Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
számomra jobb...meg Torres isPerrero írta:sergi1989 írta:anyit érnek? pff vicess annyit nem érnek mint iker casillas... vagy hol értek el anyit mit raul akármien [auto_cenzúra] most ez elég szánalmas kijelentés volt és még sorolhatnám..
bocs rosszul irtam... RMCF pattogott h hány real nevelést volt tavaly mindenfelé a madridon kivül, arra irtam ezt a 2 nevet...
Raziel, abba belekötnék h Villa jbb mint raul bármikor...
pl Villa jobb mint Raul és jobb is volt mindigis.Casillas jo kapus,őt birom madridbol,ő az aki mindig jol nyomja...de más nem.Raul már padra se kéne.sergi1989 írta:anyit érnek? pff vicess annyit nem érnek mint iker casillas... vagy hol értek el anyit mit raul akármien [auto_cenzúra] most ez elég szánalmas kijelentés volt és még sorolhatnám..
jó ezt nem konkrétan rájuk értettemGame90 írta:Azért ők nem csak 1-2 meccsen játszanak jólcsababarca írta:azt bírom a madridistán,hogy ha valaki jól játszik egy két meccsen,akkor egyből meg akarják venni...quaresma,croni...tiszta bolondok...![]()
C. Ronaldo sztem marad a szőrtelenített se..én Manchesterben. Quaresmáról viszont eltudnám képzelni, hogy odamenjen
erre inkább nem ráznám magam, inkább azon sajnálkoznék, h azok helyett a tehetséges fiatal zsugások helyett, ilyen középsz.ar gágókért meg higanyokért pengetnek ki súlyos 10 milliókat, hogy aztán majd évekig azt mantrázzák, h 'jók lesznek ezek a gyerekek'.grecki írta:R.M.C.F. kolléga pedig állandóan azzal példálózott, hogy egészen pontosantudta, hogy 108 (csak a hasamra ütöttem) Real nevelés játszik a ligában. Na ezért, mert kinevelik őket, aztán meg magasról tojnak rájuk, ahelyett, hogy beépítették volna őket...
ez csak az ő vesztükre válik,de látod h nem tanulnak...legnagyobb és a legjobb akitől sorra kapják a gólokat egy kameruni csatár bizonyos Samuel Eto'ogrecki írta:Emlékeztek arra a pár évvel ezelőtti meccsre, amikor a Murcia csontutolsóként (kb 10 ponttal kevesebbet gyűjtöttek, mint az utolsóelőtti) 2-0 elpiccsantotta a Madridot egy bizonyos Luis Garcia (jelenleg Espanyol) két találatával, aki szintén Real nevelés... Akkor állították ki Hátsósonkát is puttázás miatt, ha jól emlékszem.
R.M.C.F. kolléga pedig állandóan azzal példálózott, hogy egészen pontosantudta, hogy 108 (csak a hasamra ütöttem) Real nevelés játszik a ligában. Na ezért, mert kinevelik őket, aztán meg magasról tojnak rájuk, ahelyett, hogy beépítették volna őket...
nembaj majd ha kikapnak a valenciatol vagy a mallorcatol tuti ez a két játékos fogja nekik rugni a gólokat,ahogy ez már megszokott...Game90 írta:...ennek köszönhetően második reménységétől kénytelen búcsút venni a Real Madrid. A támadó Juan Mata a Valenciához szerződött, míg a középpályás Borja Valero a Mallorcához igazolt, méghozzá öt évre.
Igaz a hír NSO-shttp://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=137328&
De a Madridnál figyelnek a tehetségekre
Mostanság nem hiszem h a Real Madrid lenne a célpont.csababarca írta:azt bírom a madridistán,hogy ha valaki jól játszik egy két meccsen,akkor egyből meg akarják venni...quaresma,croni...tiszta bolondok...
mondjuk croniból kinézem hogy nyáron oda megy.de hát odamehet,egy fecske nem csinál nyarat.aztán maj ha nem játszik kiemelkedően majd úgyis kikezdik.
vehetnek bárkit előre.nekünk van egy etoonk egy messink meg egy ronaldinhonk...
Azért ők nem csak 1-2 meccsen játszanak jólcsababarca írta:azt bírom a madridistán,hogy ha valaki jól játszik egy két meccsen,akkor egyből meg akarják venni...quaresma,croni...tiszta bolondok...
nem hiányolom, vannak nála sokkal jobbak!!! igen, vicentét tényleg kihagytam a támadók közül, bár ő mostanában keveset játszik... egyszóval most nagyon jó játékosok vannak a spanyol válogatottban!!! ezekkel szégyen lenne nem EB-t nyerni!!! de aragonesből bármit kinézek...Raziel írta:hát igen,Rivaldo egy isten volt.AZ a 3 gólja a valencia ellen 99ben huhh,főleg a harmadik,amikor mellel feltolta és beollóztaSubinho írta:jaja, ez így van! raul nagyon jó játékos volt még pár éve, de MA nincs helye a válogatottban!!! olyan támadók mellett, mint villa, morientes, torres! és még ott van mögöttük luis garcia, reyes, joaquin!!! és ezt nem azért mondom, mert realos!!! ugyanez a véleményem pl. Rivaldoról! Isten volt pár éve, de ma semmi esélye nem lenne a csapatba kerülésre pl. ronaldinho, vagy kaká mellett!!!
szóval sztem nem azzal kéne foglalkozni, hogy Raul behívót kap-e, vagy nem, hanem, hogy játszon pl. Iniesta!!!Subinho még ottvan Vicente is a pl középpályán a válogatottba,Raúlt nem kell onnan hiányolni,mostanára már kiégett teljesen,nemjó játékos már.Ez van mindenki megöregszik sajna...
hát igen,Rivaldo egy isten volt.AZ a 3 gólja a valencia ellen 99ben huhh,főleg a harmadik,amikor mellel feltolta és beollóztaSubinho írta:jaja, ez így van! raul nagyon jó játékos volt még pár éve, de MA nincs helye a válogatottban!!! olyan támadók mellett, mint villa, morientes, torres! és még ott van mögöttük luis garcia, reyes, joaquin!!! és ezt nem azért mondom, mert realos!!! ugyanez a véleményem pl. Rivaldoról! Isten volt pár éve, de ma semmi esélye nem lenne a csapatba kerülésre pl. ronaldinho, vagy kaká mellett!!!
szóval sztem nem azzal kéne foglalkozni, hogy Raul behívót kap-e, vagy nem, hanem, hogy játszon pl. Iniesta!!!