Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.03.18. 10:27:00

Teljesen igazad van, én elégedett vagyok a mutatott játékkal de ahogy az összefoglalóban is olvastam az a harmadik percben rúgott gól nagyban megpecsételte a mérkőzás további menetét így nagyon nem szűrtem le milyen formában vagyunk. Meg kell becsülni a pontokat főleg idegenben hisz hiába egy Recreativo a három pont az három pont. Én bízom a csapatban és sztem biztos a bajnoki győzelem. Visca el Barca! :D
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.03.18. 10:04:04

Nem állunk túl jól az idegenbeli győzelmekkel,úgyhogy mindenképp becsüljük meg.Főleg egy olyan pályán,ahonnan nem könnyű 3 pontot hozni.Az 1:0 után történtekről csak annyit,hogy úgy látszik jól csináltuk,mert az altató játék utáni tempóváltással eldöntöttük a meccset.
A Depor elleni meccs fontos lesz,mert a riválisaink idegenbe mennek,és ez bizony lehetőség...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.03.18. 09:40:37

Zambrotta még jobban játszott ott a jobboldalon szerintem úgyhogy ottis hagyhatnánk és a baloldalra visszajönne Sylvinho vagy Gio és máris megvan úszva a mi PreSasunk. 8)
in to exile
Boixos
Llegenda del Barça

2007.03.18. 09:24:08

nem értem, h miért kell egy ilyen meccs után problémázni?!
oké, nem volt focisuli, de akkor is 4-0ra vertünk meg egy amúgy erősnek mondható csapatot, és erre 4 hónapja nem volt példa!
rijkaardról pedig természetesen mindenkinek meglehet a véleménye (sztem is le kell cserélni, mert kiváncsi lennék arra, h mit tud ez a garnitúra akkor, amikor nemcsak maguktól játszanak a zsugások, hanem edzői instrukciók alapján), de ettől függetlenül nem muszáj telefröcsögni szarral a fórumot.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.03.18. 09:01:46

Rumig írta:
varga tamás írta:Láttam a Cruyff-féle csapatot játszani, és ők bizony ilyen lezserséget nem engedtek meg, mint amit a Barca ma IS megengedett magának 1-0-nál. Mert Cruyff felállt, aztán irányította a csapatot, de a játékosok mentalitása is más volt. Mert a Koeman-féle csapat nem 1-0-nál, de 2-3 gólos vezetés után sem állt le, nem kezdett el saját tizenhatosán passzolgatni.
Nem akarom ragozni a témát, de te a Dream Teamet szereted, vagy a mindenkori Barcát? El sem tudom képzelni, mit csináltál, amikor 4.-ek meg 6.-ok lettünk a bajnokságban :roll:
Kedves Rumig: ha a Dream Teamet szeretném csak akkor most nem izgatna a csapat, nem nézném a meccseiket. Úgy gondolom, hogy a Cruyff-féle garnitúra igenis lehet mérce a mindenkori Barca előtt, és minden további nélkül lehet hozzájuk hasonlítani az utódokat.
Amikor meg 4. és 6. helyen végewztünk, akkor elég lehangolt voltam, de betudtam annak, hogy a kispadon van Gaal ült, akit nagyon nem kedveltem - főleg a második regnálása idején, amikor csupa hollanddal álltunk fel. De, gondolom számodra sem a 4-6. helyek a mérvadók?
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2007.03.18. 08:26:02

Nah,így kell kezdeni idegenben (is) :lol: Szép gólókat szereztünk,Zambrottáé nagyon ott volt :wink: Lehetett volna jobb is a játék,de nekünk most az eredmény fontosabb!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Andris
Adminisztrátor

2007.03.18. 04:23:54

Rumig írta:
lionelmessi19 írta:Messi: ... Egyébként meg összjátékokban benne volt végig, és ha figyletétek: egyetlen labdát sem (!) vettek el tőle, legalább is szabályosan... Gólja meg gyönyörű 8) (3)
De igen! Figyeltem, csak az első félidőben kétszer vagy háromszor. De asszem ez még megbocsátható :)
Amúgy meg a Recre még megérdemel annyit, h elmondjuk, nagyon szimpatikus, jó csapat, még ha ma nem is tudtak érvényesülni, de azért a gyors és ügyes labdakihozatalaik mindenképpen dicséretet érdemelnek.
Esküszöm nem emlékszem :)

