Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kinek a pap, kinek a paplan.ozsimiki írta:Nézek elég sok Chelsea meccset (várva h kiszívnakLos Banditos írta:Néha ő is szokott, de nekem általában olyan "robotnak" tűnik.![]()
),és Jose többször örül fanatakiusan,mint nem! Egyáltalán nem robot,igaz egy *****shrekfej,de robotnak semmiképp nem mondanám!
Nézek elég sok Chelsea meccset (várva h kiszívnakLos Banditos írta:Néha ő is szokott, de nekem általában olyan "robotnak" tűnik.![]()
Ha ezt így is le lehet írni akkor miért kell néha a "Rijkaard takarodj" duma?varga tamás írta:Charlie!Charlie írta:Bántottuk a mestert az elmúlt időben rengeteget, JOGOSAN! Tegnap nem viselkedett bután szakmailag, okosan nyúlt a dolgokhoz. Dicséretet érdemel mindenképp.
DE,
2 lehetőséget tudok elképzelni. Hozunk egy másodedzőt mellé, aki tud neki segíteni maximálisan, vagy a világ 3-4 legjobb edzőjéből elhozzuk az egyiket. Persze ennek a dolognak az előfeltétele, hogy végigcsinálják az alapozást 100%-osan, azután lehet majd érdemi munkát végeztetni a csapattal.
C.
Teljesen egyetértek Veled, minden szavad úgy igaz, ahogy írod. Én inkább az új edzős stratégiát helyezném előtérbe. A változásokat új edzővel kell megkezdeni - sztem.
Charlie!Charlie írta:Bántottuk a mestert az elmúlt időben rengeteget, JOGOSAN! Tegnap nem viselkedett bután szakmailag, okosan nyúlt a dolgokhoz. Dicséretet érdemel mindenképp.
DE,
2 lehetőséget tudok elképzelni. Hozunk egy másodedzőt mellé, aki tud neki segíteni maximálisan, vagy a világ 3-4 legjobb edzőjéből elhozzuk az egyiket. Persze ennek a dolognak az előfeltétele, hogy végigcsinálják az alapozást 100%-osan, azután lehet majd érdemi munkát végeztetni a csapattal.
C.
Ez igaz, viszont nem tudhatjuk, hogy mikor pattan vmi meg megint a fejében és küldi ki a csapatot 3-4-3-ban.lionelmessi19 írta:ISTENEMgrecki írta:Ez az, süvegeljük meg Rijkaardot, mert ezúttal felállt a kispadról, és a pálya széléről volt ugyanolyan...Meg dícsérjük meg valóban, mert pusmogott a padon Eusébióval...![]()
Eddig az volt a bajotok, h hülyén cserél, meg unott pofával ül és nem hajtja előre a fiúkat, nem tüzeli...
Tessék, állt, ordított, hajtotta őket, nagyon jól cserélt. És a nagy hajtás eredménye végül meg is lett.
De nem, Nektek ez nem elég. Nektek az kell, hogy úgy játszon a csapat ahogy tavaly. Hát nem fognak, ha idehozzák Lippit, Scolarit, Fergussont, Mourinhot, és még a fsz tudja kit, és egyszerre 20 top edző vezeti a csapatot, akkor sem fog EZ a csapat ennél sokkal jobban játszani.
Nyáron kis keretfrissítés, jó alapozás, nagytakarítás a fejekben, és ismét jobb lesz a csapat.
ISTENEMgrecki írta:Ez az, süvegeljük meg Rijkaardot, mert ezúttal felállt a kispadról, és a pálya széléről volt ugyanolyan...Meg dícsérjük meg valóban, mert pusmogott a padon Eusébióval...
Alap esetben én is néznék erre egy nagyot,és ideges is lennék,de tegnap speciál ez tökéletesen beválltVito írta: -a végén a játék frissítésére azt a Bellettit hozza be, aki a 3 éve alatt 1 gólt lőtt a Barcaban (igaz, hogy az BL-t ért).
-ekkor is Zambit viszi le és nem Gio-t.
Ez nem is rossz ötlet...Taibi írta:Ha mégis elküldi Laporta Rijkaardot (amit nem hiszek), akor nekem Juande Ramos lenne a vágyam a kispadra. Úgyis van már barcelónai múltja.
Itt nem azzal van a gond, hogy szoros a bajnokság. Hanem azzal ahogyan hozzááll ehhez pár játékos és amilyen döntéseket hoz az edzőnk.Charlie írta:Nem sok olyan bajnokszezon van, amikor az első helyezet toronymagasan, nyeri bajnokságot. Tehát szükséges az ellenfelek bukdácsolása, kedvező meccsalakulások.
Nekem mind1, hogy hogy hozzuk, csak behúzzuk. Az egészéségem viseli csak meg az izgalmakat.
C.