Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát sokkal jobb mint a Ferrari, egyszinű piros unalmasSharkinho írta:Ha neked ez tetszik, akkor te látsz rosszul
sztem csak rosszul látsz... ezt rondának nevezni???Sharkinho írta:Nagyon szurkolok a Hondának, remélem ez csak idényeleji szerencsétlenkedés![]()
Sztem iszonyat ronda lett ez az új festés
Ja és ráadásul nagyon is jól ment neki edzéseken szóval nagyon sajnálom én is.Game90 írta:A Ferrari mindig jól néz kikovinho írta:A Ferrari viszont (sztem) jól néz ki. Hajrá Ferrari!![]()
![]()
Massa-t sajnálom
A Ferrari mindig jól néz kikovinho írta:A Ferrari viszont (sztem) jól néz ki. Hajrá Ferrari!
Hát bealudtambarca99 írta:Na, srácok hol van mindenki? Én szedek egyedül Béres-cseppet?![]()
Hát ne lepődjünk meg,ha körlevelek formájában Bernie segítséget fog kérni,hogy ezek után ne adósadjanak el a pilótákbarca99 írta:Kimi túllépte a sebességet a boxutcában (de csak éppenhogy) ezért 200, azaz kettőszáz euróra büntette a FIA...Gondolom földhöz vágta. Fisichella már gyorsabban hajtott a pit-ben, 3200 ojró a bünti... gondolom már pénzügyi elemzőkkel beszélget, de valahogy csak túléli...
Látom F1ben nem leszünk haveroklionel19 írta:Meglepő lenne ha a varsenyen ez az eredmény maradna...
Majd pont Massa fog nyerni aki még életében nem harcolt meg egy győzelemért amikor győzött az az ölébe hullott
Raikonnen lenne a 2. mikor tavaly egy gyenge autóban is önmagát kereste, most még gyengébb autóban van (nem is ismeri, meg Schumaher nélkül [auto_cenzúra] sem ér).
Hamilton első futamán dobogós lenne, azért ő sem ekkora ász...
Naja meg pont az Agurik előzik be a Hondákat...
ezekből nem kell semmit leszürni... ezek csak ugy vannak..
Nekem is megfelelnek ezek az eredményekozsimiki írta:Nah a szabadedézek lementek:
http://www.f1hirek.hu/?t=article&id=16652
Maradhatna jódarabig ez az erőviszony