Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.03.17. 22:53:15

Utánaolvasva Charlie beírásának, azt a szót használta, hogy én fogok 'takarodni'. Nos, lehet, Charlie, hogy nálad ez a szóhasználat a divat, de nálam nem. Ha, komolyan venném az igehasználatodat, akkor most azt válaszolnám, hogy fogd vissza magad, és tűrtőztesd magad, és jó lenne ha disztingválnád magad. A kutyádnak - ha van - mondhatod, hogy takarodj, de nálad idősebb embernek, akit ráadásul nem is ismersz, annak nem! Nota bene!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.17. 22:51:41

varga tamás írta:Charlie az "Élő közvetítések" topicban oktatott ki egy kicsit, ami azért egy kicsit durva. Charlie barátunk 1986. 08. 28-án született a kalendárium szerint. Ez azt jelenti, hogy még nem látta meg Isten napját, amikor én már a kék-gránátvörös meznek szurkoltam a magyar1 képernyője előtt ülve, midőn láttam a sevillai bek-döntőt. Úgy is mondhatnám, hogy Charlie barátunk ippeg annyi idős, amennyi ideje Én a Barcelonának szurkolok. Sztem Charlie barátunk, amikor a honlapról történő kizárással fenyegetsz, egy picit gondolkodj, és tán nem nekem kéne 10-ig számolni, hanem neked. Bár az én Barca iránti elkötelezettségem nem azon áll vagy bukik, hogy írhatok-e ide véleményt. Ugyanakkor a véleményemet fenntartom - bizonyos kérdésekben. Pl. Rijkaard esetében. Mert senki sem saccro-sanctus, annak idején Cruyffot sem szerette mindenki, de eredményeit tisztelték és emiatt elfogadták. Én szerettem, tiszteltem, becsültem, és a három legnagyobb Barca-edző közé sorolom Enrique Fernández és Helenio Herrera mellett.
Off:
Figyelj! Bár Charlie is meg tudja magát védeni (de nincs is szüksége rá..),
szóval mi a [auto_cenzúra] köze van,ki mennyi idős,amikor Te egyszerűen nem ide illőt írtál be? Nem csak neki nem tetszett,és nem azért nem tetszett neki,mert nem 20éve Barcafan,hanem azért nem tetszett neki,mert egyszerűen OCSMÁNY volt :!:
Szóval ne feszegesdd ezt a témát szerintem,inkább ismerdd el,hogy dúrván fogalmaztál,és ne menőzz,hogy mióta vagy Barcás...arról senki sem tehet,hogy mikor születik..és ezáltal nem annyi éve Barcás mint Te...
On:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Andris
Adminisztrátor

2007.03.17. 22:49:46

ozsimiki írta:
lionelmessi19 írta:Nem mondta senki, vagy igen? :? :)
Igen!

Varga Tamás jut eszembe hirtelen: Messi Istenkirály,csakúgy mint Eto'o,(meg még vki) ők 3an hoszták a győzelmet...

Szóval Messinek nem sok köze volt az utolsó gólón kívűl szerintem a meccshez...
Azért volt...Samu második góljánál is ő passzolt Sylnek, akkor Zambrotta gólja előtt is ő kavart asszem, egyéni megoldásai is voltak...

Attól függetlenül istenkirály egyébként, h nem sok dolga volt, de igazából senkinek sem volt ! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2007.03.17. 22:52:11-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.17. 22:47:15

lionelmessi19 írta:
ozsimiki írta: Messi kumma jó játékos,és szép gólt lőtt,de nehogy már azt mondja valaki,hogy hú de sok mindent csinált ma... :roll:
Nem mondta senki, vagy igen? :? :)
Igen!

Varga Tamás jut eszembe hirtelen: Messi Istenkirály,csakúgy mint Eto'o,(meg még vki) ők 3an hoszták a győzelmet...

