Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha Samura gondolsz, akkor ennyi erővel ő is dilettáns, mert azt kell csinálnia, amit az edző mond. Még ha nincs is sok értelme.cruyff írta:Az az edző, aki 5 percre rak be egy mecchiánnyal küzdő játékost és nem időhúzás vagy sérülés miatt, majd ezt újra el akarja játszani, az dilettáns, és ez nagyon is enyhe kifejezés.lionelmessi19 írta:Anti, szerintem nem feltétlen a gyenge képességei okozzák ezt. Maradjunk annyiban, h fogalmunk sincs h mi. Tavaly nem volt ez. Irányított a szélről, mindenkinek mutogatott, h mit csináljon, sokkal lelkesebb volt.
Majdnem biztos vagyok benne, h egyéb problémái is vannak, nem csak az, hogy nem egy edzőfenomén....
A dilettáns kifejezés meg erős, nagyon erős!
Az az edző, aki 5 percre rak be egy mecchiánnyal küzdő játékost és nem időhúzás vagy sérülés miatt, majd ezt újra el akarja játszani, az dilettáns, és ez nagyon is enyhe kifejezés.lionelmessi19 írta:Anti, szerintem nem feltétlen a gyenge képességei okozzák ezt. Maradjunk annyiban, h fogalmunk sincs h mi. Tavaly nem volt ez. Irányított a szélről, mindenkinek mutogatott, h mit csináljon, sokkal lelkesebb volt.
Majdnem biztos vagyok benne, h egyéb problémái is vannak, nem csak az, hogy nem egy edzőfenomén....
A dilettáns kifejezés meg erős, nagyon erős!
Speciel Olaszt és Németet nem nézek, egy két rangadót kivéve egyet sem. Mért ne reklámoznám? Van ilyen. Nekem nem arra megy el az egész hétvégén, h megnézek 10 bajnokit. Szerintem jó páran vannak még így. olasz és német "foci"-ról meg megvan a véleményem, csak nem írom le soha, mert esetleg megsértenék itt pár embert, amit meg nem szeretnékozsimiki írta:lionelmessi19 írta:
Frey: Na még az életben nem hallottam a nevéd, de mért akarod lecserélni Valdest?![]()
NEM szabad. Az egyik legjobb kapus már európában, katalán és Barca nevelés, és sorolhatnám...
Uhhh...
Azért ezt ne reklámozdd! Már mint,h nem halottál még róla...vagy csak Spanyol focit+Angolt nézed/ismered![]()
Akkor lehetséges...
lionelmessi19 írta:
Frey: Na még az életben nem hallottam a nevéd, de mért akarod lecserélni Valdest?![]()
NEM szabad. Az egyik legjobb kapus már európában, katalán és Barca nevelés, és sorolhatnám...
Alapvetően sok minden tetsz-ik/-ne, de: Alex lesérült, és nem fog idén már játszani, uh nem fog a vezetőségnek eszébejutni. Abidal jó, csak bal hátvéd. Zambit szivesebben látom ott. Albelda megfelel, de Sisoko egyrészt nem kell, másrészt ott lesz Marquez.Subinho írta: jövőre ezt a 11-et nézném szívesen:
frey - zambrotta, puyol, alex, abidal - albelda (sisoko) - xavi (iniesta), deco - messi (quaresma), ronaldinho (malouda) - eto'o
igazad van, úgyhogy inkább nem is firkálok marhaságokat...ozsimiki írta:Minden tiszteletem a tiéd,de most ha mindenki leírná mit szeretne nagyokat néznénk! Nem azt mondom,hogy nem működne így a csapat,de ha egyszer ennek a csapatnak 0 a realitása,akkor....Subinho írta: jövőre ezt a 11-et nézném szívesen:
frey - zambrotta, puyol, alex, abidal - albelda (sisoko) - xavi (iniesta), deco - messi (quaresma), ronaldinho (malouda) - eto'o![]()
Thuram meg kezdőlehetne jövőre is nyugodtan,lehet lassabb mint pár éve,de rajta még nem ment el semmi sem,sőőt
