Vettem a kritikát, bevallom számítottam is rá valakitől, serényen néztem is ezt a topicot az utóbbi napokban
De úgy éreztem, hogy belefér. Az alcím lehet, hogy kicsit erős, bár tényleg rettenetesen játszottak. Egy ilyen egysíkú Mallorca ellen még végigvezetett támadás sem nagyon akadt, amit valahogy jellemezni akartam.
A másik idézet szerintem értelmezés kérdése. Ezzel azt akarom mondani, hogy persze, jó lenne ha törődhetnének ezzel és lelkük mélyén nyilván akarnak is, sőt, a képesség is megvan bennük, csak már nem tudják előkaparni.
Jelenleg a csapat - a meglátásom szerint - arra képtelen már idén, hogy ilyesmivel törődjön, hogy szép játék. Például szerintem a Villarreal ellen a hétvégén nem is lesznek esélyesek a győzelemre. Nem tennék sok pénzt rá legalábbis, hogy nyernek. Annyi van bennük most, hogy megnyerik a hazai meccseiket, és még egyet-kettőt idegenben, de ebből szép produkció már csak akkor lesz, ha az ellenfél teljesen lefekszik előttük. Persze, lehet kivétel, de most már jobban teszik, ha csak azzal foglalkoznak, hogy meglegyenek a három pontok.
Ez persze magánvélemény, de nem pár meccs alapján alakult ki bennem.
Elfogadom, nem érthet egyet vele mindenki.
Amúgy ezzel a Rijkaardot megtartanád dologgal jó ötletet adtál, megkérdezzük szavazásban