Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ronaldinho nemközépcsatár, Messi pedig a jobbon nyujtott klasszis teljesitményt!kovinho írta:Az az igazság hogy megérdemeltük mert nagyon rosszul játszunk. Ronnie sétál a pályán, Messi nincs formában ezen a meccsen...
Nem vagyok Lio,deRumig írta:A csapat elejével egyetértek, a védelemben továbbra is megértem, hogy 3-4-3-ban Oleguer kezd Zambi helyett. Csak azt nem értem, miért kell 3-4-3-ban játszaniozsimiki írta:Szidás nélkül: OliZambi kezddjen, Gyula
helyére Messi,Ronnie balszélre,be Guddy!
Vagy Be Saviola,és ez a felállás szintén...Lio, vélemény?
A csapat elejével egyetértek, a védelemben továbbra is megértem, hogy 3-4-3-ban Oleguer kezd Zambi helyett. Csak azt nem értem, miért kell 3-4-3-ban játszaniozsimiki írta:Szidás nélkül: OliZambi kezddjen, Gyula
helyére Messi,Ronnie balszélre,be Guddy!
Vagy Be Saviola,és ez a felállás szintén...
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758Ronaldinho #10 írta:ronaldinho sárga lap...
de nagyon eszes a bíró... jézusuramisten...
Sajnos jogos volt,többszöri megnézés utánSaviola írta:Siralmas a játékunk.Giuly minek van fent a pályán?Frank ismét okos..
A bíró meg egy barom.
Off: van olyan topic,ahol ez On lenneZozzy 5 írta:OFF: Ilyen úgynevezett Usebarokat hogy tok az aláírásomba tenni?
Meg hogy tegyek be magamnak képet hogyha csak 100x100as lehet. Ilyen képet nem naon találok.