Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.04.16. 21:06:17

ozsimiki írta:
Los Banditos írta:Néha ő is szokott, de nekem általában olyan "robotnak" tűnik. :D
Nézek elég sok Chelsea meccset (várva h kiszívnak :lol: ),és Jose többször örül fanatakiusan,mint nem! Egyáltalán nem robot,igaz egy *****shrekfej,de robotnak semmiképp nem mondanám! :lol:
Kinek a pap, kinek a paplan. 8) Akkor lehet hogy én néztem félre.
in to exile
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.16. 20:57:44

Los Banditos írta:Néha ő is szokott, de nekem általában olyan "robotnak" tűnik. :D
Nézek elég sok Chelsea meccset (várva h kiszívnak :lol: ),és Jose többször örül fanatakiusan,mint nem! Egyáltalán nem robot,igaz egy *****shrekfej,de robotnak semmiképp nem mondanám! :lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.16. 20:25:38

varga tamás írta:
Charlie írta:Bántottuk a mestert az elmúlt időben rengeteget, JOGOSAN! Tegnap nem viselkedett bután szakmailag, okosan nyúlt a dolgokhoz. Dicséretet érdemel mindenképp.

DE,

2 lehetőséget tudok elképzelni. Hozunk egy másodedzőt mellé, aki tud neki segíteni maximálisan, vagy a világ 3-4 legjobb edzőjéből elhozzuk az egyiket. Persze ennek a dolognak az előfeltétele, hogy végigcsinálják az alapozást 100%-osan, azután lehet majd érdemi munkát végeztetni a csapattal.
C.
Charlie!
Teljesen egyetértek Veled, minden szavad úgy igaz, ahogy írod. Én inkább az új edzős stratégiát helyezném előtérbe. A változásokat új edzővel kell megkezdeni - sztem.
Ha ezt így is le lehet írni akkor miért kell néha a "Rijkaard takarodj" duma? :wink:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.04.16. 20:09:30

Charlie írta:Bántottuk a mestert az elmúlt időben rengeteget