Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Man Utd 1000x jobb mint a Roma már bocs és ez nem vita kérdés,mindigis jobb volt...LG írta:Sztem meg kihullik a mu is a BLből, és a bajnokságot is elvesztik, és én erre ezt fogom csinálni:
![]()
Mindig öröm a pici szivemnek, ha a mu, milan, real redvás csapatok kikapnak, de sajna ezen a 7végén még igy is szomorkodnom kell
Bosszantó,de azért fáradtak lehettek eléggé,[auto_cenzúra] Chelsea se tett többet,sőőőőt csak szokás szerint nyertek vhogySaviola írta:Szépen kinyaltunk.Ha így folytatjuk minden úszik.
2002-ben meg nagy bánatomra a Leverkusen búcsúztatta őketLos Banditos írta:Ottvoltak de az utóbbi években csak 2-ok vagy 3-ok voltak a bajnokságban.És a BL-ben sem ment neki annyira mert például tavaly a csoportutolsók voltak,azelött meg kettösvereséggel estek ki a Milan ellen.![]()
dehogyLos Banditos írta:Ok,csak nekem úgy tűnt mintha azóta szurkolnál a csapatnak mióta megy nekik de akkor ezek szerint nem.Raziel írta:régen szeretem őket...![]()
Ok,csak nekem úgy tűnt mintha azóta szurkolnál a csapatnak mióta megy nekik de akkor ezek szerint nem.Raziel írta:régen szeretem őket...
Hát vágom,h így értetted,de azért ha ilyen meccseket nem hozunk,akkor egyáltalán nem tuti sajnosLos Banditos írta:Most csak döntetleneznek a Vörös Ördögök de a többi meccsüket megnyerik és bajnokok lesznek.![]()
Így oks?![]()
1-1Raziel írta:simán nyer az Man Utdozsimiki írta:A nagyrabecsültchelsea győzőtt sajnos a Spurs ellen
![]()
1-0-ra,úgy h 2.félidőben simán vendéggyőzelem is lehetett volna!!!!!!!
Nembaj,remélem M.U. is győőőz!0-2
simán nyer az Man Utdozsimiki írta:A nagyrabecsültchelsea győzőtt sajnos a Spurs ellen
![]()
1-0-ra,úgy h 2.félidőben simán vendéggyőzelem is lehetett volna!!!!!!!
Nembaj,remélem M.U. is győőőz!
Első vereségük azon a pályán aszhemLos Banditos írta:Úgylátszik a West Ham nagyon komolyan gondolja a bentmaradást mert Zamora 45. percben szerezett találatával nyertek idegenben az Arsenal ellen.![]()
Azért azis hozzátartozik a dologhoz hogy 25-3 volt a kapuralövések aránya a vendégeknek de a focit gólra játszák.![]()
![]()