Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem a Miért pont a Barca??,Pártolói Tagság,Sergio Garcia,Joan Laporta,Albertini topikokat nyugodtan meglehetne szüntetni!A többi maradhat felőlem...Enrique írta:Vagy úgy kéne h amihez 1 hónap altt nem érkezik 1 szem hsz. sem, azokat kéne bezárni.redlions írta:Szerintem nem ettől függ. Vannak kevésbé látogatoo, vagy éppen nem aktuális témák. Ráadásul az újak nem biztos, hogy pár nap alatt elérik az adott számú hozzászólást...Charlie írta:Sztem a "Csapat" csoportban lévő topikokat amelyekbe 60hozzászólásnál kevesebb hozzászólás érkezett,sztem be lehetne zárni,és áthelyezni!
C.
Vannak nem aktuális témák. Pl. magyar válogatott....Enrique írta:Vagy úgy kéne h amihez 1 hónap altt nem érkezik 1 szem hsz. sem, azokat kéne bezárni.redlions írta:Szerintem nem ettől függ. Vannak kevésbé látogatoo, vagy éppen nem aktuális témák. Ráadásul az újak nem biztos, hogy pár nap alatt elérik az adott számú hozzászólást...Charlie írta:Sztem a "Csapat" csoportban lévő topikokat amelyekbe 60hozzászólásnál kevesebb hozzászólás érkezett,sztem be lehetne zárni,és áthelyezni!
C.
Vagy úgy kéne h amihez 1 hónap altt nem érkezik 1 szem hsz. sem, azokat kéne bezárni.redlions írta:Szerintem nem ettől függ. Vannak kevésbé látogatoo, vagy éppen nem aktuális témák. Ráadásul az újak nem biztos, hogy pár nap alatt elérik az adott számú hozzászólást...Charlie írta:Sztem a "Csapat" csoportban lévő topikokat amelyekbe 60hozzászólásnál kevesebb hozzászólás érkezett,sztem be lehetne zárni,és áthelyezni!
C.
Szerintem nem ettől függ. Vannak kevésbé látogatoo, vagy éppen nem aktuális témák. Ráadásul az újak nem biztos, hogy pár nap alatt elérik az adott számú hozzászólást...Charlie írta:Sztem a "Csapat" csoportban lévő topikokat amelyekbe 60hozzászólásnál kevesebb hozzászólás érkezett,sztem be lehetne zárni,és áthelyezni!
C.
Valszeg tudom a választ. Rossz az Avant Browser...redlions írta:Tudtok választ adni?redlions írta:Miért van az, hogy csak a fórumra belépés után tudom megnézni a híreket, illetve az oldalt???
Tudtok választ adni?redlions írta:Miért van az, hogy csak a fórumra belépés után tudom megnézni a híreket, illetve az oldalt???
tessék! itt van egy: http://pix.dox.huRonaldinho22 írta:Mondanátok egy ingyen helyet mint az iaro? Nekem nem működik most! Köszi
Köszi,működik!Z. Iván írta:Először lépj be a főoldalon és utána próbálj meg belépni a csere-berébe.Charlie írta:Nekem múltkor bejött a csere-bere!Most meg már nem tok belépni,azt írja csak regisztrált felhasználóknak érhető el!
C.
Azért írta neked ezt, mert nem voltál bejentkezve.
Először lépj be a főoldalon és utána próbálj meg belépni a csere-berébe.Charlie írta:Nekem múltkor bejött a csere-bere!Most meg már nem tok belépni,azt írja csak regisztrált felhasználóknak érhető el!
C.
Hú de jó lesz.Z. Iván írta:Meglesz, de mostantól próbálunk minden címlapos hírhez betteni hozzá kapcsolódó képet.Szakacs írta:En azt kernem hogy kedden mikor mutassak be maxit akkor vagjatok be egy kepet rola ,pl ugy mint az elmundodeportivon,hogy szoveg es baloldalt egy kis kep,szerintem mutatosabb lenne