Deco #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.17. 14:37:32

Nem is feltétlenül a megszakadt bizalom miatt lóg kifelé a rúdja sokunknál Decónak, hanem mert ő az egyetlen feláldozható vezéráldozat, amelyre a csapatnak szerintem (és sokak szerint is) szüksége van.

Nem ugyanaz a kettő, lampard pedig igenis megállná a helyén Spanyolországban is, egy keményebb, hajtósabb, brusztolósabb bajnokságból miért lenne már nehéz átállnia egy sokkal technikásabb, de lassúbb folyású versenysorozatra.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.03.17. 07:18:57

lionelmessi19 írta:Akárki akármit is mondjon, szerintem Deco igen is tett annyit a csapatért, hogy türelemmel legyünk felé is, ahogy Samu beszólásait, Dinho régóta rossz formáját...stb toleráljuk!

Deco is érdemel ennyit!

Egyébként sztem még ennyit sem tudna nyujtani Lampard itt spanyolban, mint Deco ilyen [auto_cenzúra] formában... :roll:
Pontosan, pontosan. :P Az első bekezdéssel én is egyetértek, király h mostanába minden leírtok helyettem :) :wink:
Azért Lampard-ot ne írjuk le így. Azokat a centizett passzokat meg bivalyerős lövéseket itt is tudná.
Andris
Adminisztrátor

2007.03.16. 23:53:14

Fiúk érvelgetünk, de Soriano azt nyilatkozta, h Deco is tuti biztos maradó, ha csak nem akar nagyon elmenni!!! 8)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2007.03.16. 23:48:37

Ozsimiki Koma!
Bizony, Deco komára szükségünk van!
A szabijai veszélyesek, jól kavar és bár sokat nem értünk vele, a 'Pool
ellen még szép fejese is volt!
Azt hiszem, hogy neki is kijárna még a Nou Campban még egy hosszabb
kontraktus, már csak azért is, mert összeszokottságban jól áll az elöl
lévőkkel.
Ráadásul tudhat valamit arról, hogy hogyan kell nyerni, hiszen a Portoval
és velünk is BL-győztes lett.
Illik őt megbecsülnünk.
Reagált Krojf komád.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.16. 19:00:33

lionelmessi19 írta:Akárki akármit is mondjon, szerintem Deco igen is tett annyit a csapatért, hogy türelemmel legyünk felé is, ahogy Samu beszólásait, Dinho régóta rossz formáját...stb toleráljuk!

Deco is érdemel ennyit!

Egyébként sztem még ennyit sem tudna nyujtani Lampard itt spanyolban, mint Deco ilyen [auto_cenzúra] formában... :roll:
Első két bekezdéssel tökéletesen egyetértek! Bizalommal kell lenni iránta is,és úgy könnyebben meg is adná a legtöbbünk,ha nem flegmázna annyit! Reméljük jobban látszik majd az akarat,mint a beképzeltség!

Utolsó bekezdés enyhén túlzó! Nem írnám le ennyire Lampardot,de szívesebben nézném továbbra is a Xavi,Ini,Deco kpét...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Andris
Adminisztrátor

2007.03.16. 15:46:21

Akárki akármit is mondjon, szerintem Deco igen is tett annyit a csapatért, hogy türelemmel legyünk felé is, ahogy Samu beszólásait, Dinho régóta rossz formáját...stb toleráljuk!

Deco is érdemel ennyit!

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Replay
Director del Fútbol

2007.03.14. 14:28:13

Atesz írta:Azért kiváncsi leszek, mi lesz Decoval, mert, ha jön Lampard, akkor sztem neki nincsen maradása, márcsak azért is, mert nagyon rosszul játszik ebben a szezonban, és Xavi, meg Iniesta meg egész jó formában vannak. Kézenfekvő lenne emiatt az ő eladása...
Sérülése óta nem tud formába kerülni, de azért még nem kell temetni, egy jó szezon még mindenképpen van benne. Sztem inkább maradjon, mint Lampard jöjjön a helyére.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.03.14. 14:13:38

Azért kiváncsi leszek, mi lesz Decoval, mert, ha jön Lampard, akkor sztem neki nincsen maradása, márcsak azért is, mert nagyon rosszul játszik ebben a szezonban, és Xavi, meg Iniesta meg egész jó formában vannak. Kézenfekvő lenne emiatt az ő eladása...
Kép
-Deco-
Jugador del Barça

2007.03.13. 19:44:35

Hát igen...Azért Henry mégsem ebbe a topicba való x) Ezeket valahol máshol kellene megvitatni... :wink:
Visca el Barça!!! Deco es mi favorito jugador:) y Messi:) /Jugadors, seguidors, tots units fem força!/ Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom: Barça, Barça, Barça!!!/
"Més que un club"

Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.03.12. 23:51:33

Vita lezárva a Deco topicban :D

Méghozzá azzal zárom le, h Henry igen is nagyon flegma :)
- József Attila
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.03.12. 22:26:56

