Deco #2
-
- Hírhozó-cikkíró
Nem is feltétlenül a megszakadt bizalom miatt lóg kifelé a rúdja sokunknál Decónak, hanem mert ő az egyetlen feláldozható vezéráldozat, amelyre a csapatnak szerintem (és sokak szerint is) szüksége van.
Nem ugyanaz a kettő, lampard pedig igenis megállná a helyén Spanyolországban is, egy keményebb, hajtósabb, brusztolósabb bajnokságból miért lenne már nehéz átállnia egy sokkal technikásabb, de lassúbb folyású versenysorozatra.
Nem ugyanaz a kettő, lampard pedig igenis megállná a helyén Spanyolországban is, egy keményebb, hajtósabb, brusztolósabb bajnokságból miért lenne már nehéz átállnia egy sokkal technikásabb, de lassúbb folyású versenysorozatra.
-
- Llegenda del Barça
Pontosan, pontosan.lionelmessi19 írta:Akárki akármit is mondjon, szerintem Deco igen is tett annyit a csapatért, hogy türelemmel legyünk felé is, ahogy Samu beszólásait, Dinho régóta rossz formáját...stb toleráljuk!
Deco is érdemel ennyit!
Egyébként sztem még ennyit sem tudna nyujtani Lampard itt spanyolban, mint Deco ilyen [auto_cenzúra] formában...

Azért Lampard-ot ne írjuk le így. Azokat a centizett passzokat meg bivalyerős lövéseket itt is tudná.
- Andris
- Adminisztrátor
Fiúk érvelgetünk, de Soriano azt nyilatkozta, h Deco is tuti biztos maradó, ha csak nem akar nagyon elmenni!!! 

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Ozsimiki Koma!
Bizony, Deco komára szükségünk van!
A szabijai veszélyesek, jól kavar és bár sokat nem értünk vele, a 'Pool
ellen még szép fejese is volt!
Azt hiszem, hogy neki is kijárna még a Nou Campban még egy hosszabb
kontraktus, már csak azért is, mert összeszokottságban jól áll az elöl
lévőkkel.
Ráadásul tudhat valamit arról, hogy hogyan kell nyerni, hiszen a Portoval
és velünk is BL-győztes lett.
Illik őt megbecsülnünk.
Reagált Krojf komád.
Bizony, Deco komára szükségünk van!
A szabijai veszélyesek, jól kavar és bár sokat nem értünk vele, a 'Pool
ellen még szép fejese is volt!
Azt hiszem, hogy neki is kijárna még a Nou Campban még egy hosszabb
kontraktus, már csak azért is, mert összeszokottságban jól áll az elöl
lévőkkel.
Ráadásul tudhat valamit arról, hogy hogyan kell nyerni, hiszen a Portoval
és velünk is BL-győztes lett.
Illik őt megbecsülnünk.
Reagált Krojf komád.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Első két bekezdéssel tökéletesen egyetértek! Bizalommal kell lenni iránta is,és úgy könnyebben meg is adná a legtöbbünk,ha nem flegmázna annyit! Reméljük jobban látszik majd az akarat,mint a beképzeltség!lionelmessi19 írta:Akárki akármit is mondjon, szerintem Deco igen is tett annyit a csapatért, hogy türelemmel legyünk felé is, ahogy Samu beszólásait, Dinho régóta rossz formáját...stb toleráljuk!
Deco is érdemel ennyit!
Egyébként sztem még ennyit sem tudna nyujtani Lampard itt spanyolban, mint Deco ilyen [auto_cenzúra] formában...
Utolsó bekezdés enyhén túlzó! Nem írnám le ennyire Lampardot,de szívesebben nézném továbbra is a Xavi,Ini,Deco kpét...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Andris
- Adminisztrátor
Akárki akármit is mondjon, szerintem Deco igen is tett annyit a csapatért, hogy türelemmel legyünk felé is, ahogy Samu beszólásait, Dinho régóta rossz formáját...stb toleráljuk!
Deco is érdemel ennyit!
Deco is érdemel ennyit!

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Sérülése óta nem tud formába kerülni, de azért még nem kell temetni, egy jó szezon még mindenképpen van benne. Sztem inkább maradjon, mint Lampard jöjjön a helyére.Atesz írta:Azért kiváncsi leszek, mi lesz Decoval, mert, ha jön Lampard, akkor sztem neki nincsen maradása, márcsak azért is, mert nagyon rosszul játszik ebben a szezonban, és Xavi, meg Iniesta meg egész jó formában vannak. Kézenfekvő lenne emiatt az ő eladása...
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Azért kiváncsi leszek, mi lesz Decoval, mert, ha jön Lampard, akkor sztem neki nincsen maradása, márcsak azért is, mert nagyon rosszul játszik ebben a szezonban, és Xavi, meg Iniesta meg egész jó formában vannak. Kézenfekvő lenne emiatt az ő eladása...

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ismerek nagy játékosokat,akik nem viselkedtek így...ezzel az erővel-"van mire"- sok mindenki lehetne flegma!
Na mindegy.Megjegyzem,én boldog voltam,hogy nem jön.Emellett tisztelem,mert zseniális játékos,de nem kedvelem.
Na mindegy.Megjegyzem,én boldog voltam,hogy nem jön.Emellett tisztelem,mert zseniális játékos,de nem kedvelem.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Amilyen módón Ő teszi,úgy senkinek sem szabadna,akármekkora focista is az illetőZozzy 5 írta: Én itt azért megvédeném Henry-t. Szerintem ő inkább showman mint flegma, gőgös ember. Szereti tenni a fejét, meg húzogatni a száját a közönségnek. De az ellenfelet sosem nézi le, és innentől fogva ez nem nagyképűség.
De amúgy meg ha vkinek lenne oka flegmának lenni akkor az ő.

-
- Llegenda del Barça
Én itt azért megvédeném Henry-t. Szerintem ő inkább showman mint flegma, gőgös ember. Szereti tenni a fejét, meg húzogatni a száját a közönségnek. De az ellenfelet sosem nézi le, és innentől fogva ez nem nagyképűség.Rivaldo11 írta:Henry tényleg flegma,sőt...hihetetlen unszimpatikussá vált az utóbbi két -három évben.Egy sz*r alak lett belőle-a pályán.Lehet a magánéletben nem olyan lenéző- mert ez a jó kifejezés-de nagyon ráragadt az angolos gőg.
De amúgy meg ha vkinek lenne oka flegmának lenni akkor az ő.
Valoban flegma ember az Anri, de van mire, ugyhogy el lehet neki nézni. Én személyszerint nem örültem volna ha idejön, és még szimpatikusabb lett, amikor nem jött ide, mert hüséges maradt a csapatához 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Grecki!
Természetesen Én is tiszteletben tartom a Te véleményedet!
És igazad van,hogy kijárt volna neki már egy GoldBall...a teljesítménye alapján minimum 1!
Amúgy amit a Bl-döntőben csinált,számomra már nem volt annyira meglepő,mivel én már jóval régebb óta nem bírom őt,nem a nyilatkozatok miatt,hanem a pályán lekezelő stílusa miatt! Persze aláírom,hogy saját csapatáért küzd ezerrel,és mindent megtesz a sikerekért,nem is erről van szó!
Szóval Én nem 1 meccs (Bl döntő) miatt Általánosítok,sőt nem is általánosítok,mivel jópár évről van szó részemről...
Na de abbahagyom az off-ot
Természetesen Én is tiszteletben tartom a Te véleményedet!
És igazad van,hogy kijárt volna neki már egy GoldBall...a teljesítménye alapján minimum 1!
Amúgy amit a Bl-döntőben csinált,számomra már nem volt annyira meglepő,mivel én már jóval régebb óta nem bírom őt,nem a nyilatkozatok miatt,hanem a pályán lekezelő stílusa miatt! Persze aláírom,hogy saját csapatáért küzd ezerrel,és mindent megtesz a sikerekért,nem is erről van szó!
Szóval Én nem 1 meccs (Bl döntő) miatt Általánosítok,sőt nem is általánosítok,mivel jópár évről van szó részemről...
Na de abbahagyom az off-ot

-
- Hírhozó-cikkíró
Persze, nem muszáj mindenkinek egyetértenie velem, ezexerint nem is, de szerintem egyáltalán nem nagyképű, ahhoz képest, hogy a világ egyik legjobb játékosa. Tök jogtalannak érzem azt, hogy még nem kapott aranylabdát, ő asszem az egyetlen, aki két egymást követő évben is aranycipős volt, világbajnok, európabajnok, a BL elsőségen kívül mindent megnyert. Szerintem kijárt volna neki simán, ennel ellenére nem szállt el a sikereitől.
Szerintem a BL döntő utáni hozzáállása miatt nem kedvelitek, legalábbis az szerintem sokat nyom nálatok a lattban. De azt elfelejtitek, hogy milyen sportszerű, alázatos, csapatember, hűséges, a rasszizmus elleni harc egyik zászlóshajója, stb. Csak mert a kedvenc csapatod ellen beszólt? Nyilván, szeretett volna nyerni. Akkor nekem sem tetszett annyira, de én nem ez alapján általánosítok.
Az eset Kirklanddel meg nagyon egyszerű volt, a Wigan húzta az időt, ő meg odament hozzá az egyenlítő találat után és megkérdezte, hogy ezek után is akarja-e még húzni az időt, és odanyújtotta a labdát. Erre meg Kirkland elkezdett fákoffozni. Ennyi!
De természetesen állampolgári jogotok nemszeretni őt... Tiszteletben tartom!
Szerintem a BL döntő utáni hozzáállása miatt nem kedvelitek, legalábbis az szerintem sokat nyom nálatok a lattban. De azt elfelejtitek, hogy milyen sportszerű, alázatos, csapatember, hűséges, a rasszizmus elleni harc egyik zászlóshajója, stb. Csak mert a kedvenc csapatod ellen beszólt? Nyilván, szeretett volna nyerni. Akkor nekem sem tetszett annyira, de én nem ez alapján általánosítok.
Az eset Kirklanddel meg nagyon egyszerű volt, a Wigan húzta az időt, ő meg odament hozzá az egyenlítő találat után és megkérdezte, hogy ezek után is akarja-e még húzni az időt, és odanyújtotta a labdát. Erre meg Kirkland elkezdett fákoffozni. Ennyi!
De természetesen állampolgári jogotok nemszeretni őt... Tiszteletben tartom!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Henry tényleg flegma,sőt...hihetetlen unszimpatikussá vált az utóbbi két -három évben.Egy sz*r alak lett belőle-a pályán.Lehet a magánéletben nem olyan lenéző- mert ez a jó kifejezés-de nagyon ráragadt az angolos gőg.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hát nem szoktam egy eset után általánosítani,hidd el párszor előfordult ez már nála,és egy idő után már kialakult bennem is ez az ellenszenv irántagrecki írta: Szoktam, Miki, mivel az Arsenal a West Ham mellett a kedvenc angol csapatom. Én még nem nagyon vettem észre ilyet nála, de lehet, hogy vak vagyok, vagy csak túlságosan hozzászoktam...![]()
Ennyi erővel Ronaldinho alattomos játékos, mert előfordult már pár meccsen, hogy csúnyán odalépett egy-két embernek...
Szerintem ennyiből ne általánosítsunk már!

