Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.03.15. 20:13:19

Daniel Carvalho tényleg jó megoldás lenne.De csak akkor,ha veszünk támadókp-t is.Mert véleményem szerint a középpályára csak védekező ember kellene-Albelda.Annyi variáció látott napvilágot itt a fórumon a jövő évi csapatról,hogy én is írok egyet:
----------------Valdes---------------
D.Alves--Puyol--Marquez--Zambrotta
----------------Albelda------------------
---------Xavi------------Deco----------
----Messi--------------------Ronaldinho
-----------------Eto'o--------------------
Xavi,Deco,és Iniesta minden formációban játszhatna,Albelda stabilitást adna ennek a csapatrésznek.Marquezben több van,ha nem jön középső védő,akkor fel kell javulnia.Megeröltetem magam,és leírom:Igen,Alvesre szükségünk van...bár hányok tőle.A támadósorban is változások kellenének,mégpedig a padon:Giuly,Ezquerro el,Dos Santos fel.Daniel Carvalho is jó ötlet,ha padozik,jöjjön,a késöbbiekben bejátszhaná magát a csapatba.Gudjohnsennek még adnék egy idényt.
Mint láthatjátok,a magam részéről a legcsekélyebb változtatásokat eszközölném csak,hisz a csapat majdnem tökéletes.Illetve még annyit:Ha Saviola távozik,akkor helyette kell egy csatár.Lehetőleg rutinos legyen,és vállalja a padozást.Az sem baj,ha nem kötnénk hosszú szerződést,hisz 1-2 év,és Krkicnek is lehetőséget kell adni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.15. 19:45:59

Daniel Carvalhónak én is örülnék! Szerintem nagyon zsír a csávó, a CSKA UEFA menetelésének egyik fő letéteményese volt. A Skysportson olvastam is vele kapcsaolatban egy cikket, hogy állítólag érdeklődünk iránta. Deco helyett én őt is el tudnám képzelni, csak az a bajom vele, hogy brazil... már kicsit sok belőlük sztem. (Alves más tészta, ő lehetne akár sumér is!:))
PCsabi
aka Game90

2007.03.15. 19:17:43

Onyewu-t most vette meg januárban az Újkastély. Nem hinném, hogy fél év múlva elengednék őt :roll: Meg sztem nem is annyira jó játékos.
D. Carvalho jó játékos, tőlem ő is jöhetne :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2007.03.15. 19:47:01-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.03.15. 19:14:41

Onyewu-hoz mit szólnátok a védelembe? Most jutott eszembe a neve, belső védő. Igazi izomember.
Meg múltkor már felvetettem Daniel Carvalho nevét is a "Quaresma" posztra de akkor nem naon jött válasz :wink: :P
dickricsi
Capitá del Barça

2007.03.15. 17:13:08

Legyen, ahogy mondod Grecki! Kéne erősítenünk szélsővédővel. De támadószélső is kéne.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.15. 17:08:18

dickricsi írta:Amúgy Belletti-vel 2009-ig hosszabítottunk..... No comment! Újabb nagyszerű hír. Mind őt, mind Gio-t és Syl-t, mind Oleguer-t meg kell tartanunk, hiszen remekül tolják mindannyian :D
Thuramot pedig el is engedhetnénk a Marsielle-be, nehogy már Puyolon és Zambin kívül legyen épkézláb védőnk. Ha akarnak még szélsővédőt és Oleguer érinthetetlen, akkor minek hosszabbítottak Belletti-vel? És Gio-ékkal? a Milan babérjaira törünk, megvárva, hogy védőink összéletkora elérje a 160-at???? Annyira azért nem jók ők, hogy a végletekig ragaszkodjunk hozzájuk! Nem értem.....
Én Belletti hosszabbításának örülök, jó lesz egy ilyen kaliberű játékos a padra! Remélem Alves mögé!
dickricsi
Capitá del Barça

2007.03.15. 15:25:18

Amúgy Belletti-vel 2009-ig hosszabítottunk..... No comment! Újabb nagyszerű hír. Mind őt, mind Gio-t és Syl-t, mind Oleguer-t meg kell tartanunk, hiszen remekül tolják mindannyian :D
Thuramot pedig el is engedhetnénk a Marsielle-be, nehogy már Puyolon és Zambin kívül legyen épkézláb védőnk. Ha akarnak még szélsővédőt és Oleguer érinthetetlen, akkor minek hosszabbítottak Belletti-vel? És Gio-ékkal? a Milan babérjaira törünk, megvárva, hogy védőink összéletkora elérje a 160-at???? Annyira azért nem jók ők, hogy a végletekig ragaszkodjunk hozzájuk! Nem értem.....
dickricsi
Capitá del Barça

2007.03.15. 15:19:34

Most olvastam több helyen is, hogy Robbennel hosszabbítana a Cselszki. Ennek nem örülök, mert jó játékosnak tartom és lenne rá reális esély, hogy megszerezzük, nem úgy, mint CR esetében. Mondjuk, ha ő maradna az oroszoknál, akkor idehozhatnók Shan-Wright Philips-et is, a Manchester-ben nagyon jól tolta és még akkor volt róla szó, hogy akár minket is érdekelne, amíg az orosz rá nem tenyerelt a pecsétgyűrűs kezével. Szóval simán el tudnám képzelni Forest utódjkaként és egyébként ő is fiatal, mint Robben. Amúgy túl sok jó és reálisan megszerezhető szélsőt nem igazán tudnék még sorolni. Pedig kéne vki.....
Bár Rijkaard nagyon okosan azt fejtegette, hogy nem igazán kell ide túl sok új arc, ő bízik a csapatban stbstb.... Én azt gondolom, hogy pusztán a bizakodásnál egy picit többre lesz jövőre szükségünk. Talán jó lenne eredményes stratégiát felépíteni és taktikát kidolgozni és nem feltétlenül a jelenlegi (ellenfeleink által kiismert) játékrendet erőltetni a végtelenségig. Tényleg ennyire másképp látja ő is és a vezetők is a helyzetet???? Vagy arról van szó, hogy az ő okos fejében már minden összeállt (a jövőre alkalmazandó taktika, felállás, kböző hadrendek és az ehhez szükséges igazolások) csak nem akarja kiteríteni a kártyáit, hadd robbanjon még nagyobbat a bomba :D ?!

Remélem a puszta bizakodásnál többet fognak tenni a nyáron a szükséges csapatrészek erősítéséért!

Forca Barca!!!
PCsabi
aka Game90

2007.03.15. 12:56:50

Akit érdekel az Anderson gyerek (és persze a meccs is) :arrow:
Sport2, 22:30, Porto-Sporting.
De nem biztos, hogy játszani fog, sztem sérült :?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Dos Santos
Jugador d'estrella

2007.03.15. 11:59:56

Nem is Ronaldinhohoz kell hasonlítani(egyenlőre). :roll: A maga korosztályában szinte páratlan a gyerek.És ezt nem a látott videókra építem,volt alkalmam látni,egész meccsen.
visca el barca
Presidente del Barça

2007.03.15. 11:58:09

barca99 írta:
visca el barca írta:hu :shock: láttam már nem rövid életem soran egy pár focivideot, de ami trukkot 1:10 korul bemutat a pali kész :shock:
(az már nem lényeges h a tamadasbol semmi nem lett :lol: )
Arra gondolsz, amikor a háta mögött csinálja meg az Elasticót? (a R10 trükk, gyors jobbkülső-belső) Mert azt már Ronaldinho is megcsinálta, meccsen is... Persze mostanában sajnos egyre kevesebb ilyet tesz a játékába. :(
jah arra...én még nem láttam tole, de biztos csinalta már :wink:

amugy igy osszefoglalokban szivesen megnézem...meccsen jobban örülök egy normal passznak amibol samuel golt lő... :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2007.03.15. 12:12:40-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.15. 11:42:45

visca el barca írta:
hu :shock: láttam már nem rövid életem soran egy pár focivideot, de ami trukkot 1:10 korul bemutat a pali kész :shock:
Jó kis videó,bár már volt régebben.
Azt a cselt valóban szépen megoldotta,bár úgy ért volna többet ha minimum egy beadást elért volna vele :roll: Szóval Ronnie még azért "kicsit" odaveri a srácot...de kétségkívűl tehetséges,csak még nem annyira hasznos a játéka..
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
barca99
Llegenda del Barça