Megnézem az ismétlést is... :P
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Rumig
Entrenador del Barça

2007.03.18. 01:08:42

lionelmessi19 írta:Messi: ... Egyébként meg összjátékokban benne volt végig, és ha figyletétek: egyetlen labdát sem (!) vettek el tőle, legalább is szabályosan... Gólja meg gyönyörű 8) (3)
De igen! Figyeltem, csak az első félidőben kétszer vagy háromszor. De asszem ez még megbocsátható :)
Amúgy meg a Recre még megérdemel annyit, h elmondjuk, nagyon szimpatikus, jó csapat, még ha ma nem is tudtak érvényesülni, de azért a gyors és ügyes labdakihozatalaik mindenképpen dicséretet érdemelnek.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Rumig
Entrenador del Barça

2007.03.18. 00:58:23

varga tamás írta:Láttam a Cruyff-féle csapatot játszani, és ők bizony ilyen lezserséget nem engedtek meg, mint amit a Barca ma IS megengedett magának 1-0-nál. Mert Cruyff felállt, aztán irányította a csapatot, de a játékosok mentalitása is más volt. Mert a Koeman-féle csapat nem 1-0-nál, de 2-3 gólos vezetés után sem állt le, nem kezdett el saját tizenhatosán passzolgatni.
Nem akarom ragozni a témát, de te a Dream Teamet szereted, vagy a mindenkori Barcát? El sem tudom képzelni, mit csináltál, amikor 4.-ek meg 6.-ok lettünk a bajnokságban :roll:
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
doki
Entrenador del Barça

2007.03.18. 00:44:06

Gyerekek!

Nyertünk!!!!!!
Mi a lényeg,ha nem ez.Én is verhetném magam,hogy x éves vagyok,de nem teszem. Csak a győzelem számít!
Örüljetek inkább!!!!
Barcaforever
Director del Fútbol

2007.03.18. 00:39:47

Grat a csapatnak.Bár Dinho halovány volt, de Eto'o gólja tényleg mindent eldöntött az elején.Mi kifli volt benne. :shock:

Messi, most nagyon nagy formában van.Könyörgöm 19 éves.Mi lesz az elköv. években? :roll: :wink: :twisted:
Kép
PCsabi
aka Game90

2007.03.18. 00:30:33

Ilyenkor verem a f :roll: ejem a falba, hogy nincsen Sport Klubbom :? Barca99-el mi leszünk a kabalák, ha nem látjuk a meccset, akkor mindig jól játszunk :)

Grat a csapatnak :!:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.03.18. 00:02:09

Felvételről néztem a meccset,épp most fejeződött be.A véleményem az,hogy Eto'o korai gólja megadta a lehetőséget arra,hogy kigurigázzuk a Recrét.Miután megúsztuk a meleg szitut a kapunk előtt,könnyed játékot nyújtottunk(igaz,1-2 könnyelműen eladott labdánk ismét volt,igaz belefért bőven),de elég mérsékelt iramban.Mindenesetre egy nehéznek igérkező meccset hoztunk könnyedén,idegenben-végre.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Charlie
Öreg Harcos

2007.03.17. 23:20:45

Charlie-tól pedig ne újabb kioktatást vártam, hanem egy kis jószándékot. A magam részéről téma lezárva,
Hál' Istennek. Végre.

Aztán annyiszor szólok még, ahányszor bunkó stílusba írsz. Vonatkozik mindenkire.
C.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.03.17. 23:18:11

lionelmessi19 írta:
varga tamás írta:de azért az egymás iránti tiszteletet elvárom mindenkitől, mint ahogy én is megadom mindenkinek azt.
Ezalól kivétel Frank? És kivétel az, aki mondjuk nem azt szeretné olvasni, h "takarodj", hanem mondjuk maximum "menjen el!" ?

