Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Game90 írta:Sztem barca99-nek küldj egy privit, hátha tud segíteni. Ő itt az ész
Az időmérő annyira nem izgat de majd aztis megnéem utánna.Természetesen a versenyt pedig végigfogom izgulniozsimiki írta:Los!Los Banditos írta:Énis nagyon várom már,szerintem az időmérő eredményét majd a NET-en megnézem a futamot meg felvételről.
Várom már nagyon![]()
Értem,hogy élőben nem nézed meg,de 14 ig nem tudod megoldani,hogy ne tudd meg az eredményt
Miért nézed meg Neten? Vagy nem leszel tv közelben...
Mehetnénk..barca99 írta:Én is úgy tervezem, hogy előben nézem. Ha többen is leszünk, mehetnénk csetre is...
Los!Los Banditos írta:Énis nagyon várom már,szerintem az időmérő eredményét majd a NET-en megnézem a futamot meg felvételről.
Várom már nagyon![]()
Akárcsak ééénGame90 írta:Szombat, 3:40, Forma 1 - Ausztrál Nagydíj, időmérő edzés élőben
Szombat, 13:35, Forma 1 - Ausztrál Nagydíj, időmérő edzés felvételről
Vasárnap, 3:30, Forma 1 - Ausztrál Nagydíj, futam élőben
Vasárnap, 13:30, Forma 1 - Ausztrál Nagydíj, futam felvételről
De várom már
Csak kiminek szúrkolok, de mivel a ferkában van, így nekik is kénytelen vagyok szúrkolni.ozsimiki írta:Azt,hogy alázná Kimi majd MassátTibi1982 írta:Szerintem Kimi majd móresre tanítja a massa fiut. Első pár futamon biztos, hogy massa fog vagánykodni, de utánna kimi alázni fogja.
GO GO GO KIMI és VILLENEUVEKétlem! Lehet idővel felülkerekedik rajta,lehet nem
Massa előző idény végén,most teszteken elég jól nyomta,és egyáltalán nem tűnik Motiválatlannak (miért is lenne az?),szóval érdekes dolgok lesznek itt még! Azért annak örülök,hogy Te is Ferrari győzelmet vársz ezek szerint
![]()
FORZA FERRARI!
FOREVER SCHUMI![]()
Azt,hogy alázná Kimi majd MassátTibi1982 írta:Szerintem Kimi majd móresre tanítja a massa fiut. Első pár futamon biztos, hogy massa fog vagánykodni, de utánna kimi alázni fogja.
GO GO GO KIMI és VILLENEUVE
Azt sajnos nem tudom, hogy hol kezdenek, de mindenhol azt nyilatkozzák, hogy az első 3 futamon dög meleg lesz. Így azért szűkül a kör...lionel19 írta:ahamm szal két hét mulva és mostmár visszaáll a rend és ausztrália a kezdés?
ahamm szal két hét mulva és mostmár visszaáll a rend és ausztrália a kezdés?barca99 írta:Talán március 18.lionel19 írta:Hanyadikán lesz az első futam?
Talán március 18.lionel19 írta:Hanyadikán lesz az első futam?