Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bocs az offért, de ez nagyon szemet szúrt:lionel19 írta:Marquez igyis jobb mint Oleguer..
Sylvinho 2. félidőben beállt hozta amit kellett
Belletti is job lenne mint Oleguerral
ha nemtudsz normális hangnemben irni akkor ne isr irj, kösz
Félig, félig, ha, akkor...ez kevéske.lionelmessi19 írta:Zaragoza ellen bevált, Pool ellen félig, mert nyertünk, Sevilla ellen félig, mert nyerünk, ha nem kell tartalékolni Samut, és nincs a sok kiállításZozzy 5 írta:Rijkaard a 3-4-3ról: "Ez a rendszer már több mérkőzésen is jól működött."
![]()
![]()
![]()
Melyiken is?
És Madrid ellen is féli, mert ha nincs a hülye Presas, hanem más védő a 3., akkor nyerünk.
Azonos véleményen vagyok,de idei évnek sincs vége,szóval még könnyen lehet két trófeaGame90 írta:
Hogy a topichoz is hozzászóljak. Sztem Franknek adni kell még egy esélyt. Ha jövőre nem érünk el semmit, akkor viszont ellehetne küldeni.
lionel19 írta:"Belletti is jobb lenne mint Oleguerral"
mások véleményét tisztelni illik, én is tiszteltem az övét... kritizálja a helyesirásom... "Belletti is jobb lenne mint Oleguerral" pedig ez egyértelműen érthetőlionelmessi19 írta:Mért ne lehetne kiröhögni? Nem hiszem, h ez olyan megalázó szinten megy, h zavarnia kéne téged, és akkor meg ha szerinte vicces amit írsz, akkor had nevesenlionel19 írta: mivel te röhögsz ki másokat azért mert te más véleményen vagy...
Mért ne lehetne kiröhögni? Nem hiszem, h ez olyan megalázó szinten megy, h zavarnia kéne téged, és akkor meg ha szerinte vicces amit írsz, akkor had nevesenlionel19 írta: mivel te röhögsz ki másokat azért mert te más véleményen vagy...
mivel te röhögsz ki másokat azért mert te más véleményen vagy...Charlie írta:Azért bírom hogy engem találsz meg a hangnemes témábanha nemtudsz normális hangnemben irni akkor ne is irj, kösz![]()
C.
ha nemtudsz normális hangnemben irni akkor ne is irj, kösz
Marquez igyis jobb mint Oleguer..Charlie írta:Ahaaaaaaaaaaaaalionel19 írta:pl.: Bellettivel Marquezzel Sylvinhoval vagy bárkivel beljebb lettünk volna.![]()
Főleg Marquez, aki pocsék jelenleg. A balhátvéd Sylva, aki életében nem játszott máshol mint a baloldal, vagy Belletti, aki télleg egy szimpatikus figura, csak néha pöpec vmikormeg gyenge szintet hoz. ŐT meg lehetett volna próbálni Olegé helyett.
C.
Ahaaaaaaaaaaaaalionel19 írta:pl.: Bellettivel Marquezzel Sylvinhoval vagy bárkivel beljebb lettünk volna.
Ki az a normális akit beraknál? Akivel télleg beljebb lennnék.lionel19 írta:és ki nem rakja be a normális focistákat?Boixos írta:csak a zaragoza ellen működött. lehet, h máskor is működne, ha normális futballistákkal játszatnák hátul.
Zaragoza ellen bevált, Pool ellen félig, mert nyertünk, Sevilla ellen félig, mert nyerünk, ha nem kell tartalékolni Samut, és nincs a sok kiállításZozzy 5 írta:Rijkaard a 3-4-3ról: "Ez a rendszer már több mérkőzésen is jól működött."
![]()
![]()
![]()
Melyiken is?
és ki nem rakja be a normális focistákat?Boixos írta:csak a zaragoza ellen működött. lehet, h máskor is működne, ha normális futballistákkal játszatnák hátul.
Ha vissza nézed,én is ezt írtam,hogy semmi valóság alapja..Meg egyépként Valdés sokkal jobb mint brazil kollégája..ozsimiki írta:
Evilgrim! Most mondták a TV (Sport1)-ben is,hogy DIDA 2010-ig hosszabít![]()
Amúgy ennek a hírnek 0,azaz NULLA valóságalapja volt már az elején