Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Raziel
Entrenador del Barça

2007.03.27. 15:20:44

Perrero írta:
sergi1989 írta:anyit érnek? pff vicess annyit nem érnek mint iker casillas... vagy hol értek el anyit mit raul akármien [auto_cenzúra] most ez elég szánalmas kijelentés volt és még sorolhatnám..

bocs rosszul irtam... RMCF pattogott h hány real nevelést volt tavaly mindenfelé a madridon kivül, arra irtam ezt a 2 nevet...

Raziel, abba belekötnék h Villa jbb mint raul bármikor...
számomra jobb...meg Torres is :!:
barca99
Llegenda del Barça

2007.03.27. 14:55:59

Hát nekem akkor is az. Félnek tőle, ezért nem játszhat.... :) Mondjuk a mutatott meccs alapján megnéztem volna mennyi lett volna a vége egy Portillo-val.
barca99
Llegenda del Barça

2007.03.27. 14:46:41

Kíváncsi vagyok hogyan adták el őket. Remélem nem úgy, mint Portillót, hogy nem játszhatnak majd a Madrid ellen! :shock: Ez teljesen megszokott, vagy csak nekem tűnik gerinctelenségnek? :roll:
Raziel
Entrenador del Barça

2007.03.27. 14:35:02

sergi1989 írta:anyit érnek? pff vicess annyit nem érnek mint iker casillas... vagy hol értek el anyit mit raul akármien [auto_cenzúra] most ez elég szánalmas kijelentés volt és még sorolhatnám..
pl Villa jobb mint Raul és jobb is volt mindigis.Casillas jo kapus,őt birom madridbol,ő az aki mindig jol nyomja...de más nem.Raul már padra se kéne.
sergi1989
Capitá del Barça

2007.03.27. 13:53:20

anyit érnek? pff vicess annyit nem érnek mint iker casillas... vagy hol értek el anyit mit raul akármien [auto_cenzúra] most ez elég szánalmas kijelentés volt és még sorolhatnám..
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2007.03.26. 21:31:52

Game90 írta:
csababarca írta:azt bírom a madridistán,hogy ha valaki jól játszik egy két meccsen,akkor egyből meg akarják venni...quaresma,croni...tiszta bolondok...
Azért ők nem csak 1-2 meccsen játszanak jól :wink:
C. Ronaldo sztem marad a szőrtelenített se..én Manchesterben. Quaresmáról viszont eltudnám képzelni, hogy odamenjen :?
jó ezt nem konkrétan rájuk értettem
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Boixos
Llegenda del Barça

2007.03.26. 17:10:09

grecki írta:R.M.C.F. kolléga pedig állandóan azzal példálózott, hogy egészen pontosan :roll: tudta, hogy 108 (csak a hasamra ütöttem) Real nevelés játszik a ligában. Na ezért, mert kinevelik őket, aztán meg magasról tojnak rájuk, ahelyett, hogy beépítették volna őket...
erre inkább nem ráznám magam, inkább azon sajnálkoznék, h azok helyett a tehetséges fiatal zsugások helyett, ilyen középsz.ar gágókért meg higanyokért pengetnek ki súlyos 10 milliókat, hogy aztán majd évekig azt mantrázzák, h 'jók lesznek ezek a gyerekek'.
bár nem bánkódom emiatt :D ez legyen az ő problémájuk.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Raziel
Entrenador del Barça

2007.03.26. 17:05:29

grecki írta:Emlékeztek arra a pár évvel ezelőtti meccsre, amikor a Murcia csontutolsóként (kb 10 ponttal kevesebbet gyűjtöttek, mint az utolsóelőtti) 2-0 elpiccsantotta a Madridot egy bizonyos Luis Garcia (jelenleg Espanyol) két találatával, aki szintén Real nevelés... Akkor állították ki Hátsósonkát is puttázás miatt, ha jól emlékszem.

R.M.C.F. kolléga pedig állandóan azzal példálózott, hogy egészen pontosan :roll: tudta, hogy 108 (csak a hasamra ütöttem) Real nevelés játszik a ligában. Na ezért, mert kinevelik őket, aztán meg magasról tojnak rájuk, ahelyett, hogy beépítették volna őket...
ez csak az ő vesztükre válik,de látod h nem tanulnak...legnagyobb és a legjobb akitől sorra kapják a gólokat egy kameruni csatár bizonyos Samuel Eto'o :twisted:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.26. 17:03:06

Emlékeztek arra a pár évvel ezelőtti meccsre, amikor a Murcia csontutolsóként (kb 10 ponttal kevesebbet gyűjtöttek, mint az utolsóelőtti) 2-0 elpiccsantotta a Madridot egy bizonyos Luis Garcia (jelenleg Espanyol) két találatával, aki szintén Real nevelés... Akkor állították ki Hátsósonkát is puttázás miatt, ha jól emlékszem.

