2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Off:varga tamás írta:Charlie az "Élő közvetítések" topicban oktatott ki egy kicsit, ami azért egy kicsit durva. Charlie barátunk 1986. 08. 28-án született a kalendárium szerint. Ez azt jelenti, hogy még nem látta meg Isten napját, amikor én már a kék-gránátvörös meznek szurkoltam a magyar1 képernyője előtt ülve, midőn láttam a sevillai bek-döntőt. Úgy is mondhatnám, hogy Charlie barátunk ippeg annyi idős, amennyi ideje Én a Barcelonának szurkolok. Sztem Charlie barátunk, amikor a honlapról történő kizárással fenyegetsz, egy picit gondolkodj, és tán nem nekem kéne 10-ig számolni, hanem neked. Bár az én Barca iránti elkötelezettségem nem azon áll vagy bukik, hogy írhatok-e ide véleményt. Ugyanakkor a véleményemet fenntartom - bizonyos kérdésekben. Pl. Rijkaard esetében. Mert senki sem saccro-sanctus, annak idején Cruyffot sem szerette mindenki, de eredményeit tisztelték és emiatt elfogadták. Én szerettem, tiszteltem, becsültem, és a három legnagyobb Barca-edző közé sorolom Enrique Fernández és Helenio Herrera mellett.
Azért volt...Samu második góljánál is ő passzolt Sylnek, akkor Zambrotta gólja előtt is ő kavart asszem, egyéni megoldásai is voltak...ozsimiki írta:Igen!lionelmessi19 írta:Nem mondta senki, vagy igen?![]()
Varga Tamás jut eszembe hirtelen: Messi Istenkirály,csakúgy mint Eto'o,(meg még vki) ők 3an hoszták a győzelmet...
Szóval Messinek nem sok köze volt az utolsó gólón kívűl szerintem a meccshez...
Igen!lionelmessi19 írta:Nem mondta senki, vagy igen?ozsimiki írta: Messi kumma jó játékos,és szép gólt lőtt,de nehogy már azt mondja valaki,hogy hú de sok mindent csinált ma...![]()
Hát Deco inkább rengeteg labdát eladott, mint sem hogy szerzett volna. Védekezésben meg sok a rossz ütemü szerelési kisérlete, kapott is egy sárgát. Mintha azt írták volna ki a spanyolok hogy köv meccsre el van tiltva.Los Banditos írta:Pedig Rijkaard az az "örülős" fajta nem szokott olyan fapofa lenni mint mondjuk Capello.![]()
A meccshez.:Félgőzzel is simán behúztuk,amikor pályán van a nagy tridente akkor tényleg ellenálhatatlanok vagyunk.
Egykis értékelés: (1-től 4-es skálán)
Valdés: Volt 3-4 nagy védése,nálam a meccs embere.(4)
Zambrotta: A jobboldalon sem veszett el,jók voltak a felfutásai és végre gólt is lőtt.Nagyon örülök neki.(3)
Puyol: Túl sok dolga nemvolt a mi Balázs Palilinknak de néha megremegett a lába (2)
Thuram: Mióta ittvan nálunk még sosem volt ilyen gyenge mint amilyen ma.Remélem összeszedi magát a jövőben. (2) jóindulattal
Sylvinho: Egész jól mozgott ott a baloldalon,a gólpassza nagyon szép volt.(3)
Deco: Kelett nekünk szidni a meccs elött...Adott két gólpasszt és rengeteg labdát szerzettt. (3)
Iniesta: Ma nem olt olyan jó mint amennyire idén megszokhattuk tőle. (2)
Xavi: Tőle is már láttunk jobb játékot (2)
Messi: Eléggé eltünt a meccsen de a gólja mindent feldtetett(3)
Eto'o: Nagyon szép volt az első gólja de a mezőnymunkából még nem veszi ki annyira a részét. (3)
Ronaldinho: Nagyon nagyon gyenge volt ma. (2)
Nem mondta senki, vagy igen?ozsimiki írta: Messi kumma jó játékos,és szép gólt lőtt,de nehogy már azt mondja valaki,hogy hú de sok mindent csinált ma...
