Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Andris
Adminisztrátor

2007.04.12. 21:13:24

cruyff írta:
lionelmessi19 írta:Anti, szerintem nem feltétlen a gyenge képességei okozzák ezt. Maradjunk annyiban, h fogalmunk sincs h mi. Tavaly nem volt ez. Irányított a szélről, mindenkinek mutogatott, h mit csináljon, sokkal lelkesebb volt.

Majdnem biztos vagyok benne, h egyéb problémái is vannak, nem csak az, hogy nem egy edzőfenomén.... :roll:

A dilettáns kifejezés meg erős, nagyon erős! :?
Az az edző, aki 5 percre rak be egy mecchiánnyal küzdő játékost és nem időhúzás vagy sérülés miatt, majd ezt újra el akarja játszani, az dilettáns, és ez nagyon is enyhe kifejezés.
Ha Samura gondolsz, akkor ennyi erővel ő is dilettáns, mert azt kell csinálnia, amit az edző mond. Még ha nincs is sok értelme.
Gondolj bele, mi lett az eredménye? Balhézott, és emiatt Frankék eltiltották két meccstől valszeg, azért is nem játszott pool ellen otthon, és Sevilla ellen.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
cruyff
Entrenador del Barça

2007.04.12. 21:01:05

lionelmessi19 írta:Anti, szerintem nem feltétlen a gyenge képességei okozzák ezt. Maradjunk annyiban, h fogalmunk sincs h mi. Tavaly nem volt ez. Irányított a szélről, mindenkinek mutogatott, h mit csináljon, sokkal lelkesebb volt.

Majdnem biztos vagyok benne, h egyéb problémái is vannak, nem csak az, hogy nem egy edzőfenomén.... :roll:

Az az edző, aki 5 percre rak be egy mecchiánnyal küzdő játékost és nem időhúzás vagy sérülés miatt, majd ezt újra el akarja játszani, az dilettáns, és ez nagyon is enyhe kifejezés.
VISCA EL BARCA!
Andris
Adminisztrátor

2007.04.12. 20:43:40

ozsimiki írta:
lionelmessi19 írta:
Frey: Na még az életben nem hallottam a nevéd, de mért akarod lecserélni Valdest? :? :? NEM szabad. Az egyik legjobb kapus már európában, katalán és Barca nevelés, és sorolhatnám...
:shock: Uhhh...
Azért ezt ne reklámozdd! Már mint,h nem halottál még róla...vagy csak Spanyol focit+Angolt nézed/ismered :?: :roll: Akkor lehetséges...
Speciel Olaszt és Németet nem nézek, egy két rangadót kivéve egyet sem. Mért ne reklámoznám? Van ilyen. Nekem nem arra megy el az egész hétvégén, h megnézek 10 bajnokit. Szerintem jó páran vannak még így. olasz és német "foci"-ról meg megvan a véleményem, csak nem írom le soha, mert esetleg megsértenék itt pár embert, amit meg nem szeretnék :)

Angolt, Spanyolt, Hollandot, és néha Portugált, Franciát egyébként. De mondom, nem akarnám, h erre menjen a fél életem el. Márpedig a Barca, a REal, a MU, az Arsenal, a Liverpool, és az Ajax meccseit meg akarom nézni, más kérdés, hogy ebből csak első kettőt nézem néha. De lényeg, h nem akarok több időt erre szakítani. :roll: Inkább játszom, mint nézem az összeset.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.12. 18:22:50

lionelmessi19 írta:
Frey: Na még az életben nem hallottam a nevéd, de mért akarod lecserélni Valdest? :? :? NEM szabad. Az egyik legjobb kapus már európában, katalán és Barca nevelés, és sorolhatnám...
:shock: Uhhh...
Azért ezt ne reklámozdd! Már mint,h nem halottál még róla...vagy csak Spanyol focit+Angolt nézed/ismered :?: :roll: Akkor lehetséges...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Andris
Adminisztrátor

2007.04.12. 16:08:15

Subinho írta: jövőre ezt a 11-et nézném szívesen:
frey - zambrotta, puyol, alex, abidal - albelda (sisoko) - xavi (iniesta), deco - messi (quaresma), ronaldinho (malouda) - eto'o
Alapvetően sok minden tetsz-ik/-ne, de: Alex lesérült, és nem fog idén már játszani, uh nem fog a vezetőségnek eszébejutni. Abidal jó, csak bal hátvéd. Zambit szivesebben látom ott. Albelda megfelel, de Sisoko egyrészt nem kell, másrészt ott lesz Marquez.
Quaresmát nem lehet padoztatni, Maloudát én nem tartom olyan jónak, és mindemellett nincs cseréje Samunak, mivel valszeg Guddy és Saviola is elmegy.