R.M.C.F. kolléga pedig állandóan azzal példálózott, hogy egészen pontosan :roll: tudta, hogy 108 (csak a hasamra ütöttem) Real nevelés játszik a ligában. Na ezért, mert kinevelik őket, aztán meg magasról tojnak rájuk, ahelyett, hogy beépítették volna őket...
Raziel
Entrenador del Barça

2007.03.26. 16:43:05

Game90 írta:...ennek köszönhetően második reménységétől kénytelen búcsút venni a Real Madrid. A támadó Juan Mata a Valenciához szerződött, míg a középpályás Borja Valero a Mallorcához igazolt, méghozzá öt évre.
Igaz a hír NSO-s :arrow: http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=137328&
De a Madridnál figyelnek a tehetségekre :roll:
nembaj majd ha kikapnak a valenciatol vagy a mallorcatol tuti ez a két játékos fogja nekik rugni a gólokat,ahogy ez már megszokott...
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.26. 16:29:17

Jó,hogy nem az a feladatom,hogy össszeírjam mivel van gond Madridban,mert nagyon sokára érnék a végére :roll: És azt veszem észre,hogy az új elnök max 1-2 gondot fog megoldani,de helyettük csinál is annyit,szóval maradnak szépen ott ahol vannak...

És nagyon igaz amit előttem írtatok:

Ha meg is szereznek egy igéretes playat,akkora Teher van a csávón,hogy tudása 10%at nyújtja...amivel semmire se mennek majd...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
PCsabi
aka Game90

2007.03.26. 16:10:04

...ennek köszönhetően második reménységétől kénytelen búcsút venni a Real Madrid. A támadó Juan Mata a Valenciához szerződött, míg a középpályás Borja Valero a Mallorcához igazolt, méghozzá öt évre.
Igaz a hír NSO-s :arrow: http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=137328&
De a Madridnál figyelnek a tehetségekre :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Andris
Adminisztrátor

2007.03.26. 15:47:55

És még az is egy fontos dolog, h egyrészt murva nagy a nyomás és rengeteg a kritika az új szerzeményeken. Mindenki úgy jön, h mekkora jó játékos, és majd a világot is megváltja, aztán ha nem sikerül akkor meg mindenki baxogatja Madridban, h nem ezért igazolták, meg mér nem tud olyat nyújtani, mint az előző csapatában...

Meg aztán a légkör is olyan mostanság Madridban... a sajtó és a csapat folyton ellentétben van, a játékosok az edzővel, stb-stb...

Ilyen légkör tényleg elront minden játékost. Az az igazság, hogy mostanság nem egy nagy élmény a Madridban játszani.
Főleg nem a Bernabeuban, h a közönségre is kitérjek... :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Vito
Llegenda del Barça

2007.03.26. 15:41:23

tényleg így van, már nekem is szemet szúrt.

tisztelem a Madridot, amennyire nekem kell, de ez nevetséges és cirkuszba illő.
az utóbbi 2-3 évben az összes Európában játszó játékossal összehozták már magukat. nincs koncepció, nincs logika, nincs felelősségérzet a szurkolókkal szemben és a klub múltjával szemben.

olyan mintha a Harlem Globetrottersről beszélnének, aki meg tud csinálni két biciklicselt, vagy lő két gólt egy meccsen, az másnap már a kívánságlista élén van.

tény, hogy CR és RQ nem szívesen látnám fehérben, de, ha a saját utánpótlásnevelésünkre akarunk hagyatkozni, akkor egyikük sem kellene ide!
a csatársorunk fullos és ott van Dos Santos, aki bevetésre kész és hasonlóan nagy tehetség. sem CR, sem RQ nem padra való játékos, de Eto'o, R10, Messi mégannyira sem.

az még a másik kérdés, hogy a jelen körülmények közt (akármennyire is nehéz ezt elfogadni) Madridba szerződni nem egy álom mostanában.
nem feltétlenül az eredmények miatt, hanem inkább az állandó "levegőbebeszélés" és az állandó "most új időszámítás kezdődik,de nem teszünk semmit a mélyreható változás érdekében" miatt. nálunk is volt hasonló szitu, de akkor a vezetőség tényleg az alapoktól épített új csapatot. nem féltek változtatni, el merték küldeni Cocu-t és társait, akikre azért jó szívvel emlékezhetünk. ott meg a Raúloktól és a Gutiháktól várják a megváltást.
már 3-4 éve.
Andris
Adminisztrátor

2007.03.26. 15:30:51

csababarca írta:azt bírom a madridistán,hogy ha valaki jól játszik egy két meccsen,akkor egyből meg akarják venni...quaresma,croni...tiszta bolondok...
mondjuk croniból kinézem hogy nyáron oda megy.de hát odamehet,egy fecske nem csinál nyarat.aztán maj ha nem játszik kiemelkedően majd úgyis kikezdik.