Ismerek nagy játékosokat,akik nem viselkedtek így...ezzel az erővel-"van mire"- sok mindenki lehetne flegma!
Na mindegy.Megjegyzem,én boldog voltam,hogy nem jön.Emellett tisztelem,mert zseniális játékos,de nem kedvelem.
Rivaldo-A Legnagyobb.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.12. 22:23:54

Zozzy 5 írta: Én itt azért megvédeném Henry-t. Szerintem ő inkább showman mint flegma, gőgös ember. Szereti tenni a fejét, meg húzogatni a száját a közönségnek. De az ellenfelet sosem nézi le, és innentől fogva ez nem nagyképűség.
De amúgy meg ha vkinek lenne oka flegmának lenni akkor az ő.
Amilyen módón Ő teszi,úgy senkinek sem szabadna,akármekkora focista is az illető :wink: Amúgy eléggé lenézős arcot vágott nem egyszer,és akkor nem a közönségre néz,hanem az ellenfelére...na de mind1 :roll:
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.03.12. 22:07:28

Rivaldo11 írta:Henry tényleg flegma,sőt...hihetetlen unszimpatikussá vált az utóbbi két -három évben.Egy sz*r alak lett belőle-a pályán.Lehet a magánéletben nem olyan lenéző- mert ez a jó kifejezés-de nagyon ráragadt az angolos gőg.
Én itt azért megvédeném Henry-t. Szerintem ő inkább showman mint flegma, gőgös ember. Szereti tenni a fejét, meg húzogatni a száját a közönségnek. De az ellenfelet sosem nézi le, és innentől fogva ez nem nagyképűség.
De amúgy meg ha vkinek lenne oka flegmának lenni akkor az ő.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.03.12. 21:15:12

Valoban flegma ember az Anri, de van mire, ugyhogy el lehet neki nézni. Én személyszerint nem örültem volna ha idejön, és még szimpatikusabb lett, amikor nem jött ide, mert hüséges maradt a csapatához :!:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.12. 20:11:10

Akkor ezexerint annak sem örült volna innen senki, ha hozzánk igazol, igaz? Na mind1, tényleg hagyjuk az offolást. :?
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.12. 20:08:54

Grecki!

Természetesen Én is tiszteletben tartom a Te véleményedet!
És igazad van,hogy kijárt volna neki már egy GoldBall...a teljesítménye alapján minimum 1!

Amúgy amit a Bl-döntőben csinált,számomra már nem volt annyira meglepő,mivel én már jóval régebb óta nem bírom őt,nem a nyilatkozatok miatt,hanem a pályán lekezelő stílusa miatt! Persze aláírom,hogy saját csapatáért küzd ezerrel,és mindent megtesz a sikerekért,nem is erről van szó!
Szóval Én nem 1 meccs (Bl döntő) miatt Általánosítok,sőt nem is általánosítok,mivel jópár évről van szó részemről...
Na de abbahagyom az off-ot :)
Kép
Evilgrim
Entrenador del Barça

2007.03.12. 20:00:30

Én elismerem tudását,de viszont emberként én se csípem.Viszont azt el kell ismerni,hogy a világ legjobb focistái közé tartozik.
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.12. 20:00:22

Persze, nem muszáj mindenkinek egyetértenie velem, ezexerint nem is, de szerintem egyáltalán nem nagyképű, ahhoz képest, hogy a világ egyik legjobb játékosa. Tök jogtalannak érzem azt, hogy még nem kapott aranylabdát, ő asszem az egyetlen, aki két egymást követő évben is aranycipős volt, világbajnok, európabajnok, a BL elsőségen kívül mindent megnyert. Szerintem kijárt volna neki simán, ennel ellenére nem szállt el a sikereitől.

Szerintem a BL döntő utáni hozzáállása miatt nem kedvelitek, legalábbis az szerintem sokat nyom nálatok a lattban. De azt elfelejtitek, hogy milyen sportszerű, alázatos, csapatember, hűséges, a rasszizmus elleni harc egyik zászlóshajója, stb. Csak mert a kedvenc csapatod ellen beszólt? Nyilván, szeretett volna nyerni. Akkor nekem sem tetszett annyira, de én nem ez alapján általánosítok.

Az eset Kirklanddel meg nagyon egyszerű volt, a Wigan húzta az időt, ő meg odament hozzá az egyenlítő találat után és megkérdezte, hogy ezek után is akarja-e még húzni az időt, és odanyújtotta a labdát. Erre meg Kirkland elkezdett fákoffozni. Ennyi!