2007.03.15. 10:11:26

visca el barca írta:hu :shock: láttam már nem rövid életem soran egy pár focivideot, de ami trukkot 1:10 korul bemutat a pali kész :shock:
Arra gondolsz, amikor a háta mögött csinálja meg az Elasticót? (a R10 trükk, gyors jobbkülső-belső) Mert azt már Ronaldinho is megcsinálta, meccsen is... Persze mostanában sajnos egyre kevesebb ilyet tesz a játékába. :(
visca el barca
Presidente del Barça

2007.03.15. 09:20:51

hu :shock: láttam már nem rövid életem soran egy pár focivideot, de ami trukkot 1:10 korul bemutat a pali kész :shock:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2007.03.15. 09:16:20

Zozzy 5 írta:
Evilgrim írta:
visca el barca írta:
inter: adriano + samuel = messi :D
Messi pótolhatatlan.Nem tudom mit akar az Inter.
Foci 24es hír volt :D :D :wink:
roszabb...NSO :lol:
Kép
Dos Santos
Jugador d'estrella

2007.03.15. 08:59:34

Anderson-ból nagyon nagy játékos lesz.Nem hiába utazott el Txiki pár hónapja Portugáliába miatta.Állítólag v.mi olyasmit akart a Barca vele,hogy nyáron megveszik(2008-ig van szerződése)és majd 1-2 év múlva hozzák ide,már kiforrott játékosként.Mondjuk Deco helyére.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.03.15. 08:33:47

grecki írta:
Zozzy 5 írta: Én úgy emlékszem h egyszer azt nyilatkozta hogy Mourinho fattyú szeretne lenni. De ettől még eljöhet. Ámbár támadó kp-ra semmi szükségünk sztem :wink:
Látta már őt vki játszani? Én bevallom férfiasan még nem... Csak röpködnek itt a mendemondák, hogy mekkora zsuga lesz belőle. Tényleg így van?
Hát figy. Igaz h párszor már megmondták itt nekem a magamét h ne ítéljek ilyen vidik alapján de most nincs más :P :
http://www.youtube.com/watch?v=UEskPMbz1Ac
http://www.youtube.com/watch?v=lH7uQwOh ... ed&search=
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.15. 08:15:10

Zozzy 5 írta: Én úgy emlékszem h egyszer azt nyilatkozta hogy Mourinho fattyú szeretne lenni. De ettől még eljöhet. Ámbár támadó kp-ra semmi szükségünk sztem :wink:
Látta már őt vki játszani? Én bevallom férfiasan még nem... Csak röpködnek itt a mendemondák, hogy mekkora zsuga lesz belőle. Tényleg így van?
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.03.15. 07:50:03

Cooltiszo írta:Most jutott eszembe Anderson neve, ki tudja, akár még ő is bekerülhet a pakliba...
Én úgy emlékszem h egyszer azt nyilatkozta hogy Mourinho fattyú szeretne lenni. De ettől még eljöhet. Ámbár támadó kp-ra semmi szükségünk sztem :wink:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.15. 07:48:32

laci18 írta:Roni behúzódik és Giovanni vagy valaki szélre... hát at se lenne rossz.
Én is gondolkodtam már ezen a felálláson, de a csapat védekezése nagyon sokat gyengülne sztem: Ronnie hátrafelé nem nagyon szeret futni. Egy próbát azért talán megérne...
laci18 írta: Nem lenne jó ha Giovannit is elvinné egy csapat mert mi nem vesszük komolyan...lásd Fabregas, Pique...
Ne felejtsd ki Fran Meridát se. Viszont, ha jól belegondolunk, mi is ezt csináljuk, csak mi 6-7 évvel korábban. Igaz, egy csomó lurkóból így sem lesz semmi, de mit érezhet pl az Albacete, hogy mekkora csiszolatlan gyémántról mondott/volt kénytelen lemondani...
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.03.15. 07:46:03

