Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.14. 21:04:26

Nem írom le még egyszer, hogy mi lehet az oka ennek, mert megint megbántom egy-két fórumozó társam lelkivilágát... :twisted:

Érthetetlen. Megmagyarázhatatlan. Föl nem fogható. Nem jut eszembe több jelző... :oops:
Roniee21
Capitá del Barça

2007.04.14. 21:00:08

Los Banditos írta:Valdés-Zambrotta-Puyol-Thuram-Sylvinho, Deco-Edmílson-Xavi, Giuly-Eto'o-Messi

Nem ezt szeretném a legjobban de ez a tippem. :wink:
Akkor frank nagyon gyö......... :) :twisted: Messi kárára,beteszi azt a tudatlan giulyt,kihagyja Iniestát :( :twisted: :evil:
Pepelopez7
Barça C

2007.04.14. 20:48:55

Nincs a keretben Oleguer!!! Igy biztos a 3 pont! :D
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.04.14. 15:03:38

Valdés-Zambrotta-Puyol-Thuram-Sylvinho, Deco-Edmílson-Xavi, Giuly-Eto'o-Messi

Nem ezt szeretném a legjobban de ez a tippem. :wink:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Los Banditos 2007.04.15. 10:21:19-kor.
in to exile
PCsabi
aka Game90

2007.04.14. 15:00:23

grecki írta:VV - Zambrotta, Puyol, Thuram, Sylvinho - Edmilson, Xavi, Iniesta - Eto'o, Saviola, Messi!
Én is ezt a felállást akarom látni :!: Kp-n még Marquez elférne Edmilson helyett.

De Frank a kezdőbe teszi Giulyt Saviola kárára :? És Deco is kezdő lesz.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.14. 14:51:37

Belletti sérülésből tér vissza, nem hiszem, hogy egyből kezdene.

VV - Zambrotta, Puyol, Thuram, Sylvinho - Edmilson, Xavi, Iniesta - Eto'o, Saviola, Messi!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.14. 14:48:14

Na, Oli-nak nyoma sincs a keretben :wink: Én egy ilyen felállással meg lennék elégedve: Valdes - Belletti, Puyol, Thuram, Zambrotta - Edmilson, Xavi, Deco - Saviola/Iniesta, Eto'o, Messi.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.14. 14:27:33

3 pont a lényeg, nem a sziporka. Persze nem bánnám... Eto'o lő 5 gólt, így versenyben marad a Pichichiért... :lol:
barca99
Llegenda del Barça

2007.04.14. 14:16:01

Itthon egy Mallorca.... ebben a meccsben a 3-0 is simán benne van. Sőt... benne kell lennie!
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.04.14. 14:05:57

Mostanában nem mehetünk biztosra egyik meccsen sem,szóval,remélem meglesz,nekem az 1-0 is elég. :roll:

2007.04.15. 19.00 Sport2 [Élő]:

F.C.Barcelona - Mallorca

FoRcA BaRcA!
,,Azt hitted, hogy mi történt."
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.14. 11:33:21

Többször nem bocsátkozok jóslásokba, mert akárhányszor biztos voltam a győzelemben, mindig megjárta a csapat... Legutóbb épp Zaragozában.

A lényeg, hogy Eto'o játszon! Vele sokkal erősebbek vagyunk. Sajnos kezdem úgy érezni, hogy ez a szisztéma csakis miatta működhetett ilyen óramű pontossággal. Eddig is őt tartottam a legfontosabb láncszemnek, de mára már ki merem jelenteni, hogy nélküle csakis féllábú óriás a Barcelona.