- József Attila
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.12. 15:39:40

Az tök mind1, hogy mennyivel vezettünk korábban. Ami szerintem fontos, hogy egy vereség még legalább beleférjen anélkül, hogy elveszítenénk az első helyet. Ha ez megtörténne, szerintem hatalmas lelki törést okozna.

A vereség pedig igenis benne van a pakliban, főleg, mivel még játszunk az Atletico ellen. Remélem Torrest ezúttal sikerül majd semlegesítenünk, mert az az ember egyszerűen kivégez bennünket. Talán már csak ezért megérné leigazolni.
Subinho
Director del Fútbol

2007.04.12. 15:35:15

ozsimiki írta:
frey - zambrotta, puyol, alex, abidal - albelda (sisoko) - xavi (iniesta), deco - messi (quaresma), ronaldinho (malouda) - eto'o
Minden tiszteletem a tiéd,de most ha mindenki leírná mit szeretne nagyokat néznénk! Nem azt mondom,hogy nem működne így a csapat,de ha egyszer ennek a csapatnak 0 a realitása,akkor.... :roll:

Thuram meg kezdőlehetne jövőre is nyugodtan,lehet lassabb mint pár éve,de rajta még nem ment el semmi sem,sőőt :wink:
igazad van, úgyhogy inkább nem is firkálok marhaságokat... 8)
Subinho
Director del Fútbol

2007.04.12. 15:33:50

az a baj, hogy ha négy pontra elmegyünk, nem csináltunk semmit, mert nem is olyan rég 5-el vezettünk... szóval visszahozzuk a lemaradást... mert az a 4 lehetne 9 is akár!!!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.12. 15:12:08

Kiváncsi leszek, mennyit sikerül a Madrid & co-ra vernünk a következő pár fordulóban. Én speciel minimum egy négy pontos előnyt várok a srácoktól. Remélem nem a kincstári optimizmus szólt belőlem.
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.04.12. 08:02:00

Subinho írta:jövőre ezt a 11-et nézném szívesen:
Nem! Frey jó helyen van Firenzében, maradjon csak ott :)
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.11. 19:44:59

Nekem Rijkaard-dal emberileg semmi bajom. Nem Barca szint, ezért el kell mennie, ez nem kérdés. Viszont a címeket hálásan meg kell neki köszönni, akár ő akár Henk szerezte. Nem pedig szidni szidni és szidni. A hibáit természetesen szóva lehet(kell) tenni hisz ezért van a fórum.

Azokat pedig nem értem akik olyanokat írosgatnak, hogy ő mindíg is tudta hogy [auto_cenzúra] edző. Nem tudom ők milyen lények, de nekem amikor BL-t nyert ez eszembe se jutott. Biztos akkor bennem van a hiba...De akkor grat nekik, menjenek el jósnak.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.11. 18:18:51

Minden tiszteletem a tiéd,de most ha mindenki leírná mit szeretne nagyokat néznénk! Nem azt mondom,hogy nem működne így a csapat,de ha egyszer ennek a csapatnak 0 a realitása,akkor.... :roll:

Thuram meg kezdőlehetne jövőre is nyugodtan,lehet lassabb mint pár éve,de rajta még nem ment el semmi sem,sőőt :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Subinho
Director del Fútbol

2007.04.11. 15:31:09

igenis kell változtatás és pont azért mer a tridente nem megbonthatatlan, de ha bejön egy sérülés, vagy pihentetni kell vkit, akkor ki játszik messi helyett??? giuly! és R10 helyett??? ezquero!!! vkp-nk nincs normális! tavaly remekelt edmilson, idén nem, tavaly remek volt a védelem marquezzel és puyollal, idén rafa árnyéka önmagának!!! thuram lassú, oleguer egy rakás mi is? gio nagyon gyenge, sylvinho meg nem kap elég lehetőséget! valdes meg = bartezzel! néha hatalmasat véd, máskor akkorát potyázik, h félelmetes!!! ezt a barca nem engedheti meg magának!!!
jövőre ezt a 11-et nézném szívesen:
igeorgy
Jugador del Barça