Valamint kicsit úgy néz ki, h kevésbé tiszteled azokat, akik fiatalabbak?
Mert nagyon így néz ki! Nem egyenes dolog korra hivatkozni szerintem! :roll:
A tisztelet megadását a fórumozókra értettem. Én mindenkit tisztelek, aki hasonlóképp cselekszik velem szemben. Mert oké, írhattam volna, hogy Frank Rijkaard menjen el, de nem Charlie-t küldtem el a 'takarodjon' kifejezéssel. Ha Charlie ezt magára vette, az az ő dolga, nem őneki szántam. És a meccs 25. perce táján nem én voltam az egyedüli, aki úgy érzett, ahogy azt leírtam, csak maximum mások nem írták le. Én leírtam, és most kiderül, hogy nem tisztelem a fiatalokat, mert én idősebb vagyok náluk. Miből lesz a cserebogár?
Charlie-tól pedig ne újabb kioktatást vártam, hanem egy kis jószándékot. A magam részéről téma lezárva,
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.17. 23:12:47

Tamás!

Látod? Az ilyen kritikák ellen senki sem fog fellépni!

Mert nem arról van szó,hogy tökéletesnek hiszek mindent,csupán tartozkodok az ocsmány véleménynyílvánításról...nem mind1 :wink:

Szóval ahogy most fogalmaztál,abba senki sem kötött volna bele,mert észrevételei,kritikái mindenkinek lehetnek,de a leírás módja már nem szabadon választott :wink: Ez egy fórum,ahol vannak normák,és ezeket a normákat a moderátorok védik...felesleges folytatnom
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.03.17. 23:12:28

A meccset sajnos nem láttam, a játékosok teljesítményéről csak a leírásaitokból értesültem.
Az eredmény 4-0 lett! 3 pont a zsebben és ez a lényeg. És azért egy ilyen arányú győzelem nem alakulhat ki egy alulmotivált, [auto_cenzúra] Barca mellett. Végre vmi javulás, mégha az igazi Barca parádé most is elmaradt. Dehát engem ez cseppet sem zavar ha így tudják hozni a meccset.
Ha vmikor félre lehetne és kéne tenni a kritikákat akkor az most van.
Andris
Adminisztrátor

2007.03.17. 23:11:42

varga tamás írta:de azért az egymás iránti tiszteletet elvárom mindenkitől, mint ahogy én is megadom mindenkinek azt.
Ezalól kivétel Frank? És kivétel az, aki mondjuk nem azt szeretné olvasni, h "takarodj", hanem mondjuk maximum "menjen el!" ?

Valamint kicsit úgy néz ki, h kevésbé tiszteled azokat, akik fiatalabbak?
Mert nagyon így néz ki! Nem egyenes dolog korra hivatkozni szerintem! :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.03.17. 23:07:28

Igen, valószínű az életkor is közrejátszik a véleményekben, a hozzászólások hangvételében. De, mivel idősebb vagyok, több meccset láttam. Láttam a Cruyff-féle csapatot játszani, és ők bizony ilyen lezserséget nem engedtek meg, mint amit a Barca ma IS megengedett magának 1-0-nál. Mert Cruyff felállt, aztán irányította a csapatot, de a játékosok mentalitása is más volt. Mert a Koeman-féle csapat nem 1-0-nál, de 2-3 gólos vezetés után sem állt le, nem kezdett el saját tizenhatosán passzolgatni. Ezt nem engedhetjük meg magunknak, mert erre kb. 5-6 alkalommal ráfaragtunk az idei bajnoki idényben: pl. Levante ellen, az Atlético elle, a pool elleni odavágón, a spanyol kupában az alavés elleni hazai meccsen, meg majdnem a zaragoza elleni kupa-visszavágón és a sociedad elleni hazai meccsen. Lehet, h Charlie ezeket a meccseket nem látta, vagy már nem emlékezik rájuk, de én igen, és mindegyik meccsen kivert az ideg.
És ozsimki: a kor igen is számít, én nem tehetek arról, h idősebb vagyok, de azért az egymás iránti tiszteletet elvárom mindenkitől, mint ahogy én is megadom mindenkinek azt. Mert a fórumban még soha senkit nem bántottam meg személyében, csak a csapat tejesítményéről mondtam el a véleményem. És a véleményformálás jogát fenntartom magamnak. Mert attól, hogy vannak kritikus megjegyzéseim, nem vagyok rossazbb Barca-szurkoló, mint azok, akik szerint mindig, minden rendben van, mindenki tökéletesen teljesít. És nem bántom személyében azokat sem, akik Decót dícsérik, de én nem értek velük egyet - sztem a portugálnak az idén nem volt egyetlen egy jó meccse sem, elfogadható periódusai voltak egy-egy meccsen belül, de a nagy egészet nézve, hozzáállása, teljsítménye értékelhetetlen, és nem méltó a kék-gránátvörös mezhez. Angliában már a kispadon ücsörögne, nálunk meg stabil kezdő - pedig az idei játékával nem szolgált rá.
Andris
Adminisztrátor

2007.03.17. 23:05:18

ozsimiki írta:Még egy kicsi Off:

haze71,Varga Tamás!

Amilyen stílusú hszt írt a Tamás nem nézném ki,hogy idősebb itt az átlagnál :wink: Szóval Ő méginkább figyelhetne,hogy milyen stílust enged meg...
Persze lehet hogy ez hülyeség egy 21éves sráctól (aki én lennék..)
Én 16 vagyok, és mélységesen egyetértek... Lehet mi vagyunk a hülyék? :?

Másrészt meg ne űzzünk sportot ebből a ki hány éves dologból, mert véleménykülönbözőség esetén csak azért nem tiszteletben tartani valaki álláspontját, mert fiatal, eléggé gyerekes :) dolog.
- József Attila
Charlie
Öreg Harcos

2007.03.17. 23:02:51

varga tamás írta:Na, én most kapcsoltam el a tévét, ezt nem vagyok hajlandó nézni: ma úgy kikapunk, mint a franc. Ezt a sz.ros rijkaardot meg el kell küldeni a büdös francba, egy hülye f.szkalap. Mi a p...át ül a padon, mintha minden oké lenne, minek van még ennél a klubnál. Takarodjon el, mert még a dobogó sem lesz meg! Vagy úgy véli, hogy 88 percen keresztül bekkelnünk kell, és hátha megússzuk kapott gól nélkül? Nem, nem fogjuk megúszni, ebből csúnya vereség lesz, és teljesen megérdemelt! Kész ideg vagyok, miért játszanak a fiúk az én idegeimmel, meg a többi Barca-szurkolóéval? Miért nem nézhetünk végig egy meccset végre nyugodtan, és izgalmak nélkül? Már megérdemelnénk. De, sajna vereség lesz ma is.
Parancsolj varga tamás!

Te szókészleted használom. Tudod a tisztelet nem korfüggő, ez a dolgom amit végzek, ha nem tetszik akkor távozhatsz. Sajnálom, szokj hozzá.

Privátban elérhető vagyok, vagy offtopic, ide nem várok választ, HA érkezik.
C.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Charlie 2007.03.17. 23:05:23-kor.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.17. 23:01:02

Még egy kicsi Off:

haze71,Varga Tamás!

Amilyen stílusú hszt írt a Tamás nem nézném ki,hogy idősebb itt az átlagnál :wink: Szóval Ő méginkább figyelhetne,hogy milyen stílust enged meg...
Persze lehet hogy ez hülyeség egy 21éves sráctól (aki én lennék..)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Andris
Adminisztrátor

2007.03.17. 22:58:24

varga tamás írta:Utánaolvasva Charlie beírásának, azt a szót használta, hogy én fogok 'takarodni'. Nos, lehet, Charlie, hogy nálad ez a szóhasználat a divat, de nálam nem. Ha, komolyan venném az igehasználatodat, akkor most azt válaszolnám, hogy fogd vissza magad, és tűrtőztesd magad, és jó lenne ha disztingválnád magad. A kutyádnak - ha van - mondhatod, hogy takarodj, de nálad idősebb embernek, akit ráadásul nem is ismersz, annak nem! Nota bene!
Te talán ismered Rijkaardot? Vagy idősebb vagy? (ez mondjuk lehet, de ha így is van...) Neadjisten Franki a te kutyád?