Visca el Samuel! Visca el Barcelona!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.13. 21:29:49

Na a Mallorcánál bizakodnak :wink: Az edző elmondott egy kalap alapot és rizsát...
Dinho nem lesz de nélküle is kötelező a győzelem. Van egy Eto'o-nk, egy Messink és asszem nincs nagyobb eltiltottunk sem :roll:
Viszont van bennem félelelmérzet bőven mind a játékosok hozzáállásával és formájával, mind pedig Rijkaard esetleges döntéseivel kapcsolatban. :roll:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.13. 21:26:55

ozsimiki írta:
Zozzy 5 írta:Vki írja már le néhány egyszerű mondatban, hogy most miről szól a vita. :wink: Nem nagyon értem a lényeget :roll:
Lio :arrow: helyesli a vezetőség azon döntését,hogy Eto'ot úgy büntették,hogy nem játszhatott,nem pedig bénzbűntetéssel,mert szerinte ez hosszú távon bevállik,mégha emiatt a csapat meg is szívta... :?

Crujff :arrow: nem ért egyet ezzel,mert sznte a csapatot büntették ezzel,nem pedig Eto'ot,tehát saját maga ellensége volt a BARCA ebben az esetben,ha tényleg így volt...

és van is benne igazság :idea:

Röviden ennyi :wink:
Ahamm, értem :wink:
Hát, én nem is tudtam hogy volt büntetés, én azt olvastam még annó hogy nem szabnak ki samura büntit. :oops: Akkor ezt elnéztem vagy nem tom.
Hozzászólva a vitához: Szerintem egyik sem a legideálisabb döntés, mind2-ben elég sok kérdőjel és probléma vetődhet fel. De ebbe nem is szeretnék belemenni. Vmi mást kellett volna kitálálni, de őszintén megmondom, hogy én sem nagyon tudom hogy mit lehetett volna akkor kezdeni Eto'o-val :roll:
otto'o
Barça B

2007.04.13. 17:47:42

_____val
zam_thr_puy_syl
____mar
__xav__dec
_ini_eto_mes

cs: gud, gio, edm
barca, barca, baaar-ca
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.13. 15:11:20

Zozzy 5 írta:Vki írja már le néhány egyszerű mondatban, hogy most miről szól a vita. :wink: Nem nagyon értem a lényeget :roll:
Lio :arrow: helyesli a vezetőség azon döntését,hogy Eto'ot úgy büntették,hogy nem játszhatott,nem pedig bénzbűntetéssel,mert szerinte ez hosszú távon bevállik,mégha emiatt a csapat meg is szívta... :?

Crujff :arrow: nem ért egyet ezzel,mert sznte a csapatot büntették ezzel,nem pedig Eto'ot,tehát saját maga ellensége volt a BARCA ebben az esetben,ha tényleg így volt...

és van is benne igazság :idea:

Röviden ennyi :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.13. 14:02:06

Vki írja már le néhány egyszerű mondatban, hogy most miről szól a vita. :wink: Nem nagyon értem a lényeget :roll:
Andris
Adminisztrátor

2007.04.13. 13:29:07

Szerintem Samunál ha büntetésnek van értelme, akkor az az eltiltás, az h nem játszhat. Ez neki a legrosszabb.
Főleg amiket mondott, h majd ő megmutatja...hát rögtön nem mutathatta meg. És szerintem igen is ez jó pedagógia. :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
cruyff
Entrenador del Barça

2007.04.12. 23:03:54

Miaz, hogy az eltiltás jobban "üt"? Kit üt? Eto'o-t nem, mert legfeljebb lesz egy kis szabadideje, elmehet pihenni. A Barcelonát üti ember! A Barca fog kiesni a BL-ből, a Barca fog pontot veszteni a bajnokságban!!!! És ha a Barca kiesik a BL-ből és nem lesz bajnok az vajon kit üt? Rijkaardot üti és az edzői stábot, mert őket fogják elsőként khm! ha a csapat nem eredmémnyes és nem hozza a zsetont!!! GONDOLKOZZ NE SPEKULÁLJ VAZZE!!!!!! :lol: :lol: :lol:
VISCA EL BARCA!
Andris
Adminisztrátor

2007.04.12. 22:57:12

cruyff írta:Mit oldott meg jól? El vagy tévedve. Egy profi játékost pénzbüntetéssel sújtanak, nem játéktól való eltiltással ember! Játéktól való eltiltással az UEFA él! A profi klubok nem saját maguk ellenségei. Egyébként kizárt dolognak tartom, hogy Eto'o-t a saját klubja tiltotta volna el. Ezzel ugyanis nem Eto'o-t, hanem magát a Barcát sújtották volna. Gondolkozz már egy kicsit! Abban is biztos vagyok ugyanakkor, hogy Eto'o pénzbüntetést kapott.
Akkor most te gondolkozz egy kicsit! Lehet, h igazad van, de sztem nem feltétlen. Szóval, hány dolgot csinál ma a Barca úgy, mint ahogy az a gyakorlat Európában? Sehol, mind az edzésen, mind a veztőségen belül elég alternatív gyakorlatok vannak. Szerintem úgy gondolkoztak Txikivel közösen az edzők, hogy Samunak meg sem kottyan a pénzbüntetés, viszont ha nem játszhat egy két fontos meccsen, az annál inkább üt. Olyan büntetés kell, ami miatt Samu elgondolkodik. Szerintem ez volt, és Frankék szabtak ki rá egy ilyesféle büntetést.

És pont hogy ezt írtam az előző hsz-ben is, h sztem nem a saját maga ellensége a klub, ha ezt meglépi. Hosszú távon így érdemes, mert pl. Samu esetében nincs értelme egyéb büntetésnek, mert nincs semmilyen hatása. Így aztán kicsit az aktuális eredmény ráment, de lehet, h legközelebb elgondolkodik Eto'o, mielőtt ilyen botrányt kavarna. :idea:

Természetesen ez részemről csak egy spekuláció, és ugye a hivatalos álláspont más ebben a témában, mégis ismerve a vezetőség és az edzői kar eddigi gyakorlatait, lépéseit, simán el tudok képzelni egy ilyen dolgot.

Megjegyzem, ha nem így volt, akkor is sztem így lett volna a legjobb.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
cruyff
Entrenador del Barça

2007.04.12. 22:47:03

Mit oldott meg jól? El vagy tévedve. Egy profi játékost pénzbüntetéssel sújtanak, nem játéktól való eltiltással ember! Játéktól való eltiltással az UEFA él! A profi klubok nem saját maguk ellenségei. Egyébként kizárt dolognak tartom, hogy Eto'o-t a saját klubja tiltotta volna el. Ezzel ugyanis nem Eto'o-t, hanem magát a Barcát sújtották volna. Gondolkozz már egy kicsit! Abban is biztos vagyok ugyanakkor, hogy Eto'o pénzbüntetést kapott.
VISCA EL BARCA!
Andris
Adminisztrátor

2007.04.12. 22:31:28

cruyff írta:
lionelmessi19 írta:Ha Samura gondolsz, akkor ennyi erővel ő is dilettáns, mert azt kell csinálnia, amit az edző mond. Még ha nincs is sok értelme.
Gondolj bele, mi lett az eredménye? Balhézott, és emiatt Frankék eltiltották két meccstől valszeg, azért is nem játszott pool ellen otthon, és Sevilla ellen.
Tényleg jól megbüntette Frank. valencia-Barca 2-1, Barca-pool 1-2, sevilla-Barca 2-1..... :!: :!: :!:
Szerintem teljesen mind1, h nélküle mennyi eredményünk volt. Nem szabad, h megtorlás nélkül maradjon egy ilyen eset. Egyrészt elkanászodna Samu, másrészt a csapategységet is bomlasztaná, ha elsiklanának felette, mert ő Eto'o.

