Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát én Nyíregyen játszottam, általános 3. osztályban kezdtem és a gimis 10. év volt az utolsó (eddig). Mi A csoprtban vagyunk (tehát Pick, Veszprém utánpótlás csapataival együtt), és jól is ment, de az uccsó két évem nem jött össze (pedig előtte ígérgettég a válogatottat, és a két év miat nem mehettem). Országban legjobb helyezésünk 6. volt,, meg volt egy-két díj (torna legjobbja, legjobb hazai játékos), de ezek nem komolyak. Legnagyobb élményem, hogy egyszer Vladan Matic edzette a Szeged utánpótlás csapatát (mármint ő ült a kispadon), és a meccs végén odajött hozzám és gratulált (csak nekem). De az idők változnak...Game90 írta:Jelwaz! Rólad mit lehet tudni?
Sajnos pont azt az egy stadiont lattam kozelrol. Korbe nem szartam, de ellottem helyette egy-ket "Van Bommel-fele udvozlest"jelwaz írta:Anti neked meg jó szórakázást és sz.rd körbe a Chelsea stadiont a nevemben...
Kedves Bálint,ha már "kötözködni" akarsz:egy szóval sem írtam h Londonban lesz a meccsSharkinho írta:Az Manchesterben lesz nem?
Anti Londonban van...
Vagy rosszul tudom?
Jól tudod aszhemSharkinho írta:Az Manchesterben lesz nem?
Anti Londonban van...
Vagy rosszul tudom?
Na azééééééért!Kötelező h jól érezzétek magatokatantiimperialista írta:Na, erre jol raszoltal... Van itt net a szallason, csak a hulye csigazabaloktol sose ferek idePerrero írta:Anti, ha beülsz netkávézóba Londonba nyugodtan irhatsz h mi van veletek![]()
Udv mindenkinek Londonbol, ez egy nagyon jo hely, radasul most az ido is nagyon jo, ugyhogy jarjuk a varost rendesen...
A Clasicot egy f.sza pubban neztem, oriasi volt a hangulat, kar, hogy nem nyertunk, de Messi istencsaszar!
Kesobb, ha tudok, meg irok, legyetek jok, BANZAIII!!!
Azért nem annyira komolyan,csak simán suliban nyomtam én is...Game90 írta:Hát sztem, mi is azok leszünk, ha eljutunk odáigozsimiki írta:de mehettünk egyből az országos selejtezőre...mondjuk oda kevesek voltunk. De gólkirály lettem legalább![]()
![]()
![]()
Nem is tudtam, hogy ilyen komolyan űzted ezt a sportotMilyen poszton játszottál?
Hát sztem, mi is azok leszünk, ha eljutunk odáigozsimiki írta:de mehettünk egyből az országos selejtezőre...mondjuk oda kevesek voltunk. De gólkirály lettem legalább![]()
Anno (pár éve) még Mi is a csapattal 2.ak lettünk a Megyein,de mehettünk egyből az országos selejtezőre...mondjuk oda kevesek voltunk. De gólkirály lettem legalábbGame90 írta:Diákolimpián voltam a sulimmal kézizni. A megyében mi vagyunk a másodikak, az első a ceglédi suli lettígy ők már ottvannak az országoson is. De mivel másodikak lettünk, így játszhatunk egy másik megye második helyezettjével, hogy bekerülhessünk az országos döntőbe
![]()
Szóval mindenki szúrkoljon![]()
Hajrá hajrá!Game90 írta:Diákolimpián voltam a sulimmal kézizni. A megyében mi vagyunk a másodikak, az első a ceglédi suli lettígy ők már ottvannak az országoson is. De mivel másodikak lettünk, így játszhatunk egy másik megye második helyezettjével, hogy bekerülhessünk az országos döntőbe
![]()
Szóval mindenki szúrkoljon![]()
Előszőr is GRTGame90 írta:Na, Ceglédről hazaérkeztem egy szépen ragyogó ezüstéremmel![]()
Na, erre jol raszoltal... Van itt net a szallason, csak a hulye csigazabaloktol sose ferek idePerrero írta:Anti, ha beülsz netkávézóba Londonba nyugodtan irhatsz h mi van veletek