Szóval Messinek nem sok köze volt az utolsó gólón kívűl szerintem a meccshez...
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.03.17. 22:46:43

Charlie az "Élő közvetítések" topicban oktatott ki egy kicsit, ami azért egy kicsit durva. Charlie barátunk 1986. 08. 28-án született a kalendárium szerint. Ez azt jelenti, hogy még nem látta meg Isten napját, amikor én már a kék-gránátvörös meznek szurkoltam a magyar1 képernyője előtt ülve, midőn láttam a sevillai bek-döntőt. Úgy is mondhatnám, hogy Charlie barátunk ippeg annyi idős, amennyi ideje Én a Barcelonának szurkolok. Sztem Charlie barátunk, amikor a honlapról történő kizárással fenyegetsz, egy picit gondolkodj, és tán nem nekem kéne 10-ig számolni, hanem neked. Bár az én Barca iránti elkötelezettségem nem azon áll vagy bukik, hogy írhatok-e ide véleményt. Ugyanakkor a véleményemet fenntartom - bizonyos kérdésekben. Pl. Rijkaard esetében. Mert senki sem saccro-sanctus, annak idején Cruyffot sem szerette mindenki, de eredményeit tisztelték és emiatt elfogadták. Én szerettem, tiszteltem, becsültem, és a három legnagyobb Barca-edző közé sorolom Enrique Fernández és Helenio Herrera mellett.
haze71
Entrenador del Barça

2007.03.17. 22:46:09

Elég érdekesen látjátok. Szerintem ne legyünk elájulva ettől a játéktól. Megint jöttök a "nem elég a 4-0" dumával. Hát nem elég. Nem méltó a Barcához a lazázás, meg az unalomfoci. Mégha így is 4-0 az eredmény. Aki pedig a mai játéka alapján 2-esnél jobbat ad Deconak meg Roninak, az nagyon ferde szemüvegen keresztül nézte a meccset. Persze egyesek egy kicsit (mindíg) elfogultak.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.03.17. 22:45:11

Grat a csapatnak, jól nyomták, bár az ellenfél nem volt túl kemény.
A védelem sajnos egyszer-kétszer megingott, de jó úton halad a csapat. :) 8)
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.03.17. 22:41:11

Los Banditos írta:Pedig Rijkaard az az "örülős" fajta nem szokott olyan fapofa lenni mint mondjuk Capello. :)

A meccshez.:Félgőzzel is simán behúztuk,amikor pályán van a nagy tridente akkor tényleg ellenálhatatlanok vagyunk.
Egykis értékelés: (1-től 4-es skálán :) )

Valdés: Volt 3-4 nagy védése,nálam a meccs embere.(4)
Zambrotta: A jobboldalon sem veszett el,jók voltak a felfutásai és végre gólt is lőtt.Nagyon örülök neki.(3)
Puyol: Túl sok dolga nemvolt a mi Balázs Palilinknak de néha megremegett a lába (2)
Thuram: Mióta ittvan nálunk még sosem volt ilyen gyenge mint amilyen ma.Remélem összeszedi magát a jövőben. (2) jóindulattal
Sylvinho: Egész jól mozgott ott a baloldalon,a gólpassza nagyon szép volt.(3)
Deco: Kelett nekünk szidni a meccs elött...Adott két gólpasszt és rengeteg labdát szerzettt. (3)
Iniesta: Ma nem olt olyan jó mint amennyire idén megszokhattuk tőle. (2)
Xavi: Tőle is már láttunk jobb játékot (2)
Messi: Eléggé eltünt a meccsen de a gólja mindent feldtetett(3)
Eto'o: Nagyon szép volt az első gólja de a mezőnymunkából még nem veszi ki annyira a részét. (3)
Ronaldinho: Nagyon nagyon gyenge volt ma. (2)
Hát Deco inkább rengeteg labdát eladott, mint sem hogy szerzett volna. Védekezésben meg sok a rossz ütemü szerelési kisérlete, kapott is egy sárgát. Mintha azt írták volna ki a spanyolok hogy köv meccsre el van tiltva. :roll: (vagyis újabb 5 sárgája összegyűlt)
Andris
Adminisztrátor

