B+, ezt gyorsan összehoztákGame90 írta:Na ez már jobban hangzikozsimiki írta:HEHE:
már 3-2![]()
![]()
Off: Lúzer FC![]()
Na ez már jobban hangzikozsimiki írta:HEHE:
már 3-2![]()
HEHE:Game90 írta:Nálam is inkább Benficaozsimiki írta:Csak én vagyok lökött,hogy nem szorítok az Espanyolnak![]()
![]()
![]()
De ez sem kis meglepetés
Nálam is inkább Benficaozsimiki írta:Csak én vagyok lökött,hogy nem szorítok az Espanyolnak![]()
![]()
Csak én vagyok lökött,hogy nem szorítok az Espanyolnaklionelmessi19 írta:Hoppá, Espanyol is veri 3-0ra a Benfikát
Froca spanyol csapatok a Bl-ben, és az UEFA kupában is!!!
Game90 írta:Én pedig Bayer sikert jósoltamLos Banditos írta:Az Osasuna nyert a Leverkusen ellen 3-0-ra.Az a párharc szerintem már eldőlt.![]()
Az a 0-3 egy kicsit súlyos.
Én pedig Bayer sikert jósoltamLos Banditos írta:Az Osasuna nyert a Leverkusen ellen 3-0-ra.Az a párharc szerintem már eldőlt.![]()
egyedül David Villa-t bírom onnan...ozsimiki írta:Részemről GO M.U.![]()
Azért mert a BARCA spanyolországban játszik,attól még nem fogok szurkolni a Valenciánaknem is bírom őket,2001ben megérdemelték volna,de akkor bayern nyerte
![]()
Most már eléggé mások játszanak ott,akiket nem is bírok nagyon....
részemről is GO M.U. kell verni a romat otthon,kötelező...sztem meg is lesz a meccs.ozsimiki írta:Részemről GO M.U.![]()
Azért mert a BARCA spanyolországban játszik,attól még nem fogok szurkolni a Valenciánaknem is bírom őket,2001ben megérdemelték volna,de akkor bayern nyerte
![]()
Most már eléggé mások játszanak ott,akiket nem is bírok nagyon....
csak kár hogy jelenlegi mezőnyből csak az angolok esélyesek és legalább akkor nyerjen a manchester. chelseat és poolt nembirom ahogy a romát és valenciat sem... szal Manchester nyerjenGame90 írta:Remélem a visszavágón is hasonló öröm lesz majd![]()
Ha választani kéne egy csapatot a mostani BL mezőnyből, akkor a Roma és a Valencia lenne az.
Nekem is! Viszont ott már valszeg a Spanoloknak szurkolnék....Game90 írta:Remélem a visszavágón is hasonló öröm lesz majd![]()
Ha választani kéne egy csapatot a mostani BL mezőnyből, akkor a Roma és a Valencia lenne az.
Sztem:el fuero írta:Az-Bremen Sport 2 21:00 ÉLŐ
Leverkusen-Osasuna Sport 2 19:00 ÉLŐ
Espanyol-Benfica Sport 1 22:45 FELVÉTELRŐL
Sevilla-Spurs Sport1 20:45 ÉLŐ
Az emberhátrányt is beleszámolva értettemLG írta:Hát sztem az arány nem. A játék és a helyzetek alapján lazán ki is üthette volna a Roma a mut. Remélem továbbm1 a roma, nagyon tetxett a játékuk.ozsimiki írta:Többi hszt nem olvasva írok,úgyhogy ha már volt sorry![]()
Roma-M.U. 2-1
A hazaiak győzelme megérdemelt volt,szntem ez az arány is
Számomra Ők annyira nem jelentenek most komoly csapatot. Egyrészt nekem annyira nem tetszett a játék, bár voltak izgalmak, de rengeteg volt a technikai hiba, eladott labda, nem volt igazi folyamatos játék, csak ritkán. Másrészt meg úgy gondolom, hogy nem egy csapat esett már ki, akik a Keddi négyesből a pool kivételével mindegyiken túlléptek volna.antiimperialista írta:Szerinted. Igen, a Milan-Bayern igen értékelhetetlen meccs voltlionelmessi19 írta:Na, ma végre voltak értékelhető meccsek. Tegnapiak közül egyedül a Pool komoly csapat.![]()
Az a komolytalan Bayern okozhat még meglepetéseket...