Boixos írta:mondjuk azt én sem értettem, h mitől olyan egyértelmű, h mi kapjuk a cuccot? csak azért, mert az olaszoknál volt a balhé?
ebből a szempontból nálunk legalább annyira fos a helyzet, ha nem jobban.
persze, nem egyértelmű.
DE
-az olaszoknál évek óta a szurkolói csoportok balhéznak a focimeccsek után rendszeresen. nálunk meg 200-300 ultra balhézik mostanság, nameg az újpest-fradi meccseken. azért sztem van különbség. és akkor a bundabotrányaikról még nem beszéltünk.
-a lengyeleknél állítólag fel is függesztették a hivatalos szövetséget -ott korrupciós botrány volt.
nameg mi sem vagyunk egy matyóhímzés, de őszintén eszem ágában sem volna Ukrajnában végigszurkolni egy EB-t. fejlődő gazdaság ide, fejlődő gazdaság oda azért ott még dívik elnököt megmérgezni, újságírót kinyírni, Európával emberkedni gázügyben.
egyébként, ha mégis ők kapják meg, akkor az utolsó felvetésemnek lehet, hogy köze lesz hozzá.
-szóval maradtunk mi és a horvátok. -és a szenzációsan megrendezett világversenyeink referenciái. tény, hogy azokkal teli a padlás.
egyben biztos vagyok: ha megkapnánk az EB-t, akkor nemhogy nem vallanánk szégyent, de hosszú évekre etalonná válnánk, hogy miként is rendezzen világversenyt egy ország.
...mert Magyarok vagyunk.