Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fenernél esélyesebbek is voltak,Newcastle-val kb egyszint,szóval számomra nem volt nagy meglepetésRaziel írta:sztem az uefa kupában az AZ lesz a meglepetés csapatFener után a Newcastle-t is kiejtették...
MICSODA GÓÓÓÓL! 2-0 Benficának...PetiLos Banditos írta:Már vezet is a Benfica...Azért remélem még nem adják föl.
Már megy...ozsimiki írta:U.i.: akkor Sevilla meccsen már nem lesz hosszbítás...grecki írta: most kezdődött a hosszabbítás második félideje...
Ok,de most túl sok mindent csinálok a gépen,szóval az most felejtősgrecki írta:Szívesen közvetítek, de tudod nézni sopcaston, ha érdekel, most kezdődött a hosszabbítás második félideje...ozsimiki írta:Nem semmi! Továbbra sem tudom minek örülnék jobban,ha kiesnének,vagy ha nem... de jó kis meccs lehet,grecki thanx a közvetítésért,nyomasdd tovább![]()
Ha 11-sek lesznek,akkor gyorsan kell gépelned
Szívesen közvetítek, de tudod nézni sopcaston, ha érdekel, most kezdődött a hosszabbítás második félideje...ozsimiki írta:Nem semmi! Továbbra sem tudom minek örülnék jobban,ha kiesnének,vagy ha nem... de jó kis meccs lehet,grecki thanx a közvetítésért,nyomasdd tovább![]()
Ha 11-sek lesznek,akkor gyorsan kell gépelned
Nem semmi! Továbbra sem tudom minek örülnék jobban,ha kiesnének,vagy ha nem... de jó kis meccs lehet,grecki thanx a közvetítésért,nyomasdd továbbgrecki írta:Fejelte, nem jutott rá védő, és gyönyörűen bólintott... Még Koller is megirigyelhette volna... Utána persze kicsi a rakást játszottak. Innen tuti ők nyernek, már a játéktudáson felül a pszichológiai plusz is mellettük szól.
Sopcaston nézem.
A kapus szögletből talált be?grecki írta:Palop szögletből eredményes
gondolom balhézott ő is...Navarro meg megérdemelte az tuti,ettől csak megjön az eszeGame90 írta:Navarro megérdemelteAzért megúszták rendesen, Chelsea ellen van még esélyük.
Maicon mit csinált?![]()