Eidur Gudjohnsen

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
visca el barca
Presidente del Barça

2007.03.10. 16:21:28

jo játékos ő, nem kell bántani :wink:
az már más tészta hogy nála nagyobb spílerek is játszanak a barcában :wink:
én specko sztem :wink:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2007.03.10. 15:21:41

Az ilyeneket nagyon szeretem:
pl. Eto'o egyből előtte volna, ami valószínűleg megállt volna a kapusban, de Eidur okosan meghúzta
Ezt honnan tudod :?:

Azért sztem Eto'o sem egy hülye, észnélküli, "durrbele" izomcsatár. Nem linkelgetek videókat, hogy Eto'o-nak mennyire jó megoldásai vannak néha. :wink:
Andris
Adminisztrátor

2007.03.10. 14:57:45

engem senki, de senki nem fog meggyőzni, ez egész egyszerűen lehetetlen. Egyetlen embernek sikerülhet: Eidur Gudjohnsen
:)

Ha alkot végre valamit, akkor visszaszívom, ha továbbra sem, akkor mehet a levesbe! 8)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Vikke
Barça B

2007.03.10. 14:53:33

Akármilyen meglepő, 1998 óta vagyok Chelsea drukker. És csak Chelsea drukker! Második helyen a Rosenborg és a Newcastle áll jócskán lemaradva...Mindegy.
2000-ben nagyon örültem, hogy hozzánk igazol, mert Skandinávia mániás voltam mindig is, volt egy izlandi ismerősöm is akkor, így 2000 óta a kedvenc játékosomnak mondhatom.
A Hasselbaink-kal alkotott csatárkettőse a PL legfélelmetesebb párosa volt, rettegtek tőlük a védők. (2001/2002-ben 50 gólt lőttek ketten)

Szóval én nem 7 hónapot, hanem 7 évet láttam őt játszani, ezért zavart az, amiket írtál kedves lionelmessi19.
Az, hogy valakit nem szeretsz, nem jelenti azt, hogy [auto_cenzúra].
Pl. én gyülölöm Eto'o-t, Marquez-t meg Deco-t tőletek, mégsem mondom, hogy szarok, elismerem őket.
Buta játékos lenne?? Kizárt! Mondom, hihetetlen szeme van a játékhoz, ezt a magyar-izlandin és a visszavágón is láthattad.
Vagy pl. a Pool-nak lőtt gólja előtt pl. Eto'o egyből előtte volna, ami valószínűleg megállt volna a kapusban, de Eidur okosan meghúzta - csakhogy aktuális példát hozzak fel...

Na, akkor videók a youtube-ról:

Összefoglaló gólokról, helyzetekről, cselekről:
http://www.youtube.com/watch?v=4r8jRcRvMGo

Kis tribute
http://www.youtube.com/watch?v=sXldl7dnJlk

http://www.youtube.com/watch?v=VXp2XAPl ... ed&search=

Egy emlékezetes okos gól!:)
http://www.youtube.com/watch?v=TyuxZ2wR ... ed&search=

A legnagyobb gólok:
1. Leeds-nek lőtt gólja az év gólja lett később:
http://www.youtube.com/watch?v=3egzhFWZyQc

2. Itt inkább az ismétlést éremes nézni, az elejéről lemaradt
http://www.youtube.com/watch?v=AWojMQH6Spk

Tanuljunk gólörömöt!!:D
http://www.youtube.com/watch?v=FV1Dy9jmReM

Sérótan:
http://www.youtube.com/watch?v=wPhCQPv0Teo

Hirtelen ennyi
One and only Chelsea!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.09. 21:14:03

lionel19 írta:
Sztem nem nagy szám (kivéve első 3.) ilyet ezquerro is tud...
Ehhez csak annyit,hogy kiragadott momentumai kumma sok játékosnak vannak,szóval ahhoz egy egész meccset,meccseket kellene megnézni,vagy rosszabb esetben hosszabb összefoglalókat,hogy meg tudjátok ítélni,hogy milyen játékinteligenciájú vki,mert jó pilljei mindenkinek vannak! Szó szerint!

