2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Kedves Rumig: ha a Dream Teamet szeretném csak akkor most nem izgatna a csapat, nem nézném a meccseiket. Úgy gondolom, hogy a Cruyff-féle garnitúra igenis lehet mérce a mindenkori Barca előtt, és minden további nélkül lehet hozzájuk hasonlítani az utódokat.Rumig írta:Nem akarom ragozni a témát, de te a Dream Teamet szereted, vagy a mindenkori Barcát? El sem tudom képzelni, mit csináltál, amikor 4.-ek meg 6.-ok lettünk a bajnokságbanvarga tamás írta:Láttam a Cruyff-féle csapatot játszani, és ők bizony ilyen lezserséget nem engedtek meg, mint amit a Barca ma IS megengedett magának 1-0-nál. Mert Cruyff felállt, aztán irányította a csapatot, de a játékosok mentalitása is más volt. Mert a Koeman-féle csapat nem 1-0-nál, de 2-3 gólos vezetés után sem állt le, nem kezdett el saját tizenhatosán passzolgatni.
Esküszöm nem emlékszemRumig írta:De igen! Figyeltem, csak az első félidőben kétszer vagy háromszor. De asszem ez még megbocsáthatólionelmessi19 írta:Messi: ... Egyébként meg összjátékokban benne volt végig, és ha figyletétek: egyetlen labdát sem (!) vettek el tőle, legalább is szabályosan... Gólja meg gyönyörű(3)
![]()
Amúgy meg a Recre még megérdemel annyit, h elmondjuk, nagyon szimpatikus, jó csapat, még ha ma nem is tudtak érvényesülni, de azért a gyors és ügyes labdakihozatalaik mindenképpen dicséretet érdemelnek.
De igen! Figyeltem, csak az első félidőben kétszer vagy háromszor. De asszem ez még megbocsáthatólionelmessi19 írta:Messi: ... Egyébként meg összjátékokban benne volt végig, és ha figyletétek: egyetlen labdát sem (!) vettek el tőle, legalább is szabályosan... Gólja meg gyönyörű(3)
Nem akarom ragozni a témát, de te a Dream Teamet szereted, vagy a mindenkori Barcát? El sem tudom képzelni, mit csináltál, amikor 4.-ek meg 6.-ok lettünk a bajnokságbanvarga tamás írta:Láttam a Cruyff-féle csapatot játszani, és ők bizony ilyen lezserséget nem engedtek meg, mint amit a Barca ma IS megengedett magának 1-0-nál. Mert Cruyff felállt, aztán irányította a csapatot, de a játékosok mentalitása is más volt. Mert a Koeman-féle csapat nem 1-0-nál, de 2-3 gólos vezetés után sem állt le, nem kezdett el saját tizenhatosán passzolgatni.
Hál' Istennek. Végre.Charlie-tól pedig ne újabb kioktatást vártam, hanem egy kis jószándékot. A magam részéről téma lezárva,
A tisztelet megadását a fórumozókra értettem. Én mindenkit tisztelek, aki hasonlóképp cselekszik velem szemben. Mert oké, írhattam volna, hogy Frank Rijkaard menjen el, de nem Charlie-t küldtem el a 'takarodjon' kifejezéssel. Ha Charlie ezt magára vette, az az ő dolga, nem őneki szántam. És a meccs 25. perce táján nem én voltam az egyedüli, aki úgy érzett, ahogy azt leírtam, csak maximum mások nem írták le. Én leírtam, és most kiderül, hogy nem tisztelem a fiatalokat, mert én idősebb vagyok náluk. Miből lesz a cserebogár?lionelmessi19 írta:Ezalól kivétel Frank? És kivétel az, aki mondjuk nem azt szeretné olvasni, h "takarodj", hanem mondjuk maximum "menjen el!" ?varga tamás írta:de azért az egymás iránti tiszteletet elvárom mindenkitől, mint ahogy én is megadom mindenkinek azt.
Valamint kicsit úgy néz ki, h kevésbé tiszteled azokat, akik fiatalabbak?
Mert nagyon így néz ki! Nem egyenes dolog korra hivatkozni szerintem!
Ezalól kivétel Frank? És kivétel az, aki mondjuk nem azt szeretné olvasni, h "takarodj", hanem mondjuk maximum "menjen el!" ?varga tamás írta:de azért az egymás iránti tiszteletet elvárom mindenkitől, mint ahogy én is megadom mindenkinek azt.
Én 16 vagyok, és mélységesen egyetértek... Lehet mi vagyunk a hülyék?ozsimiki írta:Még egy kicsi Off:
haze71,Varga Tamás!
Amilyen stílusú hszt írt a Tamás nem nézném ki,hogy idősebb itt az átlagnálSzóval Ő méginkább figyelhetne,hogy milyen stílust enged meg...
Persze lehet hogy ez hülyeség egy 21éves sráctól (aki én lennék..)