vehetnek bárkit előre.nekünk van egy etoonk egy messink meg egy ronaldinhonk...
Mostanság nem hiszem h a Real Madrid lenne a célpont.
C.Ronaldo is inkább sztem nálunk játszana szívesen, ha eljönne. :roll:

Úgy veszem észre, h elmult az a " Hol játszanál legszivesebben? ---Hülye kérdés, Real Madrid..." korszak. :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.03.26. 15:04:36

Azért ők nem csak 1-2 meccsen játszanak jól :wink:
C. Ronaldo sztem marad a szőrtelenített se..én Manchesterben. Quaresmáról viszont eltudnám képzelni, hogy odamenjen :?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2007.03.26. 15:01:31

azt bírom a madridistán,hogy ha valaki jól játszik egy két meccsen,akkor egyből meg akarják venni...quaresma,croni...tiszta bolondok...
mondjuk croniból kinézem hogy nyáron oda megy.de hát odamehet,egy fecske nem csinál nyarat.aztán maj ha nem játszik kiemelkedően majd úgyis kikezdik.

vehetnek bárkit előre.nekünk van egy etoonk egy messink meg egy ronaldinhonk...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.03.26. 14:55:19

hát ha aragonesen múlik még 3010-be se nyerik meg a VB-t nem tudom senki nem látja hogy nem jó edző na mindegy :lol:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Subinho
Director del Fútbol

2007.03.26. 14:50:59

Raziel írta:
Subinho írta:jaja, ez így van! raul nagyon jó játékos volt még pár éve, de MA nincs helye a válogatottban!!! olyan támadók mellett, mint villa, morientes, torres! és még ott van mögöttük luis garcia, reyes, joaquin!!! és ezt nem azért mondom, mert realos!!! ugyanez a véleményem pl. Rivaldoról! Isten volt pár éve, de ma semmi esélye nem lenne a csapatba kerülésre pl. ronaldinho, vagy kaká mellett!!!
szóval sztem nem azzal kéne foglalkozni, hogy Raul behívót kap-e, vagy nem, hanem, hogy játszon pl. Iniesta!!!
hát igen,Rivaldo egy isten volt.AZ a 3 gólja a valencia ellen 99ben huhh,főleg a harmadik,amikor mellel feltolta és beollózta :shock: Subinho még ottvan Vicente is a pl középpályán a válogatottba,Raúlt nem kell onnan hiányolni,mostanára már kiégett teljesen,nemjó játékos már.Ez van mindenki megöregszik sajna...
nem hiányolom, vannak nála sokkal jobbak!!! igen, vicentét tényleg kihagytam a támadók közül, bár ő mostanában keveset játszik... egyszóval most nagyon jó játékosok vannak a spanyol válogatottban!!! ezekkel szégyen lenne nem EB-t nyerni!!! de aragonesből bármit kinézek...
Raziel
Entrenador del Barça

2007.03.26. 13:40:54

Subinho írta:jaja, ez így van! raul nagyon jó játékos volt még pár éve, de MA nincs helye a válogatottban!!! olyan támadók mellett, mint villa, morientes, torres! és még ott van mögöttük luis garcia, reyes, joaquin!!! és ezt nem azért mondom, mert realos!!! ugyanez a véleményem pl. Rivaldoról! Isten volt pár éve, de ma semmi esélye nem lenne a csapatba kerülésre pl. ronaldinho, vagy kaká mellett!!!
szóval sztem nem azzal kéne foglalkozni, hogy Raul behívót kap-e, vagy nem, hanem, hogy játszon pl. Iniesta!!!
hát igen,Rivaldo egy isten volt.AZ a 3 gólja a valencia ellen 99ben huhh,főleg a harmadik,amikor mellel feltolta és beollózta :shock: Subinho még ottvan Vicente is a pl középpályán a válogatottba,Raúlt nem kell onnan hiányolni,mostanára már kiégett teljesen,nemjó játékos már.Ez van mindenki megöregszik sajna...
Subinho
Director del Fútbol

2007.03.26. 10:45:57

jaja, ez így van! raul nagyon jó játékos volt még pár éve, de MA nincs helye a válogatottban!!! olyan támadók mellett, mint villa, morientes, torres! és még ott van mögöttük luis garcia, reyes, joaquin!!! és ezt nem azért mondom, mert realos!!! ugyanez a véleményem pl. Rivaldoról! Isten volt pár éve, de ma semmi esélye nem lenne a csapatba kerülésre pl. ronaldinho, vagy kaká mellett!!!
Andris
Adminisztrátor

2007.03.25. 21:42:31

Raul nélkül jobb és kész :P
- József Attila
Lezárt