grecki írta:Ne haragudj, de akkor te idén kívül nem sok Barca meccset láttál...
A középpályás védekezés=letámadás, az ellenfél 16-osánál labdaszerzés. Erről beszélek.
Szerintem inkább neked kellene egy szemüveget felvenned, és nem nekem a szemellenzőt levennem.
Nincs kedvem egy olyan
suhanccal vitába szállni, akinek köze sincs a dolgokhoz. 
Akkor ne tedd. Én nem fogom megtenni, nem teszek különbséget egy fórumozóval sem, ha ír akkor reagálok ...
Kiemelt részről meg annyi a véleményem, hogy egyrészt a véleménykülönbség nem egyenesen arányos ezzel, másrészt meg gondolom Te úgy gondolod, hogy valami über-alles szakiparos vagy. Hát szerintem ezt egy fórumon egyrészt nem lehet eldönteni, másrészt pedig nem is kell.

De azért megjegyeztem...
Egyébként is most is elég tisztán látszik, gyakorlatilag el sem olvasod, amit írok, már írod, hogy nem, mert az egésznek az ellentettje, és hogy milyen egy szellemileg korlátolt kis pöts vagyok. Ez qvára nem jó.
DE nem nagyon érdekel, tényleg, ha írsz majd valamit, amiről úgy gondolom ÉN, hogy másképp van (!!!! nem pedig azt, hogy egy hozzá nem értő barom okoskodása!!! ), akkor arra reagálni fogok, függetlenül attól, hogy te esetleg elsiklasz majd mindez felett.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila