Realos szemmel nézve leértékelem a Madrid meccsét..
Hát LOL.
Pár alapleckét remélem megtanult a Don... mert ez így szánalmas lesz, így örülhetünk ha a 12 meccs harmadát megnyerjük.. elkeserített a mutatott játék.
Elsőkörbe ugye tisztázzuk hogy a Gimnástic már 5 perc alatt emberhátrányba került. Utolsó ember volt, szerintem piros lap, de hát én realos vagyok alap h piros
Az egész madridista.hu rettegett ettől a védelemtől..
Salgado - helguera - Cannavaro - Torres.. hááát.. őszintén szólva NEM EZ AZ amitől rettegni kellett.. persze kiemelném Cannavarot a védelemből aki mai meccsén sem igazolta hogy miért is zsebelt be minden díjat ?! ráadásul a következ meccsen nem is játszhat, más kérdés hogy ez most áldás-e vagy átok..

Casillas természetesen jó volt, Torres majdnem rugott véletlenüle gy öngólt, Casi hárított, hát igen, ezért ő a spanyol válogatott elsőszámú hálóőre

Reflexmozdulat volt (:
A középpálya.. Guti ezen a meccsen messze nem az volt mint a Barca ellen, látszott h kiugratásra játszik a Real, és 7 labdából 6 ellenfélhez került. Cassano.. No Comment. Hihetetlen [auto_cenzúra] volt. Raul.. küzdött, hajtott, robotolt.. csak azért.. hát nemtudom. A Régi Raul.. azért jobb volt. Diarra, ciklikusan játszott, volt egy olyan 5-10 perc amikor azt kívántam h bárcsak Emerson(!) játszana, viszont utána szépen teljesített..
Higuaín pedig a labdát megtanulta átvenni, már csak arra kellene rávenn hogy merjen kapura lőni, ő visszavont csatár szerűség, vagyis egy meccsen 1től több kapura lövése is lehet.. Robinho: Az egész meccs egyetlen pozitívuma az övé. JÓ VOLT, A KEZDŐBE KÖVETELJÜK ŐT ! ( hallod ezt Fabio mester?! )
RVN nem kapott használható albdát, volt 1-2 helyzete, a gól most elmaradt.. marcelo beállt, volt egy akkora kapuralövése, ami a fiatal RCnek is a becsületére vált volna
De la Red semmitn em mutatott, igaz nem is volt ideje..
A Gólok: Az első gól egy RVN hibából indult.. de Robinho jó helyen volt, gől lőtt ennyi

A 2. pedig, szinten egy nagyon pazar Robinho passz, a labda Salgadonál, beadja középre, a védő pedig szerencsétlenül ért bele.. 2-0
Összességében a meccs pozitívuma Robinho, Marcelo, Higuaín, és Torres volt számomra.. illetve hogy 12 / 1
a negatívum viszont.. az első félidő 0 volt, az emberelőny egyáltalán nem látszott.. Mi lesz így kérdem én, mi lesz így, hogy az egész realbol a balhátvéd és Robinho MER KAPURA LŐNI ?!?!
Nembaj.. a 3 pont behúzva, és csak ez számít.
Hala Madrid
REAL MADRID C. DE F.