De természetesen állampolgári jogotok nemszeretni őt... Tiszteletben tartom!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.03.12. 19:51:58

Henry tényleg flegma,sőt...hihetetlen unszimpatikussá vált az utóbbi két -három évben.Egy sz*r alak lett belőle-a pályán.Lehet a magánéletben nem olyan lenéző- mert ez a jó kifejezés-de nagyon ráragadt az angolos gőg.
Rivaldo-A Legnagyobb.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.12. 19:49:59

grecki írta: Szoktam, Miki, mivel az Arsenal a West Ham mellett a kedvenc angol csapatom. Én még nem nagyon vettem észre ilyet nála, de lehet, hogy vak vagyok, vagy csak túlságosan hozzászoktam... :shock:

Ennyi erővel Ronaldinho alattomos játékos, mert előfordult már pár meccsen, hogy csúnyán odalépett egy-két embernek...

Szerintem ennyiből ne általánosítsunk már!
Hát nem szoktam egy eset után általánosítani,hidd el párszor előfordult ez már nála,és egy idő után már kialakult bennem is ez az ellenszenv iránta :!:

Ha sok meccsét látod,akkor csak az lehet a magyarázat,hogy Te így bírod ahogy van,ennyi... én meg így nem bírom, két különböző vélemény,semmi másról nincs szó...
De sokaknak feltűnt,már csak a góljai utáni viselkedéséből is az jön le, :arrow: minek örüljek? Hisz ez semmi.... Kb ezt lehet kivenni a 'gólörömeiből'...
Hogy egy frissebb példát hozzak fel:
Nemrég volt egy hazai meccsük,azt hiszem a Wigan ellen (2-1) ahol sokáig vezetett a vendég csapat,majd a 81.percben egy öngóllal egyenlítettek az Ágyusok,mit csinált Henry :?: :arrow: megfogta a labdát,odaállt 1 centire az ellen kapusa elé és beszólt neki...meg menőzőtt,hogy 1-1... pedig a Kapus nem csinált semmit előtte...
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.12. 19:39:57

ozsimiki írta: Komolyan kérded :?: Használok más kifejezést rá: Beképzelt,Lenéző :wink:

Ha Arsenal meccseit nem is nézed (nem tudhatom) a bajnokságban,de gondolom a BARCA-Arsenal Bl döntőt Te is figyelemmel követetted,na volt pár eset,amikor 'flegma' (hogy maradjunk a szép kifejezéseknél :lol: ) volt,pl Valdesre hogy nézett vissza :?:
Namármost a bajnokságban szinte minden meccsén csinál ilyet...
VB-t ki is hagytam...

Szóval én személy szerint,ezt nagyon Utálom benne, játéktudását elismerem,de magát az embert nagyon nem bírom :twisted:
Szoktam, Miki, mivel az Arsenal a West Ham mellett a kedvenc angol csapatom. Én még nem nagyon vettem észre ilyet nála, de lehet, hogy vak vagyok, vagy csak túlságosan hozzászoktam... :shock:

Ennyi erővel Ronaldinho alattomos játékos, mert előfordult már pár meccsen, hogy csúnyán odalépett egy-két embernek...

Szerintem ennyiből ne általánosítsunk már!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.12. 19:22:14

grecki írta:
lionelmessi19 írta:Henry a világ legflegmább játékosa, mégis zseniális. :roll:
Miért flegma Henry???? :roll:
Komolyan kérded :?: Használok más kifejezést rá: Beképzelt,Lenéző :wink:

Ha Arsenal meccseit nem is nézed (nem tudhatom) a bajnokságban,de gondolom a BARCA-Arsenal Bl döntőt Te is figyelemmel követetted,na volt pár eset,amikor 'flegma' (hogy maradjunk a szép kifejezéseknél :lol: ) volt,pl Valdesre hogy nézett vissza :?:
Namármost a bajnokságban szinte minden meccsén csinál ilyet...
VB-t ki is hagytam...

Szóval én személy szerint,ezt nagyon Utálom benne, játéktudását elismerem,de magát az embert nagyon nem bírom :twisted:
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.12. 18:42:55

balazsfoci írta:ezért nem te vagy az edző :) :wink:
Hát, erre lehet én is képes lennék...

Végülis búskomoran ülni a kispadon, bárgyú tekintettel bambuli ki a fejemből, néha betürni egy-két plexit, fölállni, füttyenteni egyet, szarokat cserélni, elbizonytalanodni, és az egészet mézesmázasan megmagyarázni. :)

Amúgy köszi a tanácsot Beckenbauer... :wink:
balazsfoci
Jugador d'estrella

2007.03.12. 18:37:32

grecki írta:Én azt utálom benne, de piszkosul, hogy állandóan sarkazik összevissza, amikor nem megy a csapatnak, sőt vereségre állunk. Persze mindez nem zavarna annyira, ha jó helyre menne, de egy csomó labdát veszít így el.

Mostanában nagyon gyengén passzol is, ráadásul a Liverpool elleni gólja előtt nem is tudom mikor szerzett utoljára találatot.

Nálam már simán a kispadot koptatná...
ezért nem te vagy az edző :) :wink:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.12. 18:27:59

lionelmessi19 írta:Henry a világ legflegmább játékosa, mégis zseniális. :roll:
Miért flegma Henry???? :roll:
Lezárt