Ha sok meccsét látod,akkor csak az lehet a magyarázat,hogy Te így bírod ahogy van,ennyi... én meg így nem bírom, két különböző vélemény,semmi másról nincs szó...
De sokaknak feltűnt,már csak a góljai utáni viselkedéséből is az jön le,

Hogy egy frissebb példát hozzak fel:
Nemrég volt egy hazai meccsük,azt hiszem a Wigan ellen (2-1) ahol sokáig vezetett a vendég csapat,majd a 81.percben egy öngóllal egyenlítettek az Ágyusok,mit csinált Henry

-
- Hírhozó-cikkíró
Szoktam, Miki, mivel az Arsenal a West Ham mellett a kedvenc angol csapatom. Én még nem nagyon vettem észre ilyet nála, de lehet, hogy vak vagyok, vagy csak túlságosan hozzászoktam...ozsimiki írta: Komolyan kérdedHasználok más kifejezést rá: Beképzelt,Lenéző
![]()
Ha Arsenal meccseit nem is nézed (nem tudhatom) a bajnokságban,de gondolom a BARCA-Arsenal Bl döntőt Te is figyelemmel követetted,na volt pár eset,amikor 'flegma' (hogy maradjunk a szép kifejezéseknél) volt,pl Valdesre hogy nézett vissza
![]()
Namármost a bajnokságban szinte minden meccsén csinál ilyet...
VB-t ki is hagytam...
Szóval én személy szerint,ezt nagyon Utálom benne, játéktudását elismerem,de magát az embert nagyon nem bírom

Ennyi erővel Ronaldinho alattomos játékos, mert előfordult már pár meccsen, hogy csúnyán odalépett egy-két embernek...
Szerintem ennyiből ne általánosítsunk már!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Komolyan kérdedgrecki írta:Miért flegma Henry????lionelmessi19 írta:Henry a világ legflegmább játékosa, mégis zseniális.

Ha Arsenal meccseit nem is nézed (nem tudhatom) a bajnokságban,de gondolom a BARCA-Arsenal Bl döntőt Te is figyelemmel követetted,na volt pár eset,amikor 'flegma' (hogy maradjunk a szép kifejezéseknél

Namármost a bajnokságban szinte minden meccsén csinál ilyet...
VB-t ki is hagytam...
Szóval én személy szerint,ezt nagyon Utálom benne, játéktudását elismerem,de magát az embert nagyon nem bírom

-
- Hírhozó-cikkíró
Hát, erre lehet én is képes lennék...balazsfoci írta:ezért nem te vagy az edző![]()
Végülis búskomoran ülni a kispadon, bárgyú tekintettel bambuli ki a fejemből, néha betürni egy-két plexit, fölállni, füttyenteni egyet, szarokat cserélni, elbizonytalanodni, és az egészet mézesmázasan megmagyarázni.

Amúgy köszi a tanácsot Beckenbauer...

-
- Jugador d'estrella
ezért nem te vagy az edzőgrecki írta:Én azt utálom benne, de piszkosul, hogy állandóan sarkazik összevissza, amikor nem megy a csapatnak, sőt vereségre állunk. Persze mindez nem zavarna annyira, ha jó helyre menne, de egy csomó labdát veszít így el.
Mostanában nagyon gyengén passzol is, ráadásul a Liverpool elleni gólja előtt nem is tudom mikor szerzett utoljára találatot.
Nálam már simán a kispadot koptatná...