Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pontosan, pontosan.lionelmessi19 írta:Akárki akármit is mondjon, szerintem Deco igen is tett annyit a csapatért, hogy türelemmel legyünk felé is, ahogy Samu beszólásait, Dinho régóta rossz formáját...stb toleráljuk!
Deco is érdemel ennyit!
Egyébként sztem még ennyit sem tudna nyujtani Lampard itt spanyolban, mint Deco ilyen [auto_cenzúra] formában...
Első két bekezdéssel tökéletesen egyetértek! Bizalommal kell lenni iránta is,és úgy könnyebben meg is adná a legtöbbünk,ha nem flegmázna annyit! Reméljük jobban látszik majd az akarat,mint a beképzeltség!lionelmessi19 írta:Akárki akármit is mondjon, szerintem Deco igen is tett annyit a csapatért, hogy türelemmel legyünk felé is, ahogy Samu beszólásait, Dinho régóta rossz formáját...stb toleráljuk!
Deco is érdemel ennyit!
Egyébként sztem még ennyit sem tudna nyujtani Lampard itt spanyolban, mint Deco ilyen [auto_cenzúra] formában...
Sérülése óta nem tud formába kerülni, de azért még nem kell temetni, egy jó szezon még mindenképpen van benne. Sztem inkább maradjon, mint Lampard jöjjön a helyére.Atesz írta:Azért kiváncsi leszek, mi lesz Decoval, mert, ha jön Lampard, akkor sztem neki nincsen maradása, márcsak azért is, mert nagyon rosszul játszik ebben a szezonban, és Xavi, meg Iniesta meg egész jó formában vannak. Kézenfekvő lenne emiatt az ő eladása...
Amilyen módón Ő teszi,úgy senkinek sem szabadna,akármekkora focista is az illetőZozzy 5 írta: Én itt azért megvédeném Henry-t. Szerintem ő inkább showman mint flegma, gőgös ember. Szereti tenni a fejét, meg húzogatni a száját a közönségnek. De az ellenfelet sosem nézi le, és innentől fogva ez nem nagyképűség.
De amúgy meg ha vkinek lenne oka flegmának lenni akkor az ő.
Én itt azért megvédeném Henry-t. Szerintem ő inkább showman mint flegma, gőgös ember. Szereti tenni a fejét, meg húzogatni a száját a közönségnek. De az ellenfelet sosem nézi le, és innentől fogva ez nem nagyképűség.Rivaldo11 írta:Henry tényleg flegma,sőt...hihetetlen unszimpatikussá vált az utóbbi két -három évben.Egy sz*r alak lett belőle-a pályán.Lehet a magánéletben nem olyan lenéző- mert ez a jó kifejezés-de nagyon ráragadt az angolos gőg.
Hát nem szoktam egy eset után általánosítani,hidd el párszor előfordult ez már nála,és egy idő után már kialakult bennem is ez az ellenszenv irántagrecki írta: Szoktam, Miki, mivel az Arsenal a West Ham mellett a kedvenc angol csapatom. Én még nem nagyon vettem észre ilyet nála, de lehet, hogy vak vagyok, vagy csak túlságosan hozzászoktam...![]()
Ennyi erővel Ronaldinho alattomos játékos, mert előfordult már pár meccsen, hogy csúnyán odalépett egy-két embernek...
Szerintem ennyiből ne általánosítsunk már!
Szoktam, Miki, mivel az Arsenal a West Ham mellett a kedvenc angol csapatom. Én még nem nagyon vettem észre ilyet nála, de lehet, hogy vak vagyok, vagy csak túlságosan hozzászoktam...ozsimiki írta: Komolyan kérdedHasználok más kifejezést rá: Beképzelt,Lenéző
![]()
Ha Arsenal meccseit nem is nézed (nem tudhatom) a bajnokságban,de gondolom a BARCA-Arsenal Bl döntőt Te is figyelemmel követetted,na volt pár eset,amikor 'flegma' (hogy maradjunk a szép kifejezéseknél) volt,pl Valdesre hogy nézett vissza
![]()
Namármost a bajnokságban szinte minden meccsén csinál ilyet...
VB-t ki is hagytam...
Szóval én személy szerint,ezt nagyon Utálom benne, játéktudását elismerem,de magát az embert nagyon nem bírom
Komolyan kérdedgrecki írta:Miért flegma Henry????lionelmessi19 írta:Henry a világ legflegmább játékosa, mégis zseniális.
Hát, erre lehet én is képes lennék...balazsfoci írta:ezért nem te vagy az edző![]()
ezért nem te vagy az edzőgrecki írta:Én azt utálom benne, de piszkosul, hogy állandóan sarkazik összevissza, amikor nem megy a csapatnak, sőt vereségre állunk. Persze mindez nem zavarna annyira, ha jó helyre menne, de egy csomó labdát veszít így el.
Mostanában nagyon gyengén passzol is, ráadásul a Liverpool elleni gólja előtt nem is tudom mikor szerzett utoljára találatot.
Nálam már simán a kispadot koptatná...