2007.04.11. 14:44:12

szerintem az a probléma, h adott egy fix kezdő 11, ahol gyakorlatilag 2-3 helyen tud variálni, mert azért roninho-etoo(ha egészséges)-messi triót nem bolygatja, és lássuk be más sem tenné, még akkor sem ha nem megy a játék annyira, a középpálya is hellyel közzel fixé vált mivel nincs normális, egyenletes teljesítményt nyújtani tudó védekezeő középpályás, így maradtak a xavi-deco-ini, akik előrefele nagyon jók, de már csak alkatilag sem szűrő feladatokra teremtettek...a gond amit szinte mindennki jól lát, hisz ebben az országban elméleti síkon mindenki nagyon ért a focihoz, hogy a védelem teljesítménye (sőt VV-é is) az méltatlan egy olyan csapathoz, amely őgy indult neki ennek a szezonnak h mindent visz! Én úgy látom , h nem kell a nyáron felforgatni a csapatot, csak mert döcögős lett ez az évad, kell egy két új, minőségi játékos a védelembe-középpályára,kerüljenek el bennünket a sérülések, és útjukra kell engedni a sallangból 1-2-t pl ezquerro, gudi, oli, edmilson, motta :arrow: így rájkárdnak is nagyobb tere lesz a variálásra, és ha kell bele tud nyúlni a 4-3-3 ba, melyet az ellenfelek már kezdenek megszokni, így nem lesz támadó 3ason sem akkora teher és jobban is fognak csillogni!!!
Subinho
Director del Fútbol

2007.04.10. 15:22:02

sztem sem reikardot kell hibáztatni mindenért!!! nyert 1-2 dolgot amióta itt van, viszont amit mostanában művel, az teljesen érthetetlen!!! persze úgy látszik ő sem igazán tudja mivel lehetne motiválni a pályán csak ácsorgó, lazán passzolgató, kényelmes játékosokat, akik nem bírnak odalépni, futni, hajtani!!! talán ezért próbál belenyúlni a csapatba... eddig sajnos sikertelenül!!! ha a játékosok azt nyújtanák, mint tavaly, akkor nem kéne ilyenekhez folyamodni!!!
tavaly marquez a legbiztosabb pontja volt a védelemnek, jobb volt, mint puyol! edmilson hihetetlen formában nyomta végig a tavaszt és a tridente megállíthatatlan volt!!! most úgy érzem a középpályás irányítók játszanak talán csak jól, mert iniesta remek, akárcsak xavi és deco is sztem alapembere a középpályának! de a védelem, a szél, a laddaszerzés, a támadás egyenlő a nullával!!! ha idejönne abidal, zambrottával jó őárost alkothatnának! középen meg puyol mellé kell egy biztos belső védő, aki lehet marquez, ha megembereli magát, de ha nem, akkor jöjjön alex, vagy andrade! edmilsonnal ua. a helyzet!!! ha nem szedi össze magát, akkor agyő! elől meg giuly fogja már meg oleguer barátunk kezét és sétáljon már át valamelyik másik öltözőbe!!!!!! összesen 4 ember kéne, de az nagyon!!!!
Andris
Adminisztrátor

2007.04.10. 13:28:54

Anti, szerintem nem feltétlen a gyenge képességei okozzák ezt. Maradjunk annyiban, h fogalmunk sincs h mi. Tavaly nem volt ez. Irányított a szélről, mindenkinek mutogatott, h mit csináljon, sokkal lelkesebb volt.

- József Attila
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.04.10. 13:09:31

Mental_Theo írta:bezzeg tavaly meg tavalyelőtt nyaltátok Rijkaard seggét,amikor simán ment a csapatnak.most meg fikázzátok.értem.
Soha nem titkoltam, hogy ki nem állhatom rijkaardot, de akkor még (pont ezért, mert elfogult vagyok) csak ritkán adtam hangot annak a feltételezésemnek, hogy gyenge edző. Most, hogy már a többiek is kezdik belátni, hogy dilettáns, miért ne mondhatnák el a véleményüket róla? Most, hogy bebizonyosodott, igazam van, nyilván nem maradok csendben.
Tehát: soha nem nyaltam a seggét.
Amúgy meg cáfold meg, hogy nem maradt alul mindig az értelmesebb edzőkkel szemben.
Subinho
Director del Fútbol

2007.04.10. 12:55:42

Mental_Theo írta:bezzeg tavaly meg tavalyelőtt nyaltátok Rijkaard seggét,amikor simán ment a csapatnak.most meg fikázzátok.értem.
én reikardot annyiban fikázom csak, hogy rossz taktikát választ és rossz játékosokkal!!! értem ez alatt pl. oleguer, giuly, stb...