Abban az időben amikor ott nyomta,elég sokat láttam a meccseit,az alapján írtam a véleményemet!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.09. 21:11:02

Ha nem hiszed el alapból amit írtam,vagy írtunk,akkor keresgess Te :!: :wink: :) Konkrét meccset nem tudok mondani,mert volt belőle bőven,amikor jól nyomta,de nézz körül YouTuben,talán találsz vmit a kék időszakáról...őszintén szólva még nem néztem,hogy van e ilyen összeállítás,saját emlékeimre hagyatkoztam,de azok biztos talpon állnak :wink:
Kép
lionel19

2007.03.09. 21:08:22

http://www.youtube.com/watch?v=HUzmKkgJ1ac

Sztem nem nagy szám (kivéve első 3.) ilyet ezquerro is tud...
Andris
Adminisztrátor

2007.03.09. 21:02:43

Hát nem fogunk ebben egyetérteni.

Viszont ha már az a gond, linkeljetek nekem video(ka)t Guddyról, h mit alakított a szovjeteknél!
:)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.09. 20:56:01

Na mind1!

Nem fogunk dűlőre jutni,lehet azért mert nem bírod!

Mondom,szerintem sem kell,hogy itt öregedjen meg,ebben egyetértek,de játékinteligencia kérdésben nem! Én láttam a Chelseaben játszani,ha Te is láttad volna,nem mondod,h tehetségtelen,nulla játékinteligenciájú játékos :wink: Részemről lezárva.

Seva nem tudom miért lenne másabb? Rengeteg meccset kapott,hogy beleszokjon a légkörbe,de nem megy neki se eddig....
Annyira nem öreg,hogy csak úgy elfelejtsen focizni,mondom nála is,Guddynál is a megszokás a gond.... fogalmazzunk úgy,hogy mindketten gyengék ebben.
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.03.09. 20:50:48

No de értelmetlen dolog erről vitatkoznunk, a lényeg, amiben azért egyet is értünk gondolom, h el kell hagynia a csapatot, mert nem tud mozdulni sem. Neki ez a technikás bajnokság a halál. Ha igazatok is lenne esetleg, h hét hónap miatt ne mondjak véleményt a játéktudásáról, az egyértelműen kiderült, h ez a bajnokság legalább is nem neki való! :roll:
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.03.09. 20:46:49

ozsimiki írta:
Lio! Példámra miért nem reagáltál :?: :wink: Seva :?: :idea:

És én is a játékinteligenciájáról beszélek,és igenis van neki,vagy szerinted elfelejtette?
Reagáltam, nézd csak meg! utolag írtam be, mármint ugy utólag, h rögtön láttam, amint elküldtem a hsz-t, h vmit kihagytam, szal rögtön szerkesztettem! Gondolom addig írtad ezt :)

Viszont Slithernek írtam, h én a játékinteligenciájáról beszélek! Mert azt írta, h én lehülyéztem, pedig nem az értelmi képességeit, hanem a j.int.-ját becsméreltem! :wink:
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.09. 20:26:31

lionelmessi19 írta:Egyrészt egy szóval sem mondtam h hülye, nem az alapvető inteligenciájáról, hanem a játékinteligenciájáról beszélünk, két teljesen különböző dolog.

