az már más tészta hogy nála nagyobb spílerek is játszanak a barcában

én specko sztem

Ezt honnan tudodpl. Eto'o egyből előtte volna, ami valószínűleg megállt volna a kapusban, de Eidur okosan meghúzta
Ehhez csak annyit,hogy kiragadott momentumai kumma sok játékosnak vannak,szóval ahhoz egy egész meccset,meccseket kellene megnézni,vagy rosszabb esetben hosszabb összefoglalókat,hogy meg tudjátok ítélni,hogy milyen játékinteligenciájú vki,mert jó pilljei mindenkinek vannak! Szó szerint!lionel19 írta:
Sztem nem nagy szám (kivéve első 3.) ilyet ezquerro is tud...
Reagáltam, nézd csak meg! utolag írtam be, mármint ugy utólag, h rögtön láttam, amint elküldtem a hsz-t, h vmit kihagytam, szal rögtön szerkesztettem! Gondolom addig írtad eztozsimiki írta:
Lio! Példámra miért nem reagáltál![]()
Seva
![]()
![]()
És én is a játékinteligenciájáról beszélek,és igenis van neki,vagy szerinted elfelejtette?
Lio! Példámra miért nem reagáltállionelmessi19 írta:Egyrészt egy szóval sem mondtam h hülye, nem az alapvető inteligenciájáról, hanem a játékinteligenciájáról beszélünk, két teljesen különböző dolog.
Másrészt pedig nem vagyok elfogult. Én ezt a 7 hónapot láttam belőle, és ez alapján egy rendkívül tehteségtelen ember. És igen is meg lehet ítélni egy ember 7 hónap alatt, már mondtam nagy sztereo duma az , h nem lehet. Lehet valaki jó formában, de ha egész egyszerűen nem tud labdátkezelni, nem tud futni, nem tud passzolni, akkor ne legyen futbalista, vagy legalább is ne minket szomorítson. Szerintem.
Itt a pont! De miről is beszélünk, mert Lio eléggé elfogult Eidurral szemben (és sok más játékossal szemben szintúgy).ozsimiki írta:Amúgy még egy példa: bizonyos Sevchenko...ő mit csinált az eddigi Chelseas időszakában
Mert hogy semmivel sem mutatott többet mint nálunk Guddy,az biztos! És? Mindenki tudja róla,hogy mekkora játékos,és miket csinált a Milanban... ezzel nem azt akarom mondani,hogy Guddy egy szint Sevával,mert nem így van,de az igaz rá is,hogy más környezetben ilyen játékra képes eddig...
És azt hogy:lionelmessi19 írta:Egyébként is számomra rendkívül unszimpatikus
lionelmessi19 írta:Chelsea-s időszakban meg kb. azt sem tudtam, h kicsoda
Nézd VikkeVikke írta: Csúcsintelligens játékos[...]
Nem jó focista, ezt ki lehet mondani,pár éve lehet király játékos volt ezt nem tudom... de mostmár nemaz... teirtad 29éves lesz az idő mulik...Vikke írta:hát, idén már 29 éves lesz...
Szóval lehet mondani, hogy nem játszik jól Barcelonában, de, hogy nem lenne jó focista? Azt nem! Fantasztikus játékos!
Természetesen ez nem így van. Akár rúg egy szép gólt Giuly, vagy egy nagyon fontosat Guddy, attól még nem szeretem, és nem is fogom őket. Abszolut tehetségtelen, agyatlan játékosnak tartom mindkettőt.Rumig írta:És akkor ezek szerint az aktuális forma befolyásolja, h éppen szereted vagy nem szereted az adott játékost?lionelmessi19 írta:Én nem összemosom, hanem azért szeretem, h jó, és azért utálom mert semmire sem képes. Neem, az utálom szó erős, csak nem szeretem őket...
Én például nagyon bírom Giulyt, csak a játékát nem. Úgyanúgy fogom a fejem, mint a többség, amikor ő jön be csereként, és nem pl Saviola, de attól még szeretem.
És akkor ezek szerint az aktuális forma befolyásolja, h éppen szereted vagy nem szereted az adott játékost?lionelmessi19 írta:Én nem összemosom, hanem azért szeretem, h jó, és azért utálom mert semmire sem képes. Neem, az utálom szó erős, csak nem szeretem őket...
Áhh, Giuly-nél is nagyon kilóg már a lóláb...el fog menni ő is. nem hiába csak 1 éves szerződést kapott.Game90 írta:Én is elküldeném őket, de sztem Ezquerro és Saviola kivételével mindenki maradni foglionelmessi19 írta: És akkor két csatárt igazolni![]()
![]()
Kik lennének az igazolások?