Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez így van. Ha kikapnánk holnap, s még véletlen behúznánk a maradék meccsünket, és mindet szemetgyönyörködtető játékkal, legalább 2 gólos előnnyel, akkor maradhat. Minden egyéb esetben utat kell mutatni neki. (természetesen csak a vesztett el classico függvényében.)Zozzy 5 írta:Hát mostmár mind1 hogy mi volt, az a lényeg hogy mi lesz. Ha megint egy taktikailag 0 csapatot fog kiküldeni Rijkaard és megint egy alulmotivált, ötlettelen játékot fugunk játszani és kikapunk akkor azthiszem h Franknak megpecsételődött a sorsa. Ha ettől a madridtól is kikapunk akkor nincs miről beszélni.
Lehet nem lett volna olyan jo mint szélen, de Olinál jobb lett volna. Amugy sztem sem kell feltétlenül 3 középső védő, legalábbis régen ugy volt, 1 jobbszélső , 1 balszélső, és középső bekk, igaz azota a focsi megvátltozott.antiimperialista írta:Dehogynem. Ebben Taibinak van igaza. Ettől függetlenül én is szívesebben láttam volna Zambrottát a pályán, csak nem biztos, hogy ott is olyan jó lett volna, mint szélen.knor írta:Taibi a 3védős játék nem 3középső védővel történik!
Egyébként szerintem itt 4 védővel kellett volna játszani. Baromság volt pont most változtatni (az jó, h a Zaragoza ellen bejött), amikor ilyen fontos meccset kellett játszani.
Dehogynem. Ebben Taibinak van igaza. Ettől függetlenül én is szívesebben láttam volna Zambrottát a pályán, csak nem biztos, hogy ott is olyan jó lett volna, mint szélen.knor írta:Taibi a 3védős játék nem 3középső védővel történik!
Ne gondold, hogy a csapat az öltözőben ugyanazokat a mondatokat halja, mint amit a sajtó lehoz!elprat írta:Engem a legjobban az zavar h Franky egy kicsit sem bírálja csapatát...
Körít 1000rel,de ki nem mondja mit cse@tünk el.
"Rijkaard dícsér és gratulál"-ez mind szép és jó.
Jobban hangzana ha ez lenne:"Rijkaard dícsér,gratulál és bírál"...
Szeretném "hallani"....
Elolvastam én islionelmessi19 írta: Örülök h elolvastad.![]()
Egyszóval az elmult meccsek után is azt mondom, lehozhatjuk viszonylag simán a Szombati rangadót!!!
Ezzel azért nem értek egyet ilyen formában, mert a felkészülést már régen pótolta a rengeteg lejátszott meccs. Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy minden jó volt úgy, hanem azt, hogy ez már nem hinném, hogy érződik. (Hozzáteszem, kezdődik elölről, már megint megyünk Kínába pénzért játszani.)Rivaldo11 írta:Ha Rijkaard valamiben hibás,akkor abban,hogy nem érvelt a normális nyári felkészülés mellett...alapozást nem lehet bűntetlenül kihagyni/elmismásolni.Az eredmény:Lassabb játék,one lendület.
No, azért némi alapja vanantiimperialista írta:Azt kifelejtettétek, hogy rijkaard nem egyenlő mérce alapján bánik játékosaival, csúnyán mondva: pofára megy.
Örülök h elolvastad.Game90 írta:LM19 én elolvastamA legtöbb dologban egyetértek veled.
Sztem az idény a Real meccsen fog eldőlni. Ha legyőzzük a Real-t, akkor sztem meglehet a bajnokság. Ha pedig nem, akkor nagyon nagy baj van.
Sztem ide egy Rijkaardnál keményebb kezű ember kell. Aki bevállalja a dolgokat, pl leültetné Decót vagy Ronaldinhót, ha nem megy nekik. Rijkaard taktikai repertoárja nagyon kevés. 4-3-3 (4-3-2-1)ennyi.
Én még bízok benne, de majd év végén eldől minden, hogy mi is lesz vele