Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nehogy kived! Nagyon jó az!el fuero írta:Hú..ez elég [auto_cenzúra] helyzetEvilgrim írta: Na!Egy normális Reálos?:lol:
Bár szerintem Patex a legjobb fej.![]()
én nem vagyok reálosinkább lecserélem a képem, de ha jobban megnézed a képet rá van írva h JUDAS
ez annyit jelent h áruló, azért mert elhagyta a barcát...
Eléggé egyértelműel fuero írta:Hú..ez elég [auto_cenzúra] helyzetEvilgrim írta: Na!Egy normális Reálos?:lol:
Bár szerintem Patex a legjobb fej.![]()
én nem vagyok reálosinkább lecserélem a képem, de ha jobban megnézed a képet rá van írva h JUDAS
ez annyit jelent h áruló, azért mert elhagyta a barcát...
Hú..ez elég [auto_cenzúra] helyzetEvilgrim írta: Na!Egy normális Reálos?:lol:
Bár szerintem Patex a legjobb fej.
Na!Egy normális Reálos?:lol:el fuero írta:Nem tudom h vagytok vele, de én egyre jobban megutálom a Gutit(nem mintha eddig szerettem volna), de az el clásico óta![]()
Állandóan fetreng, pofázik és egyszerűen lehet látni rajta h mekkora kis népmuvészeti cserépedény
Ahoz képest hogy 10 emberrel játszik a Tarragona egyenlő partnere a Madridnak.Rajmó írta:Valaki elmondaná hogy milyen volt az első félidő?Kíváncsi vagyok hogy hogy áll a madrid
![]()
Dehogy nem!Tényleg oda-vissza dobálja magát földön,aztán káromkodik egy jót,no meg állandóan dumálgat a bíróval..Rivaldo11 írta:Megértelek.Bár nálam ember nem utálhatja jobban.