Engem egyáltalán nem érdekel a real játéka, engem a Barca játéka érdekel. Az, hogy a madridiak milyen gyengék, az nem azt jelenti, h nekünk is le kéne addig süllyedni. Édesanyán szokta anno mondani, ha egyest hoztam a suliból, és azzal védekeztem, hogy más is karót kapott, hogy az őt nem érdekli, az az ő dolga. Így vagyok én is: a real [auto_cenzúra] játéka, az a realosokra tartozik, a Barca gyengébb teljesítménye pedig ránk. Az eredménnyel elégedett vagyok, a mutatott játék viszont hagyott némi kívánnivalót maga után.don gamper írta:akinek semmi sem elég,akinek 1 idegenbeli 4:0 sem jo akinek mindig mindenki botlábu,akinek az edzőnk mindig [auto_cenzúra].Na annak ajánlanám a reálmadrid nevü egylet meccseit ezentul.ott mindig nagy a hajtás élvezetes a foci az edző eccerüen zseniális és még sok golt is lőnek(átlag 1)tul kellene már lépni ezen az állando fikázáson meg elégedetlenségen.
Szívemből szóltáldon gamper írta:akinek semmi sem elég,akinek 1 idegenbeli 4:0 sem jo akinek mindig mindenki botlábu,akinek az edzőnk mindig [auto_cenzúra].Na annak ajánlanám a reálmadrid nevü egylet meccseit ezentul.ott mindig nagy a hajtás élvezetes a foci az edző eccerüen zseniális és még sok golt is lőnek(átlag 1)tul kellene már lépni ezen az állando fikázáson meg elégedetlenségen.
Ezaz!don gamper írta:akinek semmi sem elég,akinek 1 idegenbeli 4:0 sem jo akinek mindig mindenki botlábu,akinek az edzőnk mindig [auto_cenzúra].Na annak ajánlanám a reálmadrid nevü egylet meccseit ezentul.ott mindig nagy a hajtás élvezetes a foci az edző eccerüen zseniális és még sok golt is lőnek(átlag 1)tul kellene már lépni ezen az állando fikázáson meg elégedetlenségen.
Szerintem meg amig kellett, tökéletesen játszottunk, igazi barcás támadójátékkal. Azután meg már csak örömfoci volt...nem kell ilyen tragikusan mindig! Ha kellett volna, sokkal jobb lett volna a meccs a mi szemszögünkből!varga tamás írta:Egy gyenge napot kifogó recre ellen magabiztos győzelmet arattunk, harmatos játékkal.A győzelem a fontos - ez oké. De ennél több kell. Sajnos Deco ma is nulla volt, egy jó passza volt, a többi felejthető - miért nem ülteti le a kispadra? A portugál zsenitől ennél többet várok, sokkal többet - ehelyett hónapok óta csak lézeng a pályán. Zambi nagyon kellemes estéket nyújt, már meccsek óta - megbízható, határozott, és ma még gólt is lőtt. Messi istenkirály, csakúgy, mint Eto'o. Ők hárman hozták ma a győzelemt.
A végén lenne Charlie-hoz egy kérdésem, ha nem vagyok indiszkrét: mennyi idős vagy? FORCA BARCA!
Ne haragudj, de nem értek egyetSlither írta:Mert mit csináljon? Táncoljon örömtáncot? Jó az eredmény, de a játék még nem volt egetverő. Inkább a helyzetkihasználásunk dicsérhető.
Mert mit csináljon? Táncoljon örömtáncot? Jó az eredmény, de a játék még nem volt egetverő. Inkább a helyzetkihasználásunk dicsérhető.lionelmessi19 írta:Jupííííííííííííííííííííííjééééééééééééééééé!
Ezt behúztuk.![]()
3 pont a tarsolyban, ez a lényeg.
Szép gólok voltak, bár Samu első gólja kicsit mákoska(lács) volt...
Frankinek nem tom mi baja volt, tud vki vmit? Nagyon szomorúan ült a kispadon, még 3-0nál is...![]()
![]()