Másrészt pedig nem vagyok elfogult. Én ezt a 7 hónapot láttam belőle, és ez alapján egy rendkívül tehteségtelen ember. És igen is meg lehet ítélni egy ember 7 hónap alatt, már mondtam nagy sztereo duma az , h nem lehet. Lehet valaki jó formában, de ha egész egyszerűen nem tud labdátkezelni, nem tud futni, nem tud passzolni, akkor ne legyen futbalista, vagy legalább is ne minket szomorítson. Szerintem. :)
Lio! Példámra miért nem reagáltál :?: :wink: Seva :?: :idea:

Ne érts félre! Én nem azt mondom,hogy ilyen teljesítmény ellenére is maradjon itt még sokáig! Nem erről van szó! És én is a játékinteligenciájáról beszélek,és igenis van neki,vagy szerinted elfelejtette? Mert a Chelseaben volt neki bőven :wink: (amit nem láttál,magad mondtad..) Ha unszimpatikus,az egy másik dolog,de inkább úgy fogalmaznék,hogy a Barcában mutatott teljesítménye várakozáson aluli..de ettől még nem egy tehetségtelen playa...vagy Chelseaben véretlenül volt nagyon jó éveken át :?: :roll:
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.03.09. 20:21:26

Egyrészt egy szóval sem mondtam h hülye, nem az alapvető inteligenciájáról, hanem a játékinteligenciájáról beszélünk, két teljesen különböző dolog.

Másrészt pedig nem vagyok elfogult. Én ezt a 7 hónapot láttam belőle, és ez alapján egy rendkívül tehteségtelen ember. És igen is meg lehet ítélni egy ember 7 hónap alatt, már mondtam nagy sztereo duma az , h nem lehet. Lehet valaki jó formában, de ha egész egyszerűen nem tud labdátkezelni, nem tud futni, nem tud passzolni, akkor ne legyen futbalista, vagy legalább is ne minket szomorítson. Szerintem. :)

Sevchenkoval meg egész más a helyzet. Öreg, kiégett sztár. És különben is, egész más légkör a Chelsea-be kerülni, mint hozzánk.
- József Attila
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.03.09. 20:04:44

ozsimiki írta:Amúgy még egy példa: bizonyos Sevchenko... :roll: ő mit csinált az eddigi Chelseas időszakában :?: Mert hogy semmivel sem mutatott többet mint nálunk Guddy,az biztos! És? Mindenki tudja róla,hogy mekkora játékos,és miket csinált a Milanban... ezzel nem azt akarom mondani,hogy Guddy egy szint Sevával,mert nem így van,de az igaz rá is,hogy más környezetben ilyen játékra képes eddig...
Itt a pont! De miről is beszélünk, mert Lio eléggé elfogult Eidurral szemben (és sok más játékossal szemben szintúgy).
lionelmessi19 írta:Egyébként is számomra rendkívül unszimpatikus
És azt hogy:
lionelmessi19 írta:Chelsea-s időszakban meg kb. azt sem tudtam, h kicsoda
:arrow: így nem lehet 1 játékost rendesen megítéln! Lehülyézni végképp! (akármilyen szempontból)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Slither 2007.03.09. 20:30:09-kor.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.09. 19:53:50

Nézd Lio!

Értem amit írsz,de nem tudok egyetérteni most.

Az bőven túlzás,hogy nem voltak jó játékosra emlékeztető megmozdulásai :!: Inkább úgy mondanám,hogy inkább a kihagyott helyzetek,és az maradt meg az eddigi Barcás időszakából,hogy el el tűnt a pályán...de voltak szép,és hasznos megmozdulásai,nemcsak a góljaira értem.

Amúgy még egy példa: bizonyos Sevchenko... :roll: ő mit csinált az eddigi Chelseas időszakában :?: Mert hogy semmivel sem mutatott többet mint nálunk Guddy,az biztos! És? Mindenki tudja róla,hogy mekkora játékos,és miket csinált a Milanban... ezzel nem azt akarom mondani,hogy Guddy egy szint Sevával,mert nem így van,de az igaz rá is,hogy más környezetben ilyen játékra képes eddig...
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.03.09. 19:43:57

Nézd Miki!

