Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bazz... én is a Bemben! Húú, de jó... Gimis most a Krúdyban vagyok, de az SZKSE-ben nyomtam, rosszul sikerültek... Bartha nagyon híres, bár azt mondják, hogy nem hatékony...antiimperialista írta:Melyik suliban nyomtad? Én anno a Bemben játszottam ált. iskolás koromban, aztán a Zrínyibe kerülve Bartha Dénes közölte velem, hogy termetemnél fogva nála nem játszhatok (mikor odakerültem, voltam vagy 157 cm). Aztán ő lett a tesitanárom, és a sors furcsa fintora, hogy miután elkezdtem focizni (és 3. osztályos koromban megnőttem), én lettem az egyik kedvence...
Barcafan/Perrero/WasabiPerrero írta:ki az a barcafan![]()
![]()
![]()
Prága = Amazing CityKrojf írta:Game90 Koma!
Kell-e Prágánál egzotikusabb hely, mondjad?
A belváros meseszép, kiváló sörök és nők, nomeg jól futható maraton.
Jó, a külváros olykor detto, mint Kőbánya, de érdemes hely, az zicher!
Az elmúlt pár évben több kört ránkvertek már turisztikailag és gazdasági
fejlettség terén is. Budapestnek komolyan föl kell kötnie az alsóneműt!
Fűzte ide Krojf koma.
Nem, de a botomat fél kézzel a seggedbe állítom...Perrero írta:ma több vagy 157 cmnélmég koriba se vagy nálam magasabb
![]()
![]()
![]()
Hajjaj, mekkora legendák vannak Dénesről, miket csinált/mondott. A Dénes-mix meg tényleg rohadt jó...antiimperialista írta:Én bírtam, brutális volt a stílusa, és volt pár hihetetlen beszólása... A srácok csináltak róla egy híres mixet ("Dénes-mix"), az hatalmas volt!
Gondolom a b*sz szócska miattantiimperialista írta:A b.a.s.z.k.ot miért kell cenzúrázni????