Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Barbosalionel19 írta:Volt vmi brazil srác sorozatban 18 pontot dobott 3. negyedbe.
Tényleg nem rossz! Ez a Kings meg jövőre csak jobb leszlionel19 írta:Nézd majd meg, 1 játékos miatt is megéri nagyon nagy, kár hogy nem a Kingsben jaccik!Game90 írta:Nem, most a Heti Hetest nézem![]()
De majd ismétlik a Sport2-n éjfél fele, majd akkor megnézem.
Nézd majd meg, 1 játékos miatt is megéri nagyon nagy, kár hogy nem a Kingsben jaccik!Game90 írta:Nem, most a Heti Hetest nézem![]()
De majd ismétlik a Sport2-n éjfél fele, majd akkor megnézem.
Sztem azóta már rég nincs ott!grecki írta: Pontosan, szerintem a charlotti GMnak azóta is rémálmai vannak és halálos fenyegetéket kap mindenn éjszaka telefonon... Ekkora melléfogást!
Pontosan, szerintem a charlotti GMnak azóta is rémálmai vannak és halálos fenyegetéket kap mindenn éjszaka telefonon... Ekkora melléfogást!Game90 írta:Igen, ők draftolták.Slither írta: Miért is?![]()
(annak idején ők draftolhatták volna?)
De utána talán Divacra elcserélték
Igen, ők draftolták.Slither írta: Miért is?![]()
(annak idején ők draftolhatták volna?)
nba1.hu írta:A Mamba megállíthatatlan
2007. 03. 24. 09:10:49
Kobe Bryant, a Los Angeles Lakers hátvédje saját magának választotta a Mamba becenevet. A nevezett kígyó arról híres, hogy nagyon gyorsan és majd 100%-os pontossággal támad, miközben szinte sebezhetetlen. Mára már világos, hogy Bryant részéről nem volt szerénytelenség e becenevet választani, hisz négy egymást követő mérkőzésen ért el legalább 50 pontot az NBA igencsak nívós keretein belül. Ez a hihetetlen teljesítmény rajta kívül eddig csak Wilt Chamberlainnek (Warriors – 1961-’63) sikerült. Abban viszont egyedülálló Bryant az egész liga történelmében, hogy a négy egymást követő mérkőzésen összesen 225 pontot dobott. Tovább növeli teljesítményének értékét, hogy csapata mind a négy mérkőzést megnyerte (a Portland és a Minnesota gárdáját otthon, míg a Memphist és a New Orleanst idegenben verték). Most pedig jöjjenek a négy meccs számadatai Kobe szemszögéből: 187 játszott perc, 140 mezőnykísérletéből 76 talált, 33 hárompontos próbálkozásából 17 volt sikeres, a 60 büntetőkísérletéből pedig 56-ot értékesített.
Szted miért?lionel19 írta:Sacramentot véletlen kihagytad...![]()
![]()
Állítólag az utolsó pár alapszakasz meccsre már visszatérhet. De Wade nélkül is jól megy a Heatnek.Slither írta:Wizards-Heat kérdéses, mert Wade sérült.
Én veled tartokkovinho írta:Na mindenki utálja azt amit én szeretek....Bryant az egyik kedvencemlionel19 írta: ...utálom Carmelo Anthoyt és Bryant![]()
![]()
![]()
Dallas az egyik LEGNAGYOBB kedvencem erre Game és Lio utálja
még szerencse hogy foci terén nem....na de nem kell mindenben egyetétreni![]()