Szerintem egy meglehetősen nagy sztereotípia az amit mondasz. Van eset, ahol ez megállja a helyét. De szerintem igen is meg lehet mondani, hogy milyen képességű egy játékos, ha látja az ember őt 7 hónapig.
Nem az a helyzet, mint mondjuk Dinho esetében lenne, ha a vb óta figyelném.
Guddynak egy bíztató mozdulata nem volt, talán vmikor egyszer volt egy cselsorozata, már nem tom ki ellen, csak azt a helyzetet aztán Giuly elbarmolta neki...

Szóval ha valakinek nem megy, de egyébként jó futbalista, azt is lehet látni, illetve azt is, ha valakinek szerények a képességei. Guddyra az utóbbi az igaz.

Komolyan így gondolom, és sztem igen is meg lehet ítélni ennyi idő alatt egy játékost. :)
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.09. 19:38:13

Lio!

Sokmindenben egyetértünk mi ketten,de ebben nem!

Ez alapján a fél év alapján nem lehet ilyet kijelenteni,hogy 'hülye' a focihoz :!:

Főleg,úgy hogy Chelsea-s korszakával nem vagy tisztában :wink:

Itt a Barcában tény,hogy nem mutat sokat,és a zicerekkel sincs jóban,de egy játékost nem 7 hónap alapján kell minősíteni,főleg nem ilyen szavakkal,hanem inkább 7 év alapján :wink: Szóval,hogy nincs intelligenciája a focihoz,az szerintem sem igaz :!:
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.03.09. 19:23:27

Vikke írta: Csúcsintelligens játékos[...]
Nézd Vikke :) !

Nem akartalak megsérteni azzal h ezt írtam, és tisztelem benned, h egy "nem agyonsztárolt" játékosért tudsz rajongani, de...!

amit idéztem, azon majd lefordultam a székről...

Továbbra is tartom magam a dolgohoz, tehtségtelen futbalista, és a játékinteligenciája a padlót veri! :roll:

Egyébként is számomra rendkívül unszimpatikus, hozzá jön, h még szinte semmit nem mutatott a barcában, chelsea-s időszakban meg kb. azt sem tudtam, h kicsoda!
Szóval nem tudok más alapján ítélni, de az biztos, h a spanyol bajnokságban ez tükröződik: más irányba kellett volna elindulni még kiskorában...
- József Attila
lionel19

2007.03.09. 12:54:03

Vikke írta:hát, idén már 29 éves lesz...

Szóval lehet mondani, hogy nem játszik jól Barcelonában, de, hogy nem lenne jó focista? Azt nem! Fantasztikus játékos!
Nem jó focista, ezt ki lehet mondani,pár éve lehet király játékos volt ezt nem tudom... de mostmár nemaz... teirtad 29éves lesz az idő mulik...
barca99
Llegenda del Barça

2007.03.09. 09:16:13

Igaz, én nem követem Guddy pályafutásá, de tény, hogy amikor leigazoltuk, néztem róla videókat, és nem bántam, hogy jön. De nálunk még nem mutatott szinte semmit! Állandóan lesen van, és szinte csak a 100%-os ziccereiból van a gól. Biztos furcsa neki ez az újfajta játékstílus, de köülbelül március van... azért csak jobben kéne játszania. :roll:

És hogy fantasztikus játékos? Eto'o az. Vagy a csúcsformában játszo Ronaldo. A Milanban Shevcsenko. Drogba. Ők azok. Guddy-t én nem sorolnám ide.
Vikke
Barça B

2007.03.09. 00:54:39

Kedves lionelmessi19!

Mint 7 éve Gudjohnsen rajongó, az elmúlt 7 év Gudjohnsen pályafutásának követője, életrajzírója, nem mehetek el szó nélkül az alábbi írásodon.
Írhatod róla, hogy
-nincs helye a Barcelonában
-nem mindig megy a játék neki
De azt, hogy ne tudna fozizni és, hogy urambocsáss agytalan játékos!!!!???? Nem tudom emlékszel-e, hogy tavaly Ronaldinho beválasztotta a válogatottjába, csakúgy, mint Lampard is. Ez azért van, mert benne van a világ 5 legokosabb futballistájában. Úgy lát a pályán, mint nagyon kevesek. Csúcsintelligens játékos, ebben nincs kétségem.