2007.03.17. 22:37:39

ozsimiki írta: Messi kumma jó játékos,és szép gólt lőtt,de nehogy már azt mondja valaki,hogy hú de sok mindent csinált ma... :roll:
Nem mondta senki, vagy igen? :? :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.03.17. 22:36:15

Pedig Rijkaard az az "örülős" fajta nem szokott olyan fapofa lenni mint mondjuk Capello. :)

A meccshez.:Félgőzzel is simán behúztuk,amikor pályán van a nagy tridente akkor tényleg ellenálhatatlanok vagyunk.
Egykis értékelés: (1-től 4-es skálán :) )

Valdés: Volt 3-4 nagy védése,nálam a meccs embere.(4)
Zambrotta: A jobboldalon sem veszett el,jók voltak a felfutásai és végre gólt is lőtt.Nagyon örülök neki.(3)
Puyol: Túl sok dolga nemvolt a mi Balázs Palilinknak de néha megremegett a lába (2)
Thuram: Mióta ittvan nálunk még sosem volt ilyen gyenge mint amilyen ma.Remélem összeszedi magát a jövőben. (2) jóindulattal
Sylvinho: Egész jól mozgott ott a baloldalon,a gólpassza nagyon szép volt.(3)
Deco: Kelett nekünk szidni a meccs elött...Adott két gólpasszt és rengeteg labdát szerzettt. (3)
Iniesta: Ma nem olt olyan jó mint amennyire idén megszokhattuk tőle. (2)
Xavi: Tőle is már láttunk jobb játékot (2)
Messi: Eléggé eltünt a meccsen de a gólja mindent feldtetett(3)
Eto'o: Nagyon szép volt az első gólja de a mezőnymunkából még nem veszi ki annyira a részét. (3)
Ronaldinho: Nagyon nagyon gyenge volt ma. (2)
in to exile
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.03.17. 22:34:44

don gamper írta:akinek semmi sem elég,akinek 1 idegenbeli 4:0 sem jo akinek mindig mindenki botlábu,akinek az edzőnk mindig [auto_cenzúra].Na annak ajánlanám a reálmadrid nevü egylet meccseit ezentul.ott mindig nagy a hajtás élvezetes a foci az edző eccerüen zseniális és még sok golt is lőnek(átlag 1)tul kellene már lépni ezen az állando fikázáson meg elégedetlenségen.
Engem egyáltalán nem érdekel a real játéka, engem a Barca játéka érdekel. Az, hogy a madridiak milyen gyengék, az nem azt jelenti, h nekünk is le kéne addig süllyedni. Édesanyán szokta anno mondani, ha egyest hoztam a suliból, és azzal védekeztem, hogy más is karót kapott, hogy az őt nem érdekli, az az ő dolga. Így vagyok én is: a real [auto_cenzúra] játéka, az a realosokra tartozik, a Barca gyengébb teljesítménye pedig ránk. Az eredménnyel elégedett vagyok, a mutatott játék viszont hagyott némi kívánnivalót maga után.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.17. 22:34:36

don gamper írta:akinek semmi sem elég,akinek 1 idegenbeli 4:0 sem jo akinek mindig mindenki botlábu,akinek az edzőnk mindig [auto_cenzúra].Na annak ajánlanám a reálmadrid nevü egylet meccseit ezentul.ott mindig nagy a hajtás élvezetes a foci az edző eccerüen zseniális és még sok golt is lőnek(átlag 1)tul kellene már lépni ezen az állando fikázáson meg elégedetlenségen.
Szívemből szóltál :wink:

Más:

Messi kumma jó játékos,és szép gólt lőtt,de nehogy már azt mondja valaki,hogy hú de sok mindent csinált ma... :roll:
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.03.17. 22:34:30

Ezaz!

A vak is látta, h bármikor képes lett volna azt a játékot nyújtani a csapat, amit néhány 5 percben azért nyujtott is, és ami 4 gólt hozott!!!

Nem szabad mindig a saját érdekeinket szem előtt tartani, én is szivesen láttam volna egy 8-0át, mert lett volna még erre is esély, de hát még kemény meccseink lesznek, nem kell végig nyomni egy ilyen sima meccset!

A csapat érdekei előbb, mint a mieink!!! :roll: :)
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.03.17. 22:32:06

varga tamás írta:Egy gyenge napot kifogó recre ellen magabiztos győzelmet arattunk, harmatos játékkal.A győzelem a fontos - ez oké. De ennél több kell. Sajnos Deco ma is nulla volt, egy jó passza volt, a többi felejthető - miért nem ülteti le a kispadra? A portugál zsenitől ennél többet várok, sokkal többet - ehelyett hónapok óta csak lézeng a pályán. Zambi nagyon kellemes estéket nyújt, már meccsek óta - megbízható, határozott, és ma még gólt is lőtt. Messi istenkirály, csakúgy, mint Eto'o. Ők hárman hozták ma a győzelemt.
A végén lenne Charlie-hoz egy kérdésem, ha nem vagyok indiszkrét: mennyi idős vagy? FORCA BARCA!
Szerintem meg amig kellett, tökéletesen játszottunk, igazi barcás támadójátékkal. Azután meg már csak örömfoci volt...nem kell ilyen tragikusan mindig! Ha kellett volna, sokkal jobb lett volna a meccs a mi szemszögünkből!

Deco produkciójáról meg írtam kicsivel lejjebb, ez a véleményem róla, olvasd el!

És nézz bele a Kalendárium topicba, ott van egynehányunk születési adata, sztem Charlié is!
- József Attila
don gamper
Capitá del Barça

2007.03.17. 22:29:07

akinek semmi sem elég,akinek 1 idegenbeli 4:0 sem jo akinek mindig mindenki botlábu,akinek az edzőnk mindig [auto_cenzúra].Na annak ajánlanám a reálmadrid nevü egylet meccseit ezentul.ott mindig nagy a hajtás élvezetes a foci az edző eccerüen zseniális és még sok golt is lőnek(átlag 1)tul kellene már lépni ezen az állando fikázáson meg elégedetlenségen.
Andris
Adminisztrátor

2007.03.17. 22:29:03

A játékosokról:

Valdes: Jól, magabiztosan megoldotta a dolgát, ma a kijövetelei voltak rendkívül jók, volt vagy 3, ami nagyon meleg volt, és jól megoldotta, kisegítve Puyolékat. És azt sem hátrány, h nem kapott gólt... 8) (3)

Puyol: Nem volt szükség akkora hajtásra ma, de attól függetlenül nem nagyon tudtak elmenni mellette...nem volt ellenfele... :) (3)

Thuram: Ezaz! Nesze rohadt Sport Klub! volt egy flegma megmozdulása, de azon kívül mindent leszedett! Jó volt, marad a kezdőben... (3)

Sylvinho: Beadása nagyon jó volt, örültem neki, Gionál sokkal jobb volt, uh marad is így. Oleguert kiszoríthatná a csapatból... :roll: (3)

Zambrotta: Nakérem, megvan az első Barcás gólja :D Méghozzás micsoda gól!!!!! Nagyon szép, igazi technikás Barcás megoldás!
Gratulálok neki ehhez! (4)

Gio: Beállt, de már nem volt dolga, amellett viszont, Syl jobb volt, mint ő szokott, uh tul sok lehetősége már nem lesz idén sztem... (-)

Edmilka: végére jött, semit nem csinált, de semmit nem is kellett (-)

Iniesta: Jól játszott, a támadás részéről talán azért maradt halványabb, mert többet védekezett vkp híján. De jól játszott, elképesztő labdabiztos! (3)

Xavi: Jó volt ő is, jól osztogatott, majd minden támadásban benne volt! (3)

Deco: Szerintem érezte ő az erősődő negatív kritikát, és belehúzott! Felhívom mindnekinek a figyelmét a mai játékára, ami tetszett nagyon: az látszott, h technikailag felette van magasan a recre kp-inek, de jók voltak a keresztlabdái is, marhára hajtott, vkp híján benne volt a játékában a taktikai falt, és a gólokban is vastagon benne volt! (3 szivem szerint 4 lenne )

Guddy: Végére jött, már nagyon nem kellett csinálnia semmit. (-)

Samu: Nagyon jó volt! Alaphangot megadta, és aztán is nyomta, hajtott, védekezett, támadásokban is benne volt végig, mindegyikben. Első gólja inkább szerencse, bár a próbálkozás érdeme az övé, a második viszont remek volt, nagyszerűűű! Ilyet leshetünk Guddytól vagy Saviolától, ez hiányzott!!! Volt egy cselsorozat is, leestem a kanapéról, csak be kellett volna fejezni, vagy méginkább lepasszolni! (4)

Messi: néhány egyéni megmozdulása fantasztikus volt, ugyanakkor nagyon nem kellett hajtani, de megnyugtat, h láttuk mult Szombaton, h ha kell, akkor ő csinálja! Egyébként meg összjátékokban benne volt végig, és ha figyletétek: egyetlen labdát sem (!) vettek el tőle, legalább is szabályosan... Gólja meg gyönyörű 8) (3)

Ronaldinho: gólokban benne volt, ha labdát vesztett, akkor utánna ment, kivéve a végén. Halványabb volt, de azért ha megnézitek, még mindig 2 védőt leköt minimum... (3)

Örülök, hogy egy kettest sem kellett ma adni, rég volt már ilyen :) Bár kétségtelenül elfogultabb vagyok egy két helyen :)

Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!! Így továbbb!!!! Megtaláltuk a talán legerősebb kezdőt!
- József Attila
Evilgrim
Entrenador del Barça

2007.03.17. 22:25:07

Samuel Eto’o újra megtalálta góllövő cipőjét, simán nyert a Barca

Magabiztos, négygólos győzelmet aratott a labdarúgó spanyol-bajnokság 27. fordulójában a Barcelona a Recreativo Huelva ellen. A 4-0-ra megnyert mérkőzés hőse a sérülésből nemrég visszatérő Samuel Eto’o volt, aki két góljával segítette a listavezetőt a győzelemhez.

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=136521
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.03.17. 22:20:44

Egy gyenge napot kifogó recre ellen magabiztos győzelmet arattunk, harmatos játékkal.A győzelem a fontos - ez oké. De ennél több kell. Sajnos Deco ma is nulla volt, egy jó passza volt, a többi felejthető - miért nem ülteti le a kispadra? A portugál zsenitől ennél többet várok, sokkal többet - ehelyett hónapok óta csak lézeng a pályán. Zambi nagyon kellemes estéket nyújt, már meccsek óta - megbízható, határozott, és ma még gólt is lőtt. Messi istenkirály, csakúgy, mint Eto'o. Ők hárman hozták ma a győzelemt.
A végén lenne Charlie-hoz egy kérdésem, ha nem vagyok indiszkrét: mennyi idős vagy? FORCA BARCA!
Andris
Adminisztrátor

2007.03.17. 22:13:56

Slither írta:Mert mit csináljon? Táncoljon örömtáncot? Jó az eredmény, de a játék még nem volt egetverő. Inkább a helyzetkihasználásunk dicsérhető.
Ne haragudj, de nem értek egyet :)

Amikor szükség volt rá, egetverő volt. Előnyben meg már spóroltunk kicsit.....ezért volt a visszaesés.

De nem is a csapat teljesítményén volt a hangsúly a kérdésemben, hanem h Franknek lehet esetleg vmi más problémája, mert nagyon búval bszott volt... :roll:
- József Attila
Boixos
Llegenda del Barça

2007.03.17. 22:12:43

és azért azt se felejtsük el, h ugyanez a recre nemrég egy sima hármast bökött a margitnak, hol is? ja, a bernabeuban.
szal nagyon kellemes ez a 0-4 nem oda!
PUYOL-XAVI-INIESTA
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.03.17. 22:11:33

lionelmessi19 írta:Jupííííííííííííííííííííííjééééééééééééééééé!

Ezt behúztuk. 8)

3 pont a tarsolyban, ez a lényeg.
Szép gólok voltak, bár Samu első gólja kicsit mákoska(lács) volt...

Frankinek nem tom mi baja volt, tud vki vmit? Nagyon szomorúan ült a kispadon, még 3-0nál is... :roll: :? :(
Mert mit csináljon? Táncoljon örömtáncot? Jó az eredmény, de a játék még nem volt egetverő. Inkább a helyzetkihasználásunk dicsérhető.
Andris
Adminisztrátor

2007.03.17. 22:11:29

A játékról: Ennyi kellett, ennyit is kaptunk :)

Még nagyon fontos meccseink lesznek, nem kell, h kihajtsák magukat, főleg ha nem kell a Nou Camp közönségének tisztelegni...

Szép kis 4 gólos győzelem, gyönyörű gólokkal, igazi barcelonás gólokkal!

Azt kell mondjam, h csak jó 5 perceink voltak (ennyi kellett), amikor elképesztően gyönyörű támadások sorozatát nyomtuk, szerintem ez az, amiből vmi következtetést le lehet vonni! Ha nyomni kell, akkor így játszunk, természetesen előnyben már visszábbvettek a fiúk!

Mondjuk a Recre ma nem volt ellenfél, max az első 20 percben...

Rijkaard visszatért a 4-3-3hoz, asszem ezzel a kerettel maradhatunk ennél a megoldásnál...

Jó volt, élveztem a támadásokat, csak azt sajnáltam, h azért kicsit tartalékoltak, de sebaj... 8) Nou Campban ugyis mindig végig támadnak, majd lesz még otthon is meccsünk... :)
- József Attila
HAnonymus
Entrenador del Barça

2007.03.17. 22:11:13

Be is [auto_cenzúra] ha innen bebukjuk a bajnokságot, Eto'oval és Messivel nem lehet gond, amióta visszajöttek az utolsó két meccsen lőttek a 7 gólunkból hatot... Pont annyi meccsünk maradt hogy mindegyiket végigjátszhatják, király!
PetI
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.17. 22:07:57

Alakul ez, alakul... :lol:
A Sportklubbal azonban még mindig nem vagyok kibékülve (talán nem vagyok egyedül). A RM elleni meccset sztem egész jól leadták magukhoz képest, és egyre javulnak talán, de h Thuram-mal rosszabb lenne a védekezésünk, mint Rafával, meg h bizonytalanul játszik azt ne mondják már a nagy szakértők! Ma szinte minden helyzetben szerelt, rossz szavunk nem lehet rá: még több lehetőséget a Papának! :D
Andris
Adminisztrátor

2007.03.17. 22:05:59

Jupííííííííííííííííííííííjééééééééééééééééé!

Ezt behúztuk. 8)

3 pont a tarsolyban, ez a lényeg.
Szép gólok voltak, bár Samu első gólja kicsit mákoska(lács) volt...

Frankinek nem tom mi baja volt, tud vki vmit? Nagyon szomorúan ült a kispadon, még 3-0nál is... :roll: :? :(
- József Attila
Lezárt