Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meglesz, de mostantól próbálunk minden címlapos hírhez betteni hozzá kapcsolódó képet.Szakacs írta:En azt kernem hogy kedden mikor mutassak be maxit akkor vagjatok be egy kepet rola ,pl ugy mint az elmundodeportivon,hogy szoveg es baloldalt egy kis kep,szerintem mutatosabb lenne
De azt az IMg-s cuccot hogy kell beírni elé. nekem nem megy:|Ronaldinho22 írta:Nézz vissza egy pár hozzászólást és ott Enrique meg még vagy ketten már leírták!Cooltiszo írta:Hogy is lehet aláírást betenni? Vki leírná pontosan? KÖcce
Nézz vissza egy pár hozzászólást és ott Enrique meg még vagy ketten már leírták!Cooltiszo írta:Hogy is lehet aláírást betenni? Vki leírná pontosan? KÖcce
Köcce Enrique!Enrique írta:Ami van képlinked most is az aláírásodban, az elé meg mögé rakj IMG-t.Ronaldinho22 írta:Köszi Pilfer neked volt igazad az img-t is belevettem!!Pilfer írta: vagy az, amit Redlions ír, vagy nem lehet, hogy nem csak a linket írod be a mezőbe, hanem az [IMG]-s részt is odateszed?
Még azt mondjátok már mrg, hogy aláíráshoz hogy kell képet benyomni?
Köszi
Ok,van Gyik,de semmi olyan nincs benne,ami részletesen leírja,hogyan kell betenni a képet!Zsolti írta:Öhhm elmondanád nekem azt a bizonyos dolgot,amit meg kell kérdezni?Enrique írta:Azé leírtam, mert így tisztább & egyszerűbb.redlions írta: Ebből látszik, hogy senki sem nézi meg!
És meg ne merje többet kérdezni senki sem!!
Öhhm elmondanád nekem azt a bizonyos dolgot,amit meg kell kérdezni?Enrique írta:Azé leírtam, mert így tisztább & egyszerűbb.redlions írta:Ebből látszik, hogy senki sem nézi meg!LG írta: Már van Gy.i.k
És meg ne merje többet kérdezni senki sem!!
Azé leírtam, mert így tisztább & egyszerűbb.redlions írta:Ebből látszik, hogy senki sem nézi meg!LG írta:Már van Gy.i.kRapika írta:Úgy látom mindenkinek ugyanaz a hiba!
5let:
Mi lenne,ha csinálnánk vmi GyIk-et!
Ott minden ilyen dolgot le lehetne írni!
És nem kérdezgetné mindenki ugyanazt!
sztem meg az látszik, h a GYIK később készült, mint ez a hszredlions írta:Ebből látszik, hogy senki sem nézi meg!LG írta:Már van Gy.i.kRapika írta:Úgy látom mindenkinek ugyanaz a hiba!
5let:
Ebből látszik, hogy senki sem nézi meg!LG írta:Már van Gy.i.kRapika írta:Úgy látom mindenkinek ugyanaz a hiba!
5let:
Már van Gy.i.kRapika írta:Úgy látom mindenkinek ugyanaz a hiba!
5let:
Ami van képlinked most is az aláírásodban, az elé meg mögé rakj IMG-t.Ronaldinho22 írta:Köszi Pilfer neked volt igazad az img-t is belevettem!!Pilfer írta:vagy az, amit Redlions ír, vagy nem lehet, hogy nem csak a linket írod be a mezőbe, hanem az [IMG]-s részt is odateszed?redlions írta: A kép nagysága 100*100as?
Még azt mondjátok már mrg, hogy aláíráshoz hogy kell képet benyomni?
Köszi
Köszi Pilfer neked volt igazad az img-t is belevettem!!Pilfer írta:vagy az, amit Redlions ír, vagy nem lehet, hogy nem csak a linket írod be a mezőbe, hanem az [IMG]-s részt is odateszed?redlions írta:A kép nagysága 100*100as?Ronaldinho22 írta:Azt akarom megkérdezni, hogy miért nem tudok képet belinkelni? Minden megfelel sztem feltöltöttem az iaro-ról és mégis [auto_cenzúra]! Már hót ideg vaok! Ezt írja ki a profilba:
Warning: file_exists() [function.file-exists]: Unable to access in /home/www-data/wtbartha2/forum/includes/usercp_register.php on line 980
Segítsetek!!! Köszi
De az Avatar topicban találsz segítséget...Pilfer írta:vagy az, amit Redlions ír, vagy nem lehet, hogy nem csak a linket írod be a mezőbe, hanem az [IMG]-s részt is odateszed?redlions írta:A kép nagysága 100*100as?Ronaldinho22 írta:Azt akarom megkérdezni, hogy miért nem tudok képet belinkelni? Minden megfelel sztem feltöltöttem az iaro-ról és mégis [auto_cenzúra]! Már hót ideg vaok! Ezt írja ki a profilba:
Warning: file_exists() [function.file-exists]: Unable to access in /home/www-data/wtbartha2/forum/includes/usercp_register.php on line 980
Segítsetek!!! Köszi
vagy az, amit Redlions ír, vagy nem lehet, hogy nem csak a linket írod be a mezőbe, hanem az [IMG]-s részt is odateszed?redlions írta:A kép nagysága 100*100as?Ronaldinho22 írta:Azt akarom megkérdezni, hogy miért nem tudok képet belinkelni? Minden megfelel sztem feltöltöttem az iaro-ról és mégis [auto_cenzúra]! Már hót ideg vaok! Ezt írja ki a profilba:
Segítsetek!!! Köszi
A kép nagysága 100*100as?Ronaldinho22 írta:Azt akarom megkérdezni, hogy miért nem tudok képet belinkelni? Minden megfelel sztem feltöltöttem az iaro-ról és mégis [auto_cenzúra]! Már hót ideg vaok! Ezt írja ki a profilba:
Segítsetek!!! Köszi