Ronaldinho Gaúcho #3
-
- Hírhozó-cikkíró
Csak azt ne felejtsétek el, hogy minden egyes szerződéskötéskor vaskos összeg csurran-cseppen a nyélbe ütő ügynöknek is. Még akkor is, ha ez az ügynök épp a szeretett bátyuska. Vagy talán pont azért, mert kiskorában faterjuk halála után ő volt a családfenntartó, és lehet, hogy viszonzásként néhány milliót szeretni látni a bankszámláján.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ez most úgy hangzik,mintha Ronaldinhonak nem lenne elég pénze,és hó végén nem marad lóvéja bulizni...Zozzy 5 írta:De nem csak ő van ebben benne sztem, úgy tudom Dinho is szeret egyre jobban élni...

Egyébként kezd engem is idegesíteni ez az egész már...Emlékszem,anno(1999-2000 táján) Rivaldora nagyon hajtott a Lazio.Rettegésben teltek a napjaim,nehogy eligazoljon.Nem lenne jó újra átélni,és reméljük,nem is kell.Ronaldinho kiválóan érzi magát,és semmi problémája nincs senkivel.Minden jel arra utal,hogy nyugodtak lehetünk.A bátyuskája viszont leállhatna már...
Rivaldo-A Legnagyobb.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ez igaz lehet,bár nem a legszebb módszer,és szerintem nem kellene ehhez folyamodnia,folyamodniuk...grecki írta:Nekem az jutott eszembe, hogy korábban már volt arról szó, hogy 2014-ig, a pályafutása végéig ide akarják kötni, csakúgy, mint Messit. Épp ezért pedig minden pénzt ki akarnak (főleg a bratyó) csalogatni Laportáék zsebéből, lehet, hogy ezzel a módszerrel is szeretnének érvelni majd a jövőbeni tárgyalásokon...
Nem hinném,hogy a BARCA olyan kedvezőlten ajánlatot kívánna tenni Ronnienak,hogy ennyire fel akarják tunningolni az árat...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Hírhozó-cikkíró
Nekem az jutott eszembe, hogy korábban már volt arról szó, hogy 2014-ig, a pályafutása végéig ide akarják kötni, csakúgy, mint Messit. Épp ezért pedig minden pénzt ki akarnak (főleg a bratyó) csalogatni Laportáék zsebéből, lehet, hogy ezzel a módszerrel is szeretnének érvelni majd a jövőbeni tárgyalásokon...
-
- Llegenda del Barça
Nekem is kezd elegem lenni a pénzéhes testvéréből. Jobb lenne mostmár megelégedne az eurómilliókkal amit Dinho visz haza neki és szépen elkussolna. Udorító amit csinál, elkeserítő és felháborító h semmi sem elég neki. De nem csak ő van ebben benne sztem, úgy tudom Dinho is szeret egyre jobban élni... 

-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Komáim!
Miért kellene elmennie?
Olaszos stílus, favágás, gól után bekkelés, kevés néző a San Siroban,
ha a Nou Camp tele van, akkor százezren üvöltik a nevét, ráadásul
Rijkaard játszani is engedi, félisten, meg ilyenek.
Ha innen elmegy, újra kell építeni az image-ét, a milánói füvön elkezdi
a technikázást, azonnal földbegyalulja egy "okos" talján bekk.
"Járt utat a járatlanért el ne hagyj!"
Hülye sajtó! Pfuj!
Fűzte ide Krojf.
Miért kellene elmennie?
Olaszos stílus, favágás, gól után bekkelés, kevés néző a San Siroban,
ha a Nou Camp tele van, akkor százezren üvöltik a nevét, ráadásul
Rijkaard játszani is engedi, félisten, meg ilyenek.
Ha innen elmegy, újra kell építeni az image-ét, a milánói füvön elkezdi
a technikázást, azonnal földbegyalulja egy "okos" talján bekk.
"Járt utat a járatlanért el ne hagyj!"
Hülye sajtó! Pfuj!
Fűzte ide Krojf.
Nem tudom, lehet. Akkor meg itt lenne az ideje, h Ronie lecsillapitaná 1 kicsit tesot
A klubb is, Ronie is jobban járna, ha nem lenne a felesleges cirkusz 

Sokak szerint Ronnie-nak tökmind1, inkább a testvére zsarolgatja a Barca-t.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ronnie szerintem kitölti a szerződését,és utána meg már nem fog elmenni
Tesója engem is kezd bosszantani,ha persze hinni lehet ezeknek a pletykáknak...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Ebben az esetben szerintem az utobbi...csak nem értem miértReplay írta:Sajnos manapság ez már nem jelent semmit. Véletlenül nem szoktak ilyen ügyekben találkozni, tehát vagy érdekli őket a Milan, vagy csak Roberto Assis akar több pénzt kicsikarni a Barca-tól.Evilgrim írta:A lényeg:2010-ig szerződés köti a Barcelonához!
De ugyanilyen aggasztó, hogy Messi faterja az Inter vezetőivel találkozgat...

Sajnos manapság ez már nem jelent semmit. Véletlenül nem szoktak ilyen ügyekben találkozni, tehát vagy érdekli őket a Milan, vagy csak Roberto Assis akar több pénzt kicsikarni a Barca-tól.Evilgrim írta:A lényeg:2010-ig szerződés köti a Barcelonához!
De ugyanilyen aggasztó, hogy Messi faterja az Inter vezetőivel találkozgat...
-
- Llegenda del Barça
naja. csak éppen a 70%-uk a nyugdíj küszöbén van."A testvéremnek remek a kapcsolata a Barcelona vezetőivel, nincsenek ellentétek közöttük. Egyszerűen csak arról van szó, hogy ha az AC Milan érdeklődik valaki iránt, mindenképpen érdemes meghallgatni az elképzeléseiket" - mondta Assis az olasz La Gazzetta dello Sport című lapnak.
...
"Mi sosem tagadtuk, hogy szívesen látnánk Ronaldinhót a csapatunkban. Ugyanakkor nem felejtjük el, őt 2010-ig szerződés köti a Barcelonához és én nem látom jelét annak, hogy a megállapodásból bármelyik fél is ki akarna lépni."
...
Ronaldinho számára vonzó lehet a milánói csapat, mert jelenleg hat honfitársa is - Kaká, Ronaldo, Serginho, Dida, Cafú és Ricardo Oliveira - a klub játékosa.
- Ronal.10
- Entrenador del Barça
most szomszéd bömbölteti a rádiot és azt halottam hogy lemonta a szereplést zidán, dinho..méeg egy valaki.. de dinho nem mondthatja le.. hisz a nap képe is mutatja meg minden... és sehol nem irnak ilyet.. söt már kerethirdetésben ott volt.. csak zidán mondta le az utcso pillanatban...(igaz dinhonál is ezt mondták..) de ha zidán utcso pilanata az tegnap volt akkor mé nem irták oda dinhot? ez sztem kamu.. elnézték... hát ha csinálnak ilyen hirdetös képet akkor ott lesz...(gálákat szereti..)
Lehet nem egyszint a két játékos,de sztem már 2 éve van olyan mint ő! DELG írta: Nézzétek meg Maradonát mégse tudták lefogni...igaz nem is 1 szint a két játékos

Tudom, de ezt most nem is arra irtam, csak exembe jutott, amikor nagyon nem ment Ronienak, akkor irták sokna, h azért mert szorosan fogják a védők meg minden...
Nézzétek meg Maradonát mégse tudták lefogni...igaz nem is 1 szint a két játékos
Nézzétek meg Maradonát mégse tudták lefogni...igaz nem is 1 szint a két játékos

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Most csak a Classico második félidejéről beszéltünk, nem általánosságban. Szóval nem értem, hogy kivel nem értesz egyet.LG írta:Azért nem értek veletek 1et, h sokxor azért nem megy neki a játék mert keményen fogják, és 3 védő veszi sokxor körül. Nem ő az 1etlen akire igy vigyelnek az ellenfél védői...1xrüen olyankor rosz formában van. Amikor meg m1 neki nem birják sehogy lefogni

Azért nem értek veletek 1et, h sokxor azért nem megy neki a játék mert keményen fogják, és 3 védő veszi sokxor körül. Nem ő az 1etlen akire igy vigyelnek az ellenfél védői...1xrüen olyankor rosz formában van. Amikor meg m1 neki nem birják sehogy lefogni 

Na mekkorát kapott szegény!
Más lehet le is sérült volna!
Amúgy egyértelmű PIROS LAP VOLT!! Ramos egy senkiházi................................

- Ronaldinho #10
- Capitá del Barça
Jaja!!! attól féltem hogy K.O. lesz egy időre, amikor rendesen odasóztak egyet a bokájára... Velem már megesett, és K.O. voltam 2 hétig...Slither írta:Másodikban azért tűnt el, mert 2-en fogták, és ha véletlenül eljutott hozzá a labda, akkor egyből legalább 3-an vették körbe. Meg aztán sok rugást kapott végig a meccsen (rohadék Ramostól mekkorát kapott!)
Szóval aggódtam Ronnie -ért, sőt Messi -ért is aggódtam, mert ő is kapott eleget...

Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Másodikban azért tűnt el, mert 2-en fogták, és ha véletlenül eljutott hozzá a labda, akkor egyből legalább 3-an vették körbe. Meg aztán sok rugást kapott végig a meccsen (rohadék Ramostól mekkorát kapott!Charlie írta:Végre volt mosoly, kacsingatás. Jól játszott az első félidőben, majd a másodikban eltűnt, de zseniális gólpasszt adott.
C.

- Tibi1982
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Jaja a második gólnál úgy örült, mintha a világot mentette volna meg egymaga. Mondjuk majdnem azt csinálta, vagyis csinálták 10en, mert olit ugy nem számoljuk.
RONALDINHO GO GO GO
SEMPRE BARCA MÉS QUE UN CLUB
RONALDINHO GO GO GO
SEMPRE BARCA MÉS QUE UN CLUB