Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Albertini a Barcában nyomja, de év elején még az Atalantában voltChris írta:szasztok!
tudna nekem valaki segíteni?
Albertinit keresem a Fifa 2005-ben de nem találom írjátok meg melyik csapatban nyomja.
köszi.
Hát, gyakorlat teszi a mestert, ez tény! Nekem még nem megy olyan jól, de mondjuk nem is tudok vele sokat játszani?!...LG írta:En world classon is simán nyerek.
Írj róla itt!redlions írta:Topic növelő, ráadásul szvsz kevesen ismerik... Írj róla a Gamezban, vagy más focis játékban. Kezd sok lenni a focis játék topic...Henke írta:ne haragudjatok, a pro evo soccer 4 topicot mér töröltétek? ennyi erővel ezt is törölhetitek... ezt nem értem...
Topic növelő, ráadásul szvsz kevesen ismerik... Írj róla a Gamezban, vagy más focis játékban. Kezd sok lenni a focis játék topic...Henke írta:ne haragudjatok, a pro evo soccer 4 topicot mér töröltétek? ennyi erővel ezt is törölhetitek... ezt nem értem...
Volt!Enrique írta:Sztem nem írt oda senki...Henke írta:ne haragudjatok, a pro evo soccer 4 topicot mér töröltétek? ennyi erővel ezt is törölhetitek... ezt nem értem...![]()
De volt 1általán olyan?
Prora tettem én is!Pilfer írta:én is a Tenerife-vel kezdtem anno, semi-pro-n, majd annyira belejöttem, h szezon közben pro-ra váltottam, és nyertem a bajnokságotEnrique írta:Mint mindig...Rapika írta:1xű a válasz!
Elfogultak a játék készítői!![]()
1ébként kicsit nehéz, főleg h a tenerifével vok... Pedig csak semi-pron tolom.
Ja és baromi sok sárgát ki oszt a shrekkfej bíró...![]()
én is a Tenerife-vel kezdtem anno, semi-pro-n, majd annyira belejöttem, h szezon közben pro-ra váltottam, és nyertem a bajnokságotEnrique írta:Mint mindig...Rapika írta:1xű a válasz!
Ja és baromi sok sárgát ki oszt a shrekkfej bíró...
amatuer - semi porfi - profi - world classEnrique írta:Nem. A 2. legkönnyebb.LG írta:A legkonyebben játszod?Enrique írta: Mint mindig...![]()
Nem. A 2. legkönnyebb.LG írta:A legkonyebben játszod?Enrique írta:Mint mindig...Rapika írta:1xű a válasz!
A legkonyebben játszod?Enrique írta:Mint mindig...Rapika írta:1xű a válasz!
Nálam csak 4,5.Enrique írta:A madrid is..LG írta:En ugy tom, h az Arsenal és a Milan a legjobb! Legalábbis ok 5 csillagosak.Enrique írta: Eddig is mint mindig messze a legjobb csapat... Én sem értem miért..![]()
Mint mindig...Rapika írta:1xű a válasz!
Elfogultak a játék készítői!
A madrid is..LG írta:En ugy tom, h az Arsenal és a Milan a legjobb! Legalábbis ok 5 csillagosak.Enrique írta:Eddig is mint mindig messze a legjobb csapat... Én sem értem miért..redlions írta: Ezt én sem értem. Miért jobb a Real??? Hát nem éget le tavaly?![]()
En ugy tom, h az Arsenal és a Milan a legjobb! Legalábbis ok 5 csillagosak.Enrique írta:Eddig is mint mindig messze a legjobb csapat... Én sem értem miért..redlions írta:Ezt én sem értem. Miért jobb a Real??? Hát nem éget le tavaly?LG írta: Hát ugy, h ne szezont menj, csak bajnokságot. Vagy elobb fus be 1-2 kis csapatal, én is ezt tettem. Amugy én vagyok benne a legjobb, tobb mint 200 golt rugtam 1 szezon alatt, természetesen a Barcában.![]()
Viszont ami csípi a szemem: tul jo a rinyál, és nem Ronaldinho a 2. legjobb(az 1. EN vok), hanem pl. a kopasz is megelozi.![]()
Eddig is mint mindig messze a legjobb csapat... Én sem értem miért..redlions írta:Ezt én sem értem. Miért jobb a Real??? Hát nem éget le tavaly?LG írta:Hát ugy, h ne szezont menj, csak bajnokságot. Vagy elobb fus be 1-2 kis csapatal, én is ezt tettem. Amugy én vagyok benne a legjobb, tobb mint 200 golt rugtam 1 szezon alatt, természetesen a Barcában.Enrique írta:Gyerekek, hogy van ez a Fifa??
Ez is már olyan mint 1 manager..![]()
Végülis csak 1 kérdésem van: hogy lehetek a Bárkával?![]()
Viszont ami csípi a szemem: tul jo a rinyál, és nem Ronaldinho a 2. legjobb(az 1. EN vok), hanem pl. a kopasz is megelozi.
Ezt én sem értem. Miért jobb a Real??? Hát nem éget le tavaly?LG írta:Hát ugy, h ne szezont menj, csak bajnokságot. Vagy elobb fus be 1-2 kis csapatal, én is ezt tettem. Amugy én vagyok benne a legjobb, tobb mint 200 golt rugtam 1 szezon alatt, természetesen a Barcában.Enrique írta:Gyerekek, hogy van ez a Fifa??
Ez is már olyan mint 1 manager..![]()
Végülis csak 1 kérdésem van: hogy lehetek a Bárkával?![]()
Viszont ami csípi a szemem: tul jo a rinyál, és nem Ronaldinho a 2. legjobb(az 1. EN vok), hanem pl. a kopasz is megelozi.