Most jutott eszembe Anderson neve, ki tudja, akár még ő is bekerülhet a pakliba...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.03.15. 07:45:05

LG írta:A legjobb az lenne, ha Rafa megint a régi lenne. Én azt mondom, h ne igazoljuk még középső védőt, hátha belejön, ha meg nem, akkor is ott van Thuram. Aztán ráérünk monyuk 1 év mulva visszatérni a kérdésre.
Ezzel csak az a baj hogy nem nagyon van időnk mostanság arra várni hogy Marquez mikor lesz újra jó formába. Eladni én sem akarnám viszont a nyáron kell egy új belső védő. Thuram bármikor megsérühet már és ha Marquez nem tudja rendesen pótolni akkor megint nincs védelmünk. Marqueznek szerintem amúgy sem a védelem közepében van a helye, inkább a vkp poszton. A hibái, amiket szerintem sosem fog véglegesen "kinőni" sokkal inkább elnézhetőek egy védekező kp poszton ahol még mögötte van a fő védelmi vonal.
Egyszóval a nyáron új belső védő!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.15. 07:43:27

Rivaldo11 írta: Szerintem védekezésben sem rosszak.Van elég legendás védőjátékosuk-és lesz is még.Egyébként véletlen,de szerintem most ez a négy játékos az,aki képviseli azt a minőséget amire a csapatunknak szüksége van,továbbá-Alexen kívül,aki ugye a Chelsea tulajdona-olyan csapatokban szerepelnek-Bremen,Leverkusen,Benfica-ahonnan el lehet hozni őket.Topklubból nehezebb igazolni,de ezek a csapatok nem tartoznak oda.A védők viszont szerintem nagyon is.Főleg Naldo.De gyorsan hozzáteszem:Az igazi valóban az lenne,ha Marquez formába lendülne.
Ezzel tökéletesen egyetértek, a többivel aligha. Nálam még nem jó védő vki, mert két méteres lóbaszó, és szögleteknél gyakran veszélyes. Naldo igaz szabadrúgásból is szokott veszélyeztetni, de én a védőmunkáját nem tartom olyan kiemelkedőnek.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.03.15. 07:40:30

Evilgrim írta:
visca el barca írta:
inter: adriano + samuel = messi :D
Messi pótolhatatlan.Nem tudom mit akar az Inter.
Foci 24es hír volt :D :D :wink:
laci18
Jugador d'estrella

2007.03.14. 23:20:28

Hát... Deco még kaphatna esélyt csak üljön le a padra és had kezdjen Andres, és akkor valószínű magához tér. Szerintem Középpályára csak Vkp kell irányító semmiképp, vagy Roni behúzódik és Giovanni vagy valaki szélre... hát at se lenne rossz. Nem lenne jó ha Giovannit is elvinné egy csapat mert mi nem vesszük komolyan...lásd Fabregas, Pique... phu az előbb írtam hogy nem kell védő viszont őt sajnálom hogy nem tudtuk megtartani a Zaragozában milyen jó, évek múlva Puyol mellett el tudnám képzelni végre lenne egy magas jól fejelő védőnk...na őt kéne visszaszerezni...Szemét Manchester szemét törvények hogy 18év alatti játékossal nem lehet szerződést kötni Spanyolban.

Hogy ki lenne a megfelelő vkp?
Fogalmam sincs ehhez a témához nem tudok hozzászólni.
De bízok a vezetőkben de ha csak Rijkard dönt akkor... inkább bele sem gondolok... a mai napig nem értem minek ekllett Gudi, ott van Maxi kölcsönbe itt van Saviola, Giovanni a B-ben na mind1 kár rágódni majd nyáron minden eldől.
Lezárt