Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
grecki írta:..autó kontra daru & bomba nyerte el az arany málna életműdíját...![]()
Egyetértek, számomra sem nyújtott semmi újat! 3részig néztemgrecki írta: Belekezdtem a Jerichóba, de nagyot csalódtam. Szerintem unalmas, lassan folydogál a sztori, televan nyálas, oda nem illő jelenetekkel, az "akciójelenetek" meg a Lorenzo Lamasi mélységeket verdesik. Hihetetlen gyenge rendezés, holott John Turteltaubtól nem ezt várná az ember...
Tehetségéért,amiben a keblei nagy szerepet játszanak....nék vele én isgrecki írta:Valóban...
Carment meg nem a keblei miatt kedveljük...![]()
Hanem a tehetségéért!
Ha jól tudom, őt Jason Stathamnek hívjákgrecki írta:Jason Strathan
...Most jutott hirtelen eszembe, látta vki a Földlakól nemi életét?
Szerintem nagyon vicces, ráadásul Carmen Electra még az esetleges fanyalgókat is kárpótolja...
Off:elprat írta:Na az azért még odébb van...Game90 írta:Egy házasságban mennyi kisebb-nagyobb veszekedés van...
Ki kell bérelnünk még Nou Campot az eseményre meg meg kell gyöznie Csongornak Ronaldinho papát hogy adjon minket össze![]()
![]()
..........szal rengeteg meló van még addig
Na az azért még odébb van...Game90 írta:Egy házasságban mennyi kisebb-nagyobb veszekedés van...
...jóvanna ezt már megbeszéltük...bleeeee!Perrero írta:szal ki az akinek IGAZA VAN?
Szal ki is az a PUPÁK aki kötözködik itt megintPerrero írta:pl h meik részben van a repülös dolog![]()
![]()
[/b][/color]
Egyetértek,továbbá mind1ik része jó ennek a "sorozatnak",kivétel nélkülel fuero írta:Valaki látta esetleg a Hannibál ébredését? Ha még nem akkor ajánlom.![]()
Nagyon izgalmas és jó film.
Slither írta:Bevallom férfiasan, hogy pár könnycsepp kicsurrant a kórházos jelenetnél. Nagyon beleéltem magam a filmbe.
Valóban, a kórházas jelenet igen megindító volt...antiimperialista írta:Csak én sírtam rajta? Tényleg vicces, de bennem inkább az maradt meg, hogy vagy kétszer közel álltam ahhoz, hogy elbőgjem magam... De az biztos, hgy nagyon nagy film, van mondanivalója...
Énis megnézemDagoth ur írta:Ma a TV2-n Shrek 2!
gondolom már mindenki látta,de ez egy olyan film amit többször is +lehet nézni,sőt meg is kell![]()
![]()
![]()
Sztem a legjobb animációs film,nekem legalábbis ez a kedvencem.
Ott vagyunk már??Dagoth ur írta:Ma a TV2-n Shrek 2!
Bevallom férfiasan, hogy pár könnycsepp kicsurrant a kórházos jelenetnél. Nagyon beleéltem magam a filmbe.antiimperialista írta:Csak én sírtam rajta? Tényleg vicces, de bennem inkább az maradt meg, hogy vagy kétszer közel álltam ahhoz, hogy elbőgjem magam... De az biztos, hgy nagyon nagy film, van mondanivalója...Enrique írta: TÁVKAPCS című filmet Adam Sandlerrel és valami hatalmas, iszonyat, fantasztikus jó. Nem viccelek, tényleg csak szakadni lehet rajta, bár a végé előtt kicsit szomorú, de még abban is van valami vicces.![]()