Nem! Frey jó helyen van Firenzében, maradjon csak ottSubinho írta:jövőre ezt a 11-et nézném szívesen:
frey - zambrotta, puyol, alex, abidal - albelda (sisoko) - xavi (iniesta), deco - messi (quaresma), ronaldinho (malouda) - eto'o
Minden tiszteletem a tiéd,de most ha mindenki leírná mit szeretne nagyokat néznénk! Nem azt mondom,hogy nem működne így a csapat,de ha egyszer ennek a csapatnak 0 a realitása,akkor....Subinho írta: jövőre ezt a 11-et nézném szívesen:
Soha nem titkoltam, hogy ki nem állhatom rijkaardot, de akkor még (pont ezért, mert elfogult vagyok) csak ritkán adtam hangot annak a feltételezésemnek, hogy gyenge edző. Most, hogy már a többiek is kezdik belátni, hogy dilettáns, miért ne mondhatnák el a véleményüket róla? Most, hogy bebizonyosodott, igazam van, nyilván nem maradok csendben.Mental_Theo írta:bezzeg tavaly meg tavalyelőtt nyaltátok Rijkaard seggét,amikor simán ment a csapatnak.most meg fikázzátok.értem.
én reikardot annyiban fikázom csak, hogy rossz taktikát választ és rossz játékosokkal!!! értem ez alatt pl. oleguer, giuly, stb...Mental_Theo írta:bezzeg tavaly meg tavalyelőtt nyaltátok Rijkaard seggét,amikor simán ment a csapatnak.most meg fikázzátok.értem.
tudom, hogy ez baromi sok pénz és ennyit nem költene még abramovics sem, csak leírtam mit kéne, persze ennek a realitása kb. 30%! ebből kell szelektálni és az említett emberekből válogatni! saviolát én sem szeretném eladni, de a vezetésnek nem kell! oleguert pedig soha nem fogják eladni, pedig jelenleg a csapat magasan leggyengébb láncszeme!!! elől kell valaki a tridente mögé, mert giulyval nem lehet komolyan számolni, ezért lenne jó quaresma, ronaldinhonak egyáltalán nincs helyettese (ki is? ezquero???), ezért kell ide malouda, de akár quaresma játszhatna mindkét oldalon! vkp posztra pedig a több leírt névből egyet ki kell választani és elküldeni a motta/edmilson/marquez trióból egyet! hátul meg teljes káosz!!!!!! thuram öreg, lassú, oelguer egy szerencsétlenség, puyol nagyon egyedül van, gio árnyéka önmagának!!! ha idehoznánk alexet vagy andradét, illetve abidalt vagy alvest, megoldódna a hátsó alakzat!!! így már érthetőbb, amit akarok??? ez rögtön csak 4 név és megvehetők!!!!!!Pedro írta:Subinho, ez mind szép és jó, néhány személycseréddel még egyet is értek, csak hogy ennyi pénzt a büdös életbe nem fog kiadni a Laporta-vezetés a nyáron, örülhetünk, ha 3-4 új igazolás lesz. És azért annak nem drukkolok, hogy ne nyerjük meg a primérát, hiszen ez a cél... azért ne nyerjük meg, hogy majd jövőre megnyerhessük? Vagy mi?
Abszolút így látom én is. A Kezdőbe 2-3 változtatás kell, de a padunkra ráfér az alaposabb frissités, mert a mostani cseréink a 4-3-3-as játékrendszerbe beszállva gyengék.ozsimiki írta: A padot jelentősen,igen jelentősen meg kell erősíteni,mert a mostani egyszerűen nem szint...nem tudnak semmi újjat nyújtani,azt meg nem lehet elvárni a kezdő 11től (ahol szintén van 1-2 poszt,amit erősíteni kellene),hogy évekig szállítsák a kupákat,és szemkápráztató játékot nyújtsanakA pad megfelelő megerősítésével nem lesz gond! Persze ehhez pár játékostól meg kell válni...