Ha ki is kaptunk nélküle, szerintem hosszabb távon jól jártunk ezzel a döntéssel, és ezt speciel jól oldotta meg az edzői stáb. :roll:
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.04.12. 22:29:18

Nem is úgy értettem, h Te bezzeg egész hétvégén a meccsek előtt ülsz. Csak h nem csoda, ha vki nem néz annyira sok focit, és nem szereti az olasz bajnokságot ráadásul, h nem ismer egy kapust. :)
- József Attila
cruyff
Entrenador del Barça

2007.04.12. 22:28:59

lionelmessi19 írta:Ha Samura gondolsz, akkor ennyi erővel ő is dilettáns, mert azt kell csinálnia, amit az edző mond. Még ha nincs is sok értelme.
Gondolj bele, mi lett az eredménye? Balhézott, és emiatt Frankék eltiltották két meccstől valszeg, azért is nem játszott pool ellen otthon, és Sevilla ellen.
Tényleg jól megbüntette Frank. valencia-Barca 2-1, Barca-pool 1-2, sevilla-Barca 2-1..... :!: :!: :!:
VISCA EL BARCA!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.12. 22:19:55

lionelmessi19 írta:
Speciel Olaszt és Németet nem nézek, egy két rangadót kivéve egyet sem. Mért ne reklámoznám? Van ilyen. Nekem nem arra megy el az egész hétvégén, h megnézek 10 bajnokit. Szerintem jó páran vannak még így. olasz és német "foci"-ról meg megvan a véleményem, csak nem írom le soha, mert esetleg megsértenék itt pár embert, amit meg nem szeretnék :)

Angolt, Spanyolt, Hollandot, és néha Portugált, Franciát egyébként. De mondom, nem akarnám, h erre menjen a fél életem el. Márpedig a Barca, a REal, a MU, az Arsenal, a Liverpool, és az Ajax meccseit meg akarom nézni, más kérdés, hogy ebből csak első kettőt nézem néha. De lényeg, h nem akarok több időt erre szakítani. :roll: Inkább játszom, mint nézem az összeset.
Nekem sem arra megy el :wink: Sőőt,Sport 1 is csak két éve van,most már minden van s1,s2,sk,eurosport,de attól,hogy nem nézek meg mindent,még képben lehetek a különböző bajnokságokban :wink: Csak azért mert adnak csomót,nem fogom megnézni,jobb dolgom is van,ebben hasonlítunk :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
cruyff
Entrenador del Barça

2007.04.12. 22:16:25

Nem, Samu azért nem játszott a pool ellen, mert rijkaard mester elfelejtette visszaépíteni a csapatba. 5 perc alatt egy játékos csak egyvalamit tud: megsérülni. Ha Eto'o-t büntetés miatt nem játszatta volna a pool ellen, akkor nemcsak dilettáns, hanem hülye is. De nem. Eto'o még nem volt kész. 5 hónapos kihagyás után 5 percekkel nem lehet semmit kezdeni. Osasuna ellen minimum 20 perc, fél óra, Santander ellen már 45 perc... stb.. Aki egy kicsit is ért a focihoz (nem nagyon, kicsit) az tudja, hogy 5 percre betenni egy játékost nagy pályán : NINCS ÉRTELME. Ezt CSAK időhúzás vagy csere indokolhatja. Lehet mondani Eto'o-ra, hogy öntörvényű, hogy túl őszinte, hibázott stb.. ha legközelebb rijkaard majd azt mondja neki, hogy menjen ki a pályára és ugráljon végig egy lábon, akkor neki azt is meg kell majd tennie. Az viszont más kérdés, hogy azt az edzőt aki ilyen utasítást ad, mindenki aki egy kicsit is ért hozzá, hülyének nézi. Egy ilyen edzőnek a játékosok előtt sem lesz soha respektje. Még valami: többször leírtam: rijkaard minden meccsen elkövet legalább egy baklövést. (Rosszul állítja fel a csapatot, rosszul cserél stb...) De ezzel az 5 perces dologgal nálam végleg elásta magát mint edző. Ez egyszerűen nevetséges. Eto'o nevetett is szerintem eleget rijkaard háta mögött.... kínjában a szerencsétlen, mert ő még tényleg azok közé tartozik, akik igazán akarják a sikert. :!: :!: :!:
VISCA EL BARCA!
Lezárt