Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem néha igen.Charlie írta:Sztetek a mester fogja valaha egyszere játszatni Maxit és Eto'o-t?
C.
De azért a golokat is kellet valakinek loni!boggabor írta:Szerintem abban a Milanban tok mind1 volt ki volt kozzepen a vedelmuk tokeletes volt ilyen vedelmet akkar mindenki: Maldini,Baresi,Costaccurta,TassottiLG írta:Sztem O elengethtetlen volt a kozéppályán Rijkaardrol szolt.boggabor írta: Basten csatar volt es jo kis divat szurkolo vagy 2 eve meg a realnak drukoltal Ronaldo miat.![]()
Szerintem abban a Milanban tok mind1 volt ki volt kozzepen a vedelmuk tokeletes volt ilyen vedelmet akkar mindenki: Maldini,Baresi,Costaccurta,TassottiLG írta:Sztem O elengethtetlen volt a kozéppályán Rijkaardrol szolt.boggabor írta:Basten csatar volt es jo kis divat szurkolo vagy 2 eve meg a realnak drukoltal Ronaldo miat.Enrique írta: Jah. És most be is állhatna vkp-nek, ott ugyis meg vunk szorulva!![]()
Sztem O elengethtetlen volt a kozéppályán Rijkaardrol szolt.boggabor írta:Basten csatar volt es jo kis divat szurkolo vagy 2 eve meg a realnak drukoltal Ronaldo miat.Enrique írta:Jah. És most be is állhatna vkp-nek, ott ugyis meg vunk szorulva!Stike írta:Meglepődtem milyen jól megállja a helyét annak idején Van Basten miatt a milán volt a kedvencem jó azóta csak Barca, de Ő elengedhetettlen volt a középpályán
Basten csatar volt es jo kis divat szurkolo vagy 2 eve meg a realnak drukoltal Ronaldo miat.Enrique írta:Jah. És most be is állhatna vkp-nek, ott ugyis meg vunk szorulva!Stike írta:Meglepődtem milyen jól megállja a helyét annak idején Van Basten miatt a milán volt a kedvencem jó azóta csak Barca, de Ő elengedhetettlen volt a középpályán
Szerintem pár szót biztos tud. De az is jó ha portugálul megtanít...LG írta:Ronaldinho 1átalán tud katalánul?Eszter21 írta:Lehet, hogy gyorsabban menne, mint tanárnál...Rapika írta: Az utóbbi biztos hasznosabb lenne...
mondjuk Ronaldinho adna neked nyelvleckéket!
Ronaldinho 1átalán tud katalánul?Eszter21 írta:Lehet, hogy gyorsabban menne, mint tanárnál...Rapika írta:Az utóbbi biztos hasznosabb lenne...Eszter21 írta: Azért egy tanár valahogy biztos meg tudna tanítani...
Ha meg nem akkor ki kell mennem Barcelona-ba tanulni a nyelvet...
Lehet, hogy gyorsabban menne, mint tanárnál...Rapika írta:Az utóbbi biztos hasznosabb lenne...Eszter21 írta:Azért egy tanár valahogy biztos meg tudna tanítani...Rapika írta: Azért nem mind1 hol tanulod!
Az utóbbi biztos hasznosabb lenne...Eszter21 írta:Azért egy tanár valahogy biztos meg tudna tanítani...Rapika írta:Azért nem mind1 hol tanulod!Eszter21 írta: Hogy ha Rijkaard is meg bírt tanulni katalánul, már nekem is meg kéne...
Azért egy tanár valahogy biztos meg tudna tanítani...Rapika írta:Azért nem mind1 hol tanulod!Eszter21 írta:Hogy ha Rijkaard is meg bírt tanulni katalánul, már nekem is meg kéne...Melkor írta:Végezetül a tréner azzal kedveskedett az újságíróknak, hogy bejelentette: hamarosan már katalánul fog megszólalni előttük, de más alkalmakkor is: "Katalánul fogok beszélni. Szeretem, tisztelem, és most már teljesen értem is a nyelvet."