Szerintem ezt a vitát ne erőltessük, főként nem itt. Tisztázzátok máshol Charlie-val, kérlek!
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.03.17. 22:55:49

varga tamás írta:Charlie az "Élő közvetítések" topicban oktatott ki egy kicsit, ami azért egy kicsit durva. Charlie barátunk 1986. 08. 28-án született a kalendárium szerint. Ez azt jelenti, hogy még nem látta meg Isten napját, amikor én már a kék-gránátvörös meznek szurkoltam a magyar1 képernyője előtt ülve, midőn láttam a sevillai bek-döntőt. Úgy is mondhatnám, hogy Charlie barátunk ippeg annyi idős, amennyi ideje Én a Barcelonának szurkolok. Sztem Charlie barátunk, amikor a honlapról történő kizárással fenyegetsz, egy picit gondolkodj, és tán nem nekem kéne 10-ig számolni, hanem neked. Bár az én Barca iránti elkötelezettségem nem azon áll vagy bukik, hogy írhatok-e ide véleményt. Ugyanakkor a véleményemet fenntartom - bizonyos kérdésekben. Pl. Rijkaard esetében. Mert senki sem saccro-sanctus, annak idején Cruyffot sem szerette mindenki, de eredményeit tisztelték és emiatt elfogadták. Én szerettem, tiszteltem, becsültem, és a három legnagyobb Barca-edző közé sorolom Enrique Fernández és Helenio Herrera mellett.
Tamás!
Egyrészt szerintem ezt privátban megbeszélitek ketten, esetleg bevonva egy adminisztrátort.
Másrészt meg: a Rijkaardról alkotott véleményeddel egyrészt alig van aki egyetért, másrészt meg attól függetlenül h elnézést kérsz, még meg lehet mondani neked, hogy moderáltabb formában írj...
Harmadrészt pedig: semmi köze nincs semmihez annak, h ki hány éves, és ki hány éve Barca szurkoló...
- József Attila
haze71
Entrenador del Barça

2007.03.17. 22:55:46

varga tamás írta:Charlie az "Élő közvetítések" topicban oktatott ki egy kicsit, ami azért egy kicsit durva. Charlie barátunk 1986. 08. 28-án született a kalendárium szerint. Ez azt jelenti, hogy még nem látta meg Isten napját, amikor én már a kék-gránátvörös meznek szurkoltam a magyar1 képernyője előtt ülve, midőn láttam a sevillai bek-döntőt. Úgy is mondhatnám, hogy Charlie barátunk ippeg annyi idős, amennyi ideje Én a Barcelonának szurkolok. Sztem Charlie barátunk, amikor a honlapról történő kizárással fenyegetsz, egy picit gondolkodj, és tán nem nekem kéne 10-ig számolni, hanem neked. Bár az én Barca iránti elkötelezettségem nem azon áll vagy bukik, hogy írhatok-e ide véleményt. Ugyanakkor a véleményemet fenntartom - bizonyos kérdésekben. Pl. Rijkaard esetében. Mert senki sem saccro-sanctus, annak idején Cruyffot sem szerette mindenki, de eredményeit tisztelték és emiatt elfogadták. Én szerettem, tiszteltem, becsültem, és a három legnagyobb Barca-edző közé sorolom Enrique Fernández és Helenio Herrera mellett.
Egy kicsit én is belenéztem a kalendáriumba. Meg kell hogy mondjam, sokszor nem értem a hozzásólásaitokat, annyira máshogy gondolkodunk. Aztán az életkorok tudatában rájöttem, hogy a fiatalok véleményével van sokszor különbözőségem, és bár néha varga tamás sokszor elragattatja magát, mégis legtöbbször az ő véleményével értek egyet. Talán pár év múlva - kellő élettapasztalattal - a fiatalok is más szemmel nézik a Barca meccseket, na meg a világot. Hajrá Barca!!!
Lezárt