Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem azt mondtam, hogy ezek a játékosok a legjobbak a Földön, hanem azt szerettem volna cáfolni, hogy nem csak favágók játszanak Angliában, sőt...Rivaldo11 írta:Ezeket a játékosokat ismerem, és tudom kikől van szó. Láttam őket játszani, és kijelenthetem: A primerából mindegyikük ellen-vagy válaszul-jobbat tudok mondani a tabella hasonló feléből származó csapatokból.
Az Angol válogatottság meg nem tudom, jelent e valamit is...Nagyon gyenge a válogatott.
Ezeket a játékosokat nem tartom rossz játékosnak, csak nem említésre méltó klasszis, komoly játékosnak. Átlag.
Mondjuk talán Downing, ha kikerülne az angol közegből, klasszis lehetne. de ahhoz komoly csapatra van szüksége.
ez így van! a pool ellen egy kicsit nagyobb odafigyeléssel és nagyobb akarással átléphettünk volna, mert igaz, tényleg nagyon jó csapat, de nem verhetetlen!!! most a PSV ellen kényelmesen nyertünk volna, kb. mint a csoportban a WB ellen... csak az a baj, hogy a 4 között megint jött volna a cselszi és hát idén nem tudtuk őket megverni egyszer sem... lehet, h továbbmentünk volna 2 meccsel, de a 4 között nagy zakóba futhattunk volna... és a ligában/kupában tuti nem itt állnánk... szóval, lehet, hogy jókor jött a pofon és a szezon végére valahogy összeszedik magukat a srácok és legalább a bajnokság meglesz! de ez csakis akkor jó, ha meggyőző játékkal, nem pedig szerencsével!!!!!!!Krojf írta:Ha még egy tíz perccel előbb cseréli be Rijkaard Guddyt, akkor nyerünk Liverpoolban és még ezzel a játékerőnkkel is átléptünk volna a PSV-n, aztán várhattuk volna az elődöntőt!
Csak sajnos a sportban nincsen ha...
Háááát...Ismerjük a Cselszit, de sztem Richards még nem tűnt ki annyira hogy szemet szurjon a farkasoknakGame90 írta:Sztem a vezetőségben fel sem merült az ő neve. Pedig tényleg nagyon jó játékos, már szerepelt az angol válogatottban is. De ha mi adnánk érte x milliót, akkor a Chelsea x + 10 milliót adna.Zozzy 5 írta:Áhh sztem ha akarná a vezetőség akkor meg tudná szerezni. Csak ők inkább a kapusposzttal vannak elfoglalva.![]()
![]()
Ezeket a játékosokat ismerem, és tudom kikől van szó. Láttam őket játszani, és kijelenthetem: A primerából mindegyikük ellen-vagy válaszul-jobbat tudok mondani a tabella hasonló feléből származó csapatokból.grecki írta:Rivaldo11 írta: Szerintem nézz meg egy két meccsen, és ha ezek után sem nyeri el a tetszésedet, akkor áldásomat adom a kritikáidra, de addig nem... Gondolom emiatt nem lesznek álmatlan éjszakáid...
Sztem a vezetőségben fel sem merült az ő neve. Pedig tényleg nagyon jó játékos, már szerepelt az angol válogatottban is. De ha mi adnánk érte x milliót, akkor a Chelsea x + 10 milliót adna.Zozzy 5 írta:Áhh sztem ha akarná a vezetőség akkor meg tudná szerezni. Csak ők inkább a kapusposzttal vannak elfoglalva.![]()
![]()
Öreg róka nem vén rókadoki írta: Lehet,hogy igazatok van.
De a Milan nyugdíjas védelme szerintem nem tudná megállítani a tegnapihoz hasonló United támadásokat.Bár nekem mindegy ki nyeri a BL-t.
Downing egy rohadt tehetséges balszélső, még csak 22 éves, és nem véletlenül akarta megvenni a fél Premier League... A másik fele csak azért nem, mert nem futná rá...Rivaldo11 írta: A felsorolt játékosok közül mindenkit kiváló futballistának tartasz? Ne már...Downing, meg Barry, meg Barton...? Ashton? Ne![]()
Egyébként a Newcastle-t simán ütötte a félelmetes Alkmaar.
Pusztán azért, mert a magasabb játékintelligencia előnyt jelentett egy holland csapatnak egy angollal szemben.
De írhatunk mi akármit. Ez szubjektív dolog. Nálam az életben nem lesz említésre méltó futballisták ilyen Barryk, meg Ashtonfélék.
Áhh sztem ha akarná a vezetőség akkor meg tudná szerezni. Csak ők inkább a kapusposzttal vannak elfoglalva.Game90 írta:Zozzy 5 írta: OFF:
Ez a Richards nagy ember. Még csak 18 éves, sztem óriási tehetség.
Nyáron miután betömtük a lyukakat, én rá is kivetném a hálót.![]()
![]()
Sztem a Chelsea hamarabb fogja őt elvinni sajnosAz ő pénzükkel nem lehet versenyezni. WP-t is 2-szeres áron vették meg. Előbb-utóbb Richards is ott fog kikötni
Zozzy 5 írta: OFF:
Ez a Richards nagy ember. Még csak 18 éves, sztem óriási tehetség.
Nyáron miután betömtük a lyukakat, én rá is kivetném a hálót.
Lehet,hogy igazatok van.ozsimiki írta:Szntem isgrecki írta:Hát, inkább a Münchennek vannak álmatlan éjszakái a Manchester miatt azóta a bizonyos barcelonai éjszaka óta...![]()
Amúgy azzal nem ér fel,hogy kiverte őket azóta már a München...ill elverték őket a Csoportban.. (lehet egyeneskieséses részben nem is verték ki őket)
Szóval inkább a M.U. a bayern mumusa,mint fordítva!
OFF:grecki írta: Manchester City (Joey Barton, Mikah Richards),