Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Már eljárást is indított ellene a Fifa aszhem,mert feljelentette a Portugál szövetség ezértGame90 írta:Nem találtam meg a keretet, de sztem mindketten ott vannak![]()
Egy kis felvezetés![]()
„Két perc után a hordágyra kell kerülnie. Mi mást tehetnénk? A portugálok tudása jóval nagyobb a miénknél, ha játszani akarnánk, biztosan vereséget szenvednénk” – mondta Stijnen.
Ezt a belgák kapusa mondta C. Ronaldoról
mostis jobban sztárolják Toni-t,de Pazzini ha joltudom legtöbbször azért kezdő a fiorba,vagy csak akkor ha mutu sérültBoixos írta:pazzini azért nem volt rossz régebben sem. tavaly amikor a palermo elnöke által találóan jellemzett másik játékos még a púposoknál nyomta, akkor pazzini sokszor játszott a fioban, bár tonit mindenképpen jobban sztárolták.
Arra gondolsz, hogy kiszorítja valamelyiket vagy pedig, hogy elviszi egy másik csapat?ozsimiki írta:Lehet nem olyan sokáigGame90 írta:De általában csak csere Toni és Mutu mellett.![]()
Lehet nem olyan sokáigGame90 írta:Fiorentina.
De általában csak csere Toni és Mutu mellett.
Nézegetm félszemmel...Olaszok 28.másodpercben már vezettekGame90 írta:Nézi valaki az Anglia - Olaszország U-21-es meccset35. percben 1-1 az állás.
Az új Wembley-ben van
optimistának kell lenni,nagyra nőt az esélyünk azért valljuk be az olyaszországban történtek miatt...grecki írta:Azért nem minden esetben sikerült tökéletesen megrendeznünk egy világversenyt...![]()
Ott van az úszóeb, ippeghogy sikerült csak a beruházást megvalósítani. Hányszor kellett kiadni az engedélyt, meg rendeletet módosítani, meg stb, stb. Aztán nagy nehezen elkészült a SZABADTÉRI!!!!!! uszoda, ez szerintem a leggázabb az egészben. Igaz, utána senkinek egy szava sem volt a rendezést illetően, de a körítássel azért szoktak problémák lenni.
Persze ott van a rengeteg pozitív ellenpélda: főleg a hoki terén, ahol mindenki elájult. Nem hiába jönnek évről évre a nagycsapatok Magyarországra felkészülési tornákat/meccseket játszani. De mondhatnám a bírkózó vb-t, kajak-kenu vb-t, stb...
Visszatérve a hokira, március 29-én Magyarország Svédország a Papplaciban!![]()
![]()
az (k)úszó EB pont a legjobb példa.grecki írta:Azért nem minden esetben sikerült tökéletesen megrendeznünk egy világversenyt...![]()
Ott van az úszóeb, ippeghogy sikerült csak a beruházást megvalósítani. Hányszor kellett kiadni az engedélyt, meg rendeletet módosítani, meg stb, stb. Aztán nagy nehezen elkészült a SZABADTÉRI!!!!!! uszoda, ez szerintem a leggázabb az egészben. Igaz, utána senkinek egy szava sem volt a rendezést illetően, de a körítássel azért szoktak problémák lenni.
persze, nem egyértelmű.Boixos írta:mondjuk azt én sem értettem, h mitől olyan egyértelmű, h mi kapjuk a cuccot? csak azért, mert az olaszoknál volt a balhé?
ebből a szempontból nálunk legalább annyira fos a helyzet, ha nem jobban.