Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
csak könnyebb lehetett volna nem?Boixos írta:lehetett volna könnyebb is, mint a mu
Hát ismét Bayern-Milan,csak most a negyeddöntőben... és ismét olyan párharc ahol mindkét felet rühellemLG írta:Tippjeim a továbbjutásra a szivem szerint: Valencia, Liverpool, Roma, Bayern
Az eszem szerint: Cselzi, Pool, Mencseszter, Bayern.
Cselzi-Valneciagondolom a verekedésnek következményei lexnek, pár embert eltiltanak, ugyhogy bajba lex a valecia...de hazért bizom bennük
![]()
Liverpool-PSVSima Pool továbbjutást várok. Lehet, h kiejtették az Arsenalt, de Poolnak sokkal nagyobb a BL rutinja
![]()
Roma-MuA Roma 1x átbaxta már a világot, hátha megint
![]()
Bayern-Milan1értelmü Bayern továbbjutás
Én nem szurkolok a Mu-nak de most ők a legesélyesebbek....LG írta:Szurkolhattok a munak, de én szolok, h sirás-rivás lex a vége, és fogak csikorgatása![]()
az a Psv azért egy Arsenalt ejtett ki...Raziel írta:jaja,Romát simán veri és sztem minden angol csapat tovább fog jutni ebben a körben,szóval angol tuti lesz a döntőben,Roma,Psv nem ellenfelek..lionel19 írta:Manchester simán döntős nincs nehéz dolga, hoznia kell amit szokott és akkor döntős lesz... sztem Valencia meglepheti a világot....
jaja,Romát simán veri és sztem minden angol csapat tovább fog jutni ebben a körben,szóval angol tuti lesz a döntőben,Roma,Psv nem ellenfelek..lionel19 írta:Manchester simán döntős nincs nehéz dolga, hoznia kell amit szokott és akkor döntős lesz... sztem Valencia meglepheti a világot....
Azért eltaláltad..Game90 írta:Kösz Raziel![]()
Tippjeim a sorsolásraChelsea - Roma, Valencia - Liverpool, Bayern - MU, Milan - PSV. Amilyen szerencsés a Milan tuti, hogy a PSV-t kapja meg
![]()
eurosportLionel86 írta:Helló!! Hol megy a sorsolás???
Akkor szoritsunk h jöjjön összeozsimiki írta:LG!![]()
Ha összejön ez a párosítás,akkor mi is külön csatát vívunk itt a fórumon![]()
Mert nálam fordított a helyzetBayernt rühellem (de tegnap mégis örültem
![]()
),viszont M.U.-val szimpatizálok
![]()
Abban igazad van,hogy egy angol-német párharc mindig különleges,és eléggé feszült szokott lenni, unalmasnak nem lehet majd nevezni,ha összejön...a jelzőiddel már nem értek egyet
,de nem is kell mindenben
Vannak...ez igaz, jelenleg messze ők a legesélyesebbek. Viszont remélem pont a Bayern üti ki őketozsimiki írta:Remélem hogy a maradék 8 csapat közül,mostmár a M.U. nyeri meg a BL-t![]()
![]()
Szerintem a sorsolásnál a Valenciát,vagy a Bayernt fogják kapniDe a jelenlegi mezőnyben,meg amúgy is idén mindenki ellen győzelmi esélyeik vannak...