Szerintem ezzel végérvényesen belopta magát a szurkolók szívébe.
Nem mintha eddig nem lett volna nagyon szimpatikus.![]()
Szerintem anno a holland válogatottnál is jól dolgozott, csak épp nem nyerték meg a hazai EB-t és ott ennyi is elég a menesztéshez (Na mondjuk olyan játékoskeret mellett nem csodálom).
Azért nem mind1 hol tanulod!Eszter21 írta:Hogy ha Rijkaard is meg bírt tanulni katalánul, már nekem is meg kéne...Melkor írta:Végezetül a tréner azzal kedveskedett az újságíróknak, hogy bejelentette: hamarosan már katalánul fog megszólalni előttük, de más alkalmakkor is: "Katalánul fogok beszélni. Szeretem, tisztelem, és most már teljesen értem is a nyelvet."
Szerintem anno a holland válogatottnál is jól dolgozott, csak épp nem nyerték meg a hazai EB-t és ott ennyi is elég a menesztéshez (Na mondjuk olyan játékoskeret mellett nem csodálom).
Hogy ha Rijkaard is meg bírt tanulni katalánul, már nekem is meg kéne...Melkor írta:Végezetül a tréner azzal kedveskedett az újságíróknak, hogy bejelentette: hamarosan már katalánul fog megszólalni előttük, de más alkalmakkor is: "Katalánul fogok beszélni. Szeretem, tisztelem, és most már teljesen értem is a nyelvet."
Aztán Toldót istenítette mindenki...Silvanus írta:Aki egy kicsit is ért a focihoz, az tudja, hogy Rijkaard akkori válogatotja simán megnyerte volna az EB-t, ha azok a hülyék 1 meccs alatt nem hagynak ki 5 11-est!!!!! IGEN, 5-öt!!!!!! Ebből 2-őt még a rendes játék idő alatt döntetlen állásnál!!!!!..... Frank de Bour, és Kluivert!!!! Aztán megint Frank de Bour..... de ez már történelem!....Melkor írta:Végezetül a tréner azzal kedveskedett az újságíróknak, hogy bejelentette: hamarosan már katalánul fog megszólalni előttük, de más alkalmakkor is: "Katalánul fogok beszélni. Szeretem, tisztelem, és most már teljesen értem is a nyelvet."
Simánszki nyerhettek volna!!!Zsolti írta:Szerintem is képesek lettek volna megnyerni.Nagyon jó kis csapat volt.Silvanus írta:Aki egy kicsit is ért a focihoz, az tudja, hogy Rijkaard akkori válogatotja simán megnyerte volna az EB-t, ha azok a hülyék 1 meccs alatt nem hagynak ki 5 11-est!!!!! IGEN, 5-öt!!!!!! Ebből 2-őt még a rendes játék idő alatt döntetlen állásnál!!!!!..... Frank de Bour, és Kluivert!!!! Aztán megint Frank de Bour..... de ez már történelem!....Melkor írta:Végezetül a tréner azzal kedveskedett az újságíróknak, hogy bejelentette: hamarosan már katalánul fog megszólalni előttük, de más alkalmakkor is: "Katalánul fogok beszélni. Szeretem, tisztelem, és most már teljesen értem is a nyelvet."
Szerintem is képesek lettek volna megnyerni.Nagyon jó kis csapat volt.Silvanus írta:Aki egy kicsit is ért a focihoz, az tudja, hogy Rijkaard akkori válogatotja simán megnyerte volna az EB-t, ha azok a hülyék 1 meccs alatt nem hagynak ki 5 11-est!!!!! IGEN, 5-öt!!!!!! Ebből 2-őt még a rendes játék idő alatt döntetlen állásnál!!!!!..... Frank de Bour, és Kluivert!!!! Aztán megint Frank de Bour..... de ez már történelem!....Melkor írta:Végezetül a tréner azzal kedveskedett az újságíróknak, hogy bejelentette: hamarosan már katalánul fog megszólalni előttük, de más alkalmakkor is: "Katalánul fogok beszélni. Szeretem, tisztelem, és most már teljesen értem is a nyelvet."