tavaly nem volt ilyen káosz frankie fejében... és nem játszottak ilyen lelketlenül a játékosok, hanem hajtottak!!! nem értem a változást... :shock:
Subinho
Director del Fútbol

2007.04.10. 12:53:24

most olvastam az origo-n: abidal mindenképp távozik szezon végén a lyonból és úgy néz ki a valenciába... szóval, nem lehetetlen a megvétele!!! akárcsak a bébi deporból az egyetlen megmaradt rutinos játékos, jorge andrade megvásárlása sem!!!
Mental_Theo
Capitá del Barça

2007.04.10. 12:52:47

bezzeg tavaly meg tavalyelőtt nyaltátok Rijkaard seggét,amikor simán ment a csapatnak.most meg fikázzátok.értem.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.04.10. 08:58:33

MIndent leírtatok már, én se tudok mást hozzátenni... Csak annyit (de ezt is az önismétlés kockázatával), hogy rijkaard, ha szembekerül egy értelmes edzővel, rendre alulmarad. Szomorú...
Subinho
Director del Fútbol

2007.04.10. 08:43:51

ja és hogy ne nyerjük meg a primerát??? nos, természetesen én is a csapatnak drukkolok, már 14 éve!!! DE! idén nem érdemli meg a barca, hogy No.1. legyen!!! egy ilyen gyenge szezonban is csak bukdácsol és rendre elveszíti a rangadókat, lelketlenül focizik!!! szóval, nem bajnok csapathoz méltóan!!! és ha mégis nyer, a problémák a szőnyeg alá lesznek söpörve :!:
Subinho
Director del Fútbol

2007.04.10. 08:40:38

Pedro írta:Subinho, ez mind szép és jó, néhány személycseréddel még egyet is értek, csak hogy ennyi pénzt a büdös életbe nem fog kiadni a Laporta-vezetés a nyáron, örülhetünk, ha 3-4 új igazolás lesz. És azért annak nem drukkolok, hogy ne nyerjük meg a primérát, hiszen ez a cél... azért ne nyerjük meg, hogy majd jövőre megnyerhessük? Vagy mi? ;)
tudom, hogy ez baromi sok pénz és ennyit nem költene még abramovics sem, csak leírtam mit kéne, persze ennek a realitása kb. 30%! ebből kell szelektálni és az említett emberekből válogatni! saviolát én sem szeretném eladni, de a vezetésnek nem kell! oleguert pedig soha nem fogják eladni, pedig jelenleg a csapat magasan leggyengébb láncszeme!!! elől kell valaki a tridente mögé, mert giulyval nem lehet komolyan számolni, ezért lenne jó quaresma, ronaldinhonak egyáltalán nincs helyettese (ki is? ezquero???), ezért kell ide malouda, de akár quaresma játszhatna mindkét oldalon! vkp posztra pedig a több leírt névből egyet ki kell választani és elküldeni a motta/edmilson/marquez trióból egyet! hátul meg teljes káosz!!!!!! thuram öreg, lassú, oelguer egy szerencsétlenség, puyol nagyon egyedül van, gio árnyéka önmagának!!! ha idehoznánk alexet vagy andradét, illetve abidalt vagy alvest, megoldódna a hátsó alakzat!!! így már érthetőbb, amit akarok??? ez rögtön csak 4 név és megvehetők!!!!!!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.04.09. 23:41:56

ozsimiki írta: A padot jelentősen,igen jelentősen meg kell erősíteni,mert a mostani egyszerűen nem szint...nem tudnak semmi újjat nyújtani,azt meg nem lehet elvárni a kezdő 11től (ahol szintén van 1-2 poszt,amit erősíteni kellene),hogy évekig szállítsák a kupákat,és szemkápráztató játékot nyújtsanak :!: A pad megfelelő megerősítésével nem lesz gond! Persze ehhez pár játékostól meg kell válni...
Abszolút így látom én is. A Kezdőbe 2-3 változtatás kell, de a padunkra ráfér az alaposabb frissités, mert a mostani cseréink a 4-3-3-as játékrendszerbe beszállva gyengék.
A meccsekre visszatérve, nem számít, hogy a madrid odahaza játszhat, nem tudja egyik rangadót sem hozni szerintem. De nagy bajban lesznek a Racing, a Bilbao, a Zaragoza, és a Recre vendégeként is.
Rivaldo-A Legnagyobb.
PCsabi
aka Game90

2007.04.09. 22:16:30

Azért itt lesznek ám körbeverések. Ebből pedig csak jól jöhetünk ki :roll: Atletico kemény meccs, többit illene hozni.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Lezárt