Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Foolkiller írta:
Várhato(pletyka szint is) igazolások:John terry,Frank Lampard
Ezt a vaslogikát!? Tehát megvesszük a Chelsea csapatkapitányát és egyik legjobb játékosát, de Alexet nem, mert a játékjoga a Chelseanél...Foolkiller írta: Alexet felejtse el mindenki mert a játékjoga fele a chelseaé.
PEDIG EZ AZ IGAZSÁÁÁG!Sajna cselzinél a játékjog,ugyan olvastam róla egy cikket itt az ír NSO-ban,hogy esze ágában is a cselziben játszani!Remélem inkább jön hozzánk!!!!!!Bár Muringyó nagyon azt tervezgeti,hogy idehozza ugyanis megfordult a kicsi fejében,nem is lenne olyan rossz hátsó alkzata kiegészítve terrikével, a másik kőkemény "hátvéddal,,de remélem nem így lesz!Charlie írta:Igen-igen, Chelseaé a játékjoga, erről beszéltünk a chaten is valamelyik nap, és nem hittetek nekemBarcaboy08 írta:Hát elnézve ezt aPSV-s betonhátvéd Alexet egy igazi szikla,nem biztos hogy a csapat kárára lenne! Valahogy be lehetne építeni a csapatba...Bár ha jól tudom a cselzi birtokolja a játékjogát....Megnézném,hogy viselkedne a Barcában...mivel álltalában jobb oldalon játszik,így betudná tölteni Oleueger posztját...nem mellékesen elég gólerős a szögleteknél mindíg életveszélyes!Igaz néha a saját kapujára is..de ez most nem fontos!Azért az Arsenalt elbúcsuztatta....
![]()
C.
1. Lampard és Terry is biztos maradnak a Chelsea-nél.Foolkiller írta: 1.Várhato(pletyka szint is) igazolások:John terry,Frank Lampard chelsea,-
2.Terry johet ,ugytudom nem hosszabbit szerzodest,Lampard-Deco csere lehetséges,személy szerint nem örülök neki.
3.Alexet felejtse el mindenki mert a játékjoga fele a chelseaé.
4.Edzö:Rijjkard el milanba ,Koeman idealis jelölt ,90% esélyt lattok erre.
5.Na kb ezek jutottak eszembe sokmindent kihagytam biztos ,de már fárad a kezem az irástol.
Nem nézel OM meccsetLG írta:Hidd el, sok amatőr is tud nagyon szép cseleket csinálni, és roluk is lehetne ilyen videokat csinálni.
AMugy én nem láttam játxani, lehet valoban olyan tehetséges, mint mondod, de csak akkor nyilatkozok, ha látom pár meccsen
barátom itt az ideje OM meccseket néznedLG írta:Hidd el, sok amatőr is tud nagyon szép cseleket csinálni, és roluk is lehetne ilyen videokat csinálni.
AMugy én nem láttam játxani, lehet valoban olyan tehetséges, mint mondod, de csak akkor nyilatkozok, ha látom pár meccsen
Azt hogy mekkora tehetség el lehet dönteni ilyen videók alapján is. Elvégre ezeket a cseleket nem mindenki tudja megcsinálni. De nekem amúgy már réges rég bizonyított. Nem 1 Marseilles meccset láttam ahol nagyszerű volt.LG írta:Ilyen videjokat nem kell nézni, csak egész meccsek alapján lehet itélni.
végre már ketten vagyunk akik bizonygatjuk igazunkatZozzy 5 írta:http://www.youtube.com/watch?v=KbjYyikbUew
Nasri
Csak h bizonyítsam h van olyan ügyes mint Diego, sőt szerintem nagyobb jövő előtt áll.
Igen-igen, Chelseaé a játékjoga, erről beszéltünk a chaten is valamelyik nap, és nem hittetek nekemBarcaboy08 írta:Hát elnézve ezt aPSV-s betonhátvéd Alexet egy igazi szikla,nem biztos hogy a csapat kárára lenne! Valahogy be lehetne építeni a csapatba...Bár ha jól tudom a cselzi birtokolja a játékjogát....Megnézném,hogy viselkedne a Barcában...mivel álltalában jobb oldalon játszik,így betudná tölteni Oleueger posztját...nem mellékesen elég gólerős a szögleteknél mindíg életveszélyes!Igaz néha a saját kapujára is..de ez most nem fontos!Azért az Arsenalt elbúcsuztatta....
Ezek szerint Ronaldinhot már rég el kellett volna küldeniCooltiszo írta:A Deco topicban is írtam, hogy bárcsak újra régi lenne, visszavonok mindent, de egyenlőre nagyon nem így állnak a dolgok, márpedig ha így fejezi be a szezont, akkor el kell küldeni, egy Barcelonánál aki huzamosabb ideig gyenge, annak nincs helye.
Ja oks, értem. Csak azthittem h ti nem akartok vkp-t hanem inkább egy támadó középpályást.Cooltiszo írta:Én amiatt szavaztam rá, mert Deco leírta magát nálam, az utóbbi időben nyújtott lóf*sz teljesesítményével, és én a helyére Diegot hoznám, aki zseni, és most még megszerezhető. Ettől függetlenül vkpt is kell venni, de Deco flegmaságát se akarom tovább látni, és vkpt biztos hogy veszünk, hogy kit arra nekem sincs kiforrott véleményem, csak annyit hogy ne Albeldát.
TÉVEDSZ! a nasrit pl hányszor láttad már jatszani? sztem nem sokszor!Maxi írta:Nasri,Aisatti,Nuri Sahin
Igen a Fifa-ban jó játékosok de nem hiszem, hogy bámelyik is felérne Diegoval.Azért a brazil már bizonyított de eme játékosok csak a Fifa-ban!Nem mondom, hogy rossz játékosok de nem egy szintek Diegoval!És sztem innentől mindenki tudja ki lenne nálam a vezéráldozat és Diego lenne az utód!
Plussz a bal/jobbhátvéd és a legfontosabb Vkp...
És persze Dos Santos!Én őt várom legnagyob igazolásnak!
Én is pont ezért szavaztam rá.Cooltiszo írta:Én amiatt szavaztam rá, mert Deco leírta magát nálam, az utóbbi időben nyújtott lóf*sz teljesesítményével, és én a helyére Diegot hoznám, aki zseni, és most még megszerezhető. Ettől függetlenül vkpt is kell venni, de Deco flegmaságát se akarom tovább látni, és vkpt biztos hogy veszünk, hogy kit arra nekem sincs kiforrott véleményem, csak annyit hogy ne Albeldát.
Az nem baj, csak kicsit nehezen olvasható! (legalábbis nekem) Picit jobban is tagolhatnád, pl javaslom a "vesszőt"DUGO_11 írta:Es Bocs ha hosszura sikerult!