cruyff írta:Mit oldott meg jól? El vagy tévedve. Egy profi játékost pénzbüntetéssel sújtanak, nem játéktól való eltiltással ember! Játéktól való eltiltással az UEFA él! A profi klubok nem saját maguk ellenségei. Egyébként kizárt dolognak tartom, hogy Eto'o-t a saját klubja tiltotta volna el. Ezzel ugyanis nem Eto'o-t, hanem magát a Barcát sújtották volna. Gondolkozz már egy kicsit! Abban is biztos vagyok ugyanakkor, hogy Eto'o pénzbüntetést kapott.
Akkor most te gondolkozz egy kicsit! Lehet, h igazad van, de sztem nem feltétlen. Szóval, hány dolgot csinál ma a Barca úgy, mint ahogy az a gyakorlat Európában? Sehol, mind az edzésen, mind a veztőségen belül elég alternatív gyakorlatok vannak. Szerintem úgy gondolkoztak Txikivel közösen az edzők, hogy Samunak meg sem kottyan a pénzbüntetés, viszont ha nem játszhat egy két fontos meccsen, az annál inkább üt. Olyan büntetés kell, ami miatt Samu elgondolkodik. Szerintem ez volt, és Frankék szabtak ki rá egy ilyesféle büntetést.
És pont hogy ezt írtam az előző hsz-ben is, h sztem nem a saját maga ellensége a klub, ha ezt meglépi. Hosszú távon így érdemes, mert pl. Samu esetében nincs értelme egyéb büntetésnek, mert nincs semmilyen hatása. Így aztán kicsit az aktuális eredmény ráment, de lehet, h legközelebb elgondolkodik Eto'o, mielőtt ilyen botrányt kavarna.
Természetesen ez részemről csak egy spekuláció, és ugye a hivatalos álláspont más ebben a témában, mégis ismerve a vezetőség és az edzői kar eddigi gyakorlatait, lépéseit, simán el tudok képzelni egy ilyen dolgot.
Megjegyzem, ha nem így volt, akkor is sztem így lett volna a legjobb.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila