Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak én sírtam rajta? Tényleg vicces, de bennem inkább az maradt meg, hogy vagy kétszer közel álltam ahhoz, hogy elbőgjem magam... De az biztos, hgy nagyon nagy film, van mondanivalója...Enrique írta: TÁVKAPCS című filmet Adam Sandlerrel és valami hatalmas, iszonyat, fantasztikus jó. Nem viccelek, tényleg csak szakadni lehet rajta, bár a végé előtt kicsit szomorú, de még abban is van valami vicces.![]()
Én is láttam a filmet, tényleg nem rosz.Enrique írta:Taxi 4 állítólag ótvar [auto_cenzúra], én biztos nem nézem meg.
Viszont tegnap néztem a TÁVKAPCS című filmet Adam Sandlerrel és valami hatalmas, iszonyat, fantasztikus jó. Nem viccelek, tényleg csak szakadni lehet rajta, bár a végé előtt kicsit szomorú, de még abban is van valami vicces.![]()
Aki egy kis vígjátékra vágyik, feltétlenül nézze meg, és figyelje majd a feka cabriós srácot, amikor dugóba keveredik főhősünk.![]()
![]()
A Click tényleg hatalmas! Adam hozta a megszokott formáját!Enrique írta:Taxi 4 állítólag ótvar [auto_cenzúra], én biztos nem nézem meg.
Viszont tegnap néztem a TÁVKAPCS című filmet Adam Sandlerrel és valami hatalmas, iszonyat, fantasztikus jó. Nem viccelek, tényleg csak szakadni lehet rajta, bár a végé előtt kicsit szomorú, de még abban is van valami vicces.![]()
Aki egy kis vígjátékra vágyik, feltétlenül nézze meg, és figyelje majd a feka cabriós srácot, amikor dugóba keveredik főhősünk.![]()
![]()
Na mind1,Köszi még1x,aszhem megvan a megoldás,haver van regelve Pretorianson,ott talán fent van szinkronba,és átküldi a torrentfájlt..itthon meg leszedem...grecki írta:Szinkronosban nem találtam divx-et, max, feliratosan van...
Hú,köszi a gyors reagálást,és hogy kerestél,de sajnos dvd-ben nem jógrecki írta:Hi!
Figy, dvd image-et találtam, az 4,5 giga, neked kellene letöltened... Jó az úgy?
Ne keressétek tovább megvan már!Kralo írta:Segítséget kérnék. Tegnap éjjel el kezdtem nézni a Csalók című filmet, melyben megtetszett egy zene. Szóval, aki tudja tegye be a filmben hallható zenék listáját.
Néhány adat a filmről:
Cím: Cheaters
Megjelent:2000
Főszereplő: Jeff Daniels
Tudom gugli.. de én ezúttal nem találtam. Segítségeteket előre is köszönöm.
Ez hülye kérdés, de mi az a PBEnrique írta:Hát srácok, megnéztem a PB 2. évad utolsó részét, és... [nem írtam semmit az epizódról, de biztos ami biztos, cenzúrázom magam. Aki akarja, elolvassa.]
[/color]
Hát nem véletlenül voltak mozgalmak erre arra a film ellenbarca99 írta:De nem igazán a történelmi cuccot nézzétek benne, hanem a képregényt.
Egyébként vhol olvasgattam, és olyan infóra bukkantam, ami megdöbbentett egy kicsit. Ugye aki látta a filmet, az tudja hogyan voltak a perszák beállítva. PerzsiaIrán. Most meg ugye megy a conflict Irán és az USA között,
ha a film mögé nézünk észre vehető egy burkolt lejáratás.