Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem nem igazán tetszett,pedig szeretem az történelmi témájú filmeket (is!),de ez nekem -még ha furán is hangzik-túl hálivúdí!Dagoth ur írta:Tegnap sikerült megnéznem a 300at.
Én is csak jót tudok mondani róla,király film lett.
Christian Bale, Hugh Jackman-féle?Cooltiszo írta:Látta vki azt a filmet hogy Tökéletes trükk?
Most néztem meg, hát mit se mondjak nagyon ütős, mondjuk elég kacifántos így nem kis figyelmet igényel, de tele van csattanóval, szóval aki még nem látta sztem nézze meg gyorsan
Nah még kb 2hete kérdeztem,h vki látta e?el fuero írta:Tegnap megnéztem a Mr. Bean nyaralt![]()
Hihetetlen ez az emeberannyit szakadtam rajta. De a vége elég fos lett. Lehetett volna valami csattanó
De összességében elég jó lett.
Hú mit hagytál kiGame90 írta:Én tegnap nem néztemPedig kiváncsi lettem volna Andrásra
Lehet, hogy bepróbálkozik, hogy legyenek hármasban
![]()
Game meggyőzlek, hogy nézd a Silent Hill-t!Game90 írta:Valaki esetleg megtud győzni, hogy megnézzem a Silent Hill-t?
Hát jó a kínálat, az tutilionel19 írta:Game90 írta:Silent Hill-ről mi a véleményetek? Ma lesz a tv-ben és nem tudom, hogy megnézzem-e.
inkább nézd Luzer Fc-t XD
Game90 írta:Silent Hill-ről mi a véleményetek? Ma lesz a tv-ben és nem tudom, hogy megnézzem-e.
Akik velem együtt az Amcsi részeket követik:Game90 írta:Visszakerülnek aztán megszöknek még 2-3-szorgrecki írta:sorozatjunkie írta:A szökés megkapta a megrendelést a 3. évadra.![]()
Mondjuk én nézni fogom, már várom a 2. évadot a tv-ben.
Visszakerülnek aztán megszöknek még 2-3-szorgrecki írta:sorozatjunkie írta:A szökés megkapta a megrendelést a 3. évadra.
sorozatjunkie írta:Csak azért nem a nap/hét/hónap vagy az év híre, mivel eddig is szinte biztosra vehető volt a folytatás a nézettséget és a sorozat iránti érdeklődést figyelve. Most viszont a FOX hivatalosan is bejelentette, hogy a Prison Break, vagyis A szökés megkapta a megrendelést a 3. évadra.