Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én Belletti hosszabbításának örülök, jó lesz egy ilyen kaliberű játékos a padra! Remélem Alves mögé!dickricsi írta:Amúgy Belletti-vel 2009-ig hosszabítottunk..... No comment! Újabb nagyszerű hír. Mind őt, mind Gio-t és Syl-t, mind Oleguer-t meg kell tartanunk, hiszen remekül tolják mindannyian![]()
Thuramot pedig el is engedhetnénk a Marsielle-be, nehogy már Puyolon és Zambin kívül legyen épkézláb védőnk. Ha akarnak még szélsővédőt és Oleguer érinthetetlen, akkor minek hosszabbítottak Belletti-vel? És Gio-ékkal? a Milan babérjaira törünk, megvárva, hogy védőink összéletkora elérje a 160-at???? Annyira azért nem jók ők, hogy a végletekig ragaszkodjunk hozzájuk! Nem értem.....
jah arra...én még nem láttam tole, de biztos csinalta márbarca99 írta:Arra gondolsz, amikor a háta mögött csinálja meg az Elasticót? (a R10 trükk, gyors jobbkülső-belső) Mert azt már Ronaldinho is megcsinálta, meccsen is... Persze mostanában sajnos egyre kevesebb ilyet tesz a játékába.visca el barca írta:huláttam már nem rövid életem soran egy pár focivideot, de ami trukkot 1:10 korul bemutat a pali kész
![]()
(az már nem lényeges h a tamadasbol semmi nem lett)
Jó kis videó,bár már volt régebben.visca el barca írta:huZozzy 5 írta: http://www.youtube.com/watch?v=UEskPMbz1Acláttam már nem rövid életem soran egy pár focivideot, de ami trukkot 1:10 korul bemutat a pali kész
![]()
Arra gondolsz, amikor a háta mögött csinálja meg az Elasticót? (a R10 trükk, gyors jobbkülső-belső) Mert azt már Ronaldinho is megcsinálta, meccsen is... Persze mostanában sajnos egyre kevesebb ilyet tesz a játékába.visca el barca írta:huláttam már nem rövid életem soran egy pár focivideot, de ami trukkot 1:10 korul bemutat a pali kész
![]()
huZozzy 5 írta: http://www.youtube.com/watch?v=UEskPMbz1Ac
roszabb...NSOZozzy 5 írta:Foci 24es hír voltEvilgrim írta:Messi pótolhatatlan.Nem tudom mit akar az Inter.visca el barca írta:
inter: adriano + samuel = messi![]()
![]()
Hát figy. Igaz h párszor már megmondták itt nekem a magamét h ne ítéljek ilyen vidik alapján de most nincs másgrecki írta:Látta már őt vki játszani? Én bevallom férfiasan még nem... Csak röpködnek itt a mendemondák, hogy mekkora zsuga lesz belőle. Tényleg így van?Zozzy 5 írta: Én úgy emlékszem h egyszer azt nyilatkozta hogy Mourinho fattyú szeretne lenni. De ettől még eljöhet. Ámbár támadó kp-ra semmi szükségünk sztem
Látta már őt vki játszani? Én bevallom férfiasan még nem... Csak röpködnek itt a mendemondák, hogy mekkora zsuga lesz belőle. Tényleg így van?Zozzy 5 írta: Én úgy emlékszem h egyszer azt nyilatkozta hogy Mourinho fattyú szeretne lenni. De ettől még eljöhet. Ámbár támadó kp-ra semmi szükségünk sztem
Én úgy emlékszem h egyszer azt nyilatkozta hogy Mourinho fattyú szeretne lenni. De ettől még eljöhet. Ámbár támadó kp-ra semmi szükségünk sztemCooltiszo írta:Most jutott eszembe Anderson neve, ki tudja, akár még ő is bekerülhet a pakliba...
Én is gondolkodtam már ezen a felálláson, de a csapat védekezése nagyon sokat gyengülne sztem: Ronnie hátrafelé nem nagyon szeret futni. Egy próbát azért talán megérne...laci18 írta:Roni behúzódik és Giovanni vagy valaki szélre... hát at se lenne rossz.
Ne felejtsd ki Fran Meridát se. Viszont, ha jól belegondolunk, mi is ezt csináljuk, csak mi 6-7 évvel korábban. Igaz, egy csomó lurkóból így sem lesz semmi, de mit érezhet pl az Albacete, hogy mekkora csiszolatlan gyémántról mondott/volt kénytelen lemondani...laci18 írta: Nem lenne jó ha Giovannit is elvinné egy csapat mert mi nem vesszük komolyan...lásd Fabregas, Pique...
Ezzel csak az a baj hogy nem nagyon van időnk mostanság arra várni hogy Marquez mikor lesz újra jó formába. Eladni én sem akarnám viszont a nyáron kell egy új belső védő. Thuram bármikor megsérühet már és ha Marquez nem tudja rendesen pótolni akkor megint nincs védelmünk. Marqueznek szerintem amúgy sem a védelem közepében van a helye, inkább a vkp poszton. A hibái, amiket szerintem sosem fog véglegesen "kinőni" sokkal inkább elnézhetőek egy védekező kp poszton ahol még mögötte van a fő védelmi vonal.LG írta:A legjobb az lenne, ha Rafa megint a régi lenne. Én azt mondom, h ne igazoljuk még középső védőt, hátha belejön, ha meg nem, akkor is ott van Thuram. Aztán ráérünk monyuk 1 év mulva visszatérni a kérdésre.
Ezzel tökéletesen egyetértek, a többivel aligha. Nálam még nem jó védő vki, mert két méteres lóbaszó, és szögleteknél gyakran veszélyes. Naldo igaz szabadrúgásból is szokott veszélyeztetni, de én a védőmunkáját nem tartom olyan kiemelkedőnek.Rivaldo11 írta: Szerintem védekezésben sem rosszak.Van elég legendás védőjátékosuk-és lesz is még.Egyébként véletlen,de szerintem most ez a négy játékos az,aki képviseli azt a minőséget amire a csapatunknak szüksége van,továbbá-Alexen kívül,aki ugye a Chelsea tulajdona-olyan csapatokban szerepelnek-Bremen,Leverkusen,Benfica-ahonnan el lehet hozni őket.Topklubból nehezebb igazolni,de ezek a csapatok nem tartoznak oda.A védők viszont szerintem nagyon is.Főleg Naldo.De gyorsan hozzáteszem:Az igazi valóban az lenne,ha Marquez formába lendülne.