Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem ennyire nem vicces a helyzet. Én speciel nagyon kedvelem Franket, és nagyon hálás vagyok neki azért, hogy ilyen páratlan csapategységet hozott létre ennyi idő alatt, meg aztán az eredmények is...el fuero írta:Riijkaard következő lépése h centert csinál Presasból. Hétvégén már ő kezd ékként, Savigól középhátvéd, Thuram irányít, Gyula kapus, VV szélső, Dinho lelátó, Eto'o vizesfiú, Messi a 91. percben időhúzáskénet beáll 0-0-nál.
Ilyen unott pofára gondoltál?lionelmessi19 írta:És a tetejébe még az, hogy nem ám ugrándozik a partvonalon, és ordít a játékosokkal, h mi lesz már, hanem ül azzal az unott pofával.
varga tamás írta: Ja, és megígérem, hogy az idény hátralevő részében oleguertz csak végszükség esetén, ötgólos előnynél küldöm a pályára, mert akkor már olyan nagy hibát nem követhet el.
Remélem igazad vanEnrique írta:Szerintem egyszerűen hülyeségeket beszél, tudjátok jól, hogy valami baja van amúgy is a fejével.
Nem gondolom, hogy bármi is lenne a háttérben, a spanyol lapok ezt biztos kiszimatolták volna.
Ezzel én is így vagyokgrecki írta:Ebből nekem pont az jön le, hogy valószínűleg csak kertelnek. Mást szimatolok a háttérben, és nem feltétlenül jót. Ennyire nem lehet szétszórt, hogy ne tudja, kinek mi a baja...Enrique írta:Szegény Fecó, nem mindig tudja mit beszél.![]()
![]()
A lényeg, hogy képben van, kinek milyen sérülése van...
Ebből nekem pont az jön le, hogy valószínűleg csak kertelnek. Mást szimatolok a háttérben, és nem feltétlenül jót. Ennyire nem lehet szétszórt, hogy ne tudja, kinek mi a baja...Enrique írta:Szegény Fecó, nem mindig tudja mit beszél.![]()
![]()
A lényeg, hogy képben van, kinek milyen sérülése van...
Riquelmét nem van gaal hozta, sőt, a szezon elején kijelentette, hogy szerinte Riquelme nem tud focizni, és ne számítson arra, hogy sokat fog játszani.Xavinho írta:Ha még el is menne Rijkaard a szezon végén nem hinném,h pont azt az embert hoznák a helyére,aki elüldözte Rivaldót,elutasította a fénykorában lévő Ronaldót és olyanokat hozott a helyére,mint Zenden,v Riquelme( Barcában nem ment neki).