És, hogy akkor miért nem azt játsza, amit már megszoktunk tőle a Chelsea-ben, a válogatottban meg anno a Boltonban?
A spanyol bajnokságot szokni kell. Neki mindig is a 4-4-2-es taktika feküdt igazán jól, amikor egy csatártárssal onthatták a gólokat. (Zola, JFH) A wingeres játék csak akkor ment neki, ha tökéletesen kiszolgálták.
Ráadásul tudni kell róla, hogy 19 évesen 1 évet hagyott ki, mert eltört a térde, azóta nem tartozik a leggyorsabb játékosok közé és hát, idén már 29 éves lesz...

Szóval lehet mondani, hogy nem játszik jól Barcelonában, de, hogy nem lenne jó focista? Azt nem! Fantasztikus játékos!

Ja és! A Chelsea-ben töltött utolsó másfél évében jobbára középpályást játszott, remekül. Olyan labdákat adott, hogy beszartam. Talán egyszer kipróbálhatnátok mondjuk Iniesta helyén. (aki egyébként remek játékos)
Üdv: Vikke
One and only Chelsea!
Andris
Adminisztrátor

2007.03.08. 21:49:52

Rumig írta:
lionelmessi19 írta:Én nem összemosom, hanem azért szeretem, h jó, és azért utálom mert semmire sem képes. Neem, az utálom szó erős, csak nem szeretem őket...
És akkor ezek szerint az aktuális forma befolyásolja, h éppen szereted vagy nem szereted az adott játékost?
Én például nagyon bírom Giulyt, csak a játékát nem. Úgyanúgy fogom a fejem, mint a többség, amikor ő jön be csereként, és nem pl Saviola, de attól még szeretem.
Természetesen ez nem így van. Akár rúg egy szép gólt Giuly, vagy egy nagyon fontosat Guddy, attól még nem szeretem, és nem is fogom őket. Abszolut tehetségtelen, agyatlan játékosnak tartom mindkettőt.
Ez magánvélemény, szerintem így van.

Ronaldinho-ra még mindig nem sikerült megharagudnom, akár mennyire is idegesít néha a pályán mutatott magatartás, gondolok itt a sértődős, nyavajgós, ácsorgós focira...
- József Attila
Rumig
Entrenador del Barça

2007.03.08. 20:11:58

lionelmessi19 írta:Én nem összemosom, hanem azért szeretem, h jó, és azért utálom mert semmire sem képes. Neem, az utálom szó erős, csak nem szeretem őket...
És akkor ezek szerint az aktuális forma befolyásolja, h éppen szereted vagy nem szereted az adott játékost?
Én például nagyon bírom Giulyt, csak a játékát nem. Úgyanúgy fogom a fejem, mint a többség, amikor ő jön be csereként, és nem pl Saviola, de attól még szeretem.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Andris
Adminisztrátor

2007.03.08. 19:04:50

Game90 írta:
lionelmessi19 írta: És akkor két csatárt igazolni
Én is elküldeném őket, de sztem Ezquerro és Saviola kivételével mindenki maradni fog :? :roll:
Kik lennének az igazolások :idea: ?
Áhh, Giuly-nél is nagyon kilóg már a lóláb...el fog menni ő is. nem hiába csak 1 éves szerződést kapott.
- József Attila
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.03.08. 19:04:41

Sztem nem :!: Guddy és Saviola minőségi játékosok :!: Ráadásul eltürik a padot. Ilyen meg kevés van. Jo ott volt a Henke..de olyan ember meg nem terem minden bokorban :wink:
Lezárt