Ha minden igazkovinho írta:Amúgy a bajnokságban nagyon messze van az az előttünk álló 2 csapat?

1. Barcelona 46
2. Portland SA 45
3. Ciudad Real 44
Ha minden igazkovinho írta:Amúgy a bajnokságban nagyon messze van az az előttünk álló 2 csapat?
Evilgrim írta:Gratulálok a Barcának!Kár,hogy nem láttam a meccset,de biztos jó lehetett.
Visca el FC Barcelona Cifec.
Azért sokan irigyelhetik, mert a Nou Camptól két percre lakik…
Mint a klub játékosa, kaptam egy kártyát, amellyel minden sporteseményre bemehetek. Ha van kedvem, tíz perccel a kezdés előtt kitalálom, hogy lesétálok a stadionhoz, s megnézem a Real Madrid vagy éppen a Chelsea elleni meccset. Ez valóban óriási lehetőség…
Azért nem semmi szerencsétek vancsilla írta:Amikor Barcelonában voltunk, találkoztunk Nagy Lacival.
Együtt kávéztunk vele.
Aztán intézett nekünk jegyet a Camp Nou látogatásra
Nagyon jó fej![]()
Sőt még az edzésükre is meghívott bennünket
Ez valóban már régóta tény!redmiller írta:Bocs, de ezt tényként közöltem.... Nem kötekedésként.... Ennyi.Los Banditos írta:Látod red!Már megint beszólsz!hallkan megjegyzem:fölösleges szólsz beleredmiller írta: Már rég! Csak nem rég fedezted fel?Nem baj.
On:Örülök hogy Laci már sztárként van számon tartvaSok sikert neki!
Bocs, de ezt tényként közöltem.... Nem kötekedésként.... Ennyi.Los Banditos írta:Látod red!Már megint beszólsz!hallkan megjegyzem:fölösleges szólsz beleredlions írta:Már rég! Csak nem rég fedezted fel?Badi írta:http://www.fcbarcelona.com/eng/jugadore ... home.shtml
érzitek..Laci a Barca legnagyobb sztárjai között van számontartva![]()
Nem baj.
On:Örülök hogy Laci már sztárként van számon tartvaSok sikert neki!