Parancsolj varga tamás!varga tamás írta:Na, én most kapcsoltam el a tévét, ezt nem vagyok hajlandó nézni: ma úgy kikapunk, mint a franc. Ezt a sz.ros rijkaardot meg el kell küldeni a büdös francba, egy hülye f.szkalap. Mi a p...át ül a padon, mintha minden oké lenne, minek van még ennél a klubnál. Takarodjon el, mert még a dobogó sem lesz meg! Vagy úgy véli, hogy 88 percen keresztül bekkelnünk kell, és hátha megússzuk kapott gól nélkül? Nem, nem fogjuk megúszni, ebből csúnya vereség lesz, és teljesen megérdemelt! Kész ideg vagyok, miért játszanak a fiúk az én idegeimmel, meg a többi Barca-szurkolóéval? Miért nem nézhetünk végig egy meccset végre nyugodtan, és izgalmak nélkül? Már megérdemelnénk. De, sajna vereség lesz ma is.
Te talán ismered Rijkaardot? Vagy idősebb vagy? (ez mondjuk lehet, de ha így is van...) Neadjisten Franki a te kutyád?varga tamás írta:Utánaolvasva Charlie beírásának, azt a szót használta, hogy én fogok 'takarodni'. Nos, lehet, Charlie, hogy nálad ez a szóhasználat a divat, de nálam nem. Ha, komolyan venném az igehasználatodat, akkor most azt válaszolnám, hogy fogd vissza magad, és tűrtőztesd magad, és jó lenne ha disztingválnád magad. A kutyádnak - ha van - mondhatod, hogy takarodj, de nálad idősebb embernek, akit ráadásul nem is ismersz, annak nem! Nota bene!
Tamás!varga tamás írta:Charlie az "Élő közvetítések" topicban oktatott ki egy kicsit, ami azért egy kicsit durva. Charlie barátunk 1986. 08. 28-án született a kalendárium szerint. Ez azt jelenti, hogy még nem látta meg Isten napját, amikor én már a kék-gránátvörös meznek szurkoltam a magyar1 képernyője előtt ülve, midőn láttam a sevillai bek-döntőt. Úgy is mondhatnám, hogy Charlie barátunk ippeg annyi idős, amennyi ideje Én a Barcelonának szurkolok. Sztem Charlie barátunk, amikor a honlapról történő kizárással fenyegetsz, egy picit gondolkodj, és tán nem nekem kéne 10-ig számolni, hanem neked. Bár az én Barca iránti elkötelezettségem nem azon áll vagy bukik, hogy írhatok-e ide véleményt. Ugyanakkor a véleményemet fenntartom - bizonyos kérdésekben. Pl. Rijkaard esetében. Mert senki sem saccro-sanctus, annak idején Cruyffot sem szerette mindenki, de eredményeit tisztelték és emiatt elfogadták. Én szerettem, tiszteltem, becsültem, és a három legnagyobb Barca-edző közé sorolom Enrique Fernández és Helenio Herrera mellett.
Egy kicsit én is belenéztem a kalendáriumba. Meg kell hogy mondjam, sokszor nem értem a hozzásólásaitokat, annyira máshogy gondolkodunk. Aztán az életkorok tudatában rájöttem, hogy a fiatalok véleményével van sokszor különbözőségem, és bár néha varga tamás sokszor elragattatja magát, mégis legtöbbször az ő véleményével értek egyet. Talán pár év múlva - kellő élettapasztalattal - a fiatalok is más szemmel nézik a Barca meccseket, na meg a világot. Hajrá Barca!!!varga tamás írta:Charlie az "Élő közvetítések" topicban oktatott ki egy kicsit, ami azért egy kicsit durva. Charlie barátunk 1986. 08. 28-án született a kalendárium szerint. Ez azt jelenti, hogy még nem látta meg Isten napját, amikor én már a kék-gránátvörös meznek szurkoltam a magyar1 képernyője előtt ülve, midőn láttam a sevillai bek-döntőt. Úgy is mondhatnám, hogy Charlie barátunk ippeg annyi idős, amennyi ideje Én a Barcelonának szurkolok. Sztem Charlie barátunk, amikor a honlapról történő kizárással fenyegetsz, egy picit gondolkodj, és tán nem nekem kéne 10-ig számolni, hanem neked. Bár az én Barca iránti elkötelezettségem nem azon áll vagy bukik, hogy írhatok-e ide véleményt. Ugyanakkor a véleményemet fenntartom - bizonyos kérdésekben. Pl. Rijkaard esetében. Mert senki sem saccro-sanctus, annak idején Cruyffot sem szerette mindenki, de eredményeit tisztelték és emiatt elfogadták. Én szerettem, tiszteltem, becsültem, és a három legnagyobb Barca-edző közé sorolom Enrique Fernández és Helenio Herrera mellett.