Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon helyes. Bár sztem már rég nem hoztak le barcás cikket az nso-n, és gondoltak egyet... ez kb. olyan, mint ha én mondjuk beírtam volna ide, h valszeg már játszani barátságos meccsen...magyarul csak spekuláció!Raziel írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=136333&
ennek azért örülök,jokis játékos remélem jövöre dos santossal együtt a felnőtt csapatban lesznek![]()
Esetleg az intelligencia hányadosát, olyan mint, a hímtagja, feje van, de esze nincs...ozsimiki írta:Azt a korhatárt a nőknél,akinek kellene egy ilyen pasiGame90 írta:Los b...![]()
![]()
A micsodájánál az a 90-es mit jelölhet?![]()
![]()
Azt a korhatárt a nőknél,akinek kellene egy ilyen pasiGame90 írta:Los b...![]()
![]()
A micsodájánál az a 90-es mit jelölhet?![]()
Inkább ne is gondoljunk bele! Szerintem ez lenne a taktikai hadrend:5-4-1, négy vkp-val és egy visszavont támadóval...Krojf írta:Komáim!
Azért az mekkora csapás lenne, ha don Fabio minket irányítana, nem?
Szerintetek milyen Barca sülne ki ebből?
Kérdi Tőletek Krojf komátok.
Sztem lehet szélső középpályás nélkül játxani, csak akkor minőségi szélsővédők kellenek, akik az egész szélt bejátxák.Keelhaul írta:Luxemburgo nem volt jó edző. Aki Európában szélső nélkül játszik, az mind-mind megbukik. Ő is megbukott, csak idő kérdése volt hogy megtalálják az ellenszerét a "tridentének". Mellesleg ez nálunk elég sokba került. (Figo, Solari)
Én is megértem Robinhot. De nem kell izgulnia, Capello nyáron menni fog sztembarca99 írta:10:31 - Robinho: "Ha Capello marad, távozhatok". A brazil zseni szerint ha edzője bízik benne, akkor a kezdőben lenne a helye. Ügynöke azonban kitart ama álláspont mellett, hogy Robinhonak a Real Madrid a legjobb hely. Mijatovic egyébként 150 millió eurót kérne a labdarúgóért.
A tridente két tagja mégiscsak a szélen játszik, igaz, sokat nem tartózkodnak ott, de azért előfordul, hogy az alapvonal irányába cseleznek...Keelhaul írta:Luxemburgo nem volt jó edző. Aki Európában szélső nélkül játszik, az mind-mind megbukik. Ő is megbukott, csak idő kérdése volt hogy megtalálják az ellenszerét a "tridentének". Mellesleg ez nálunk elég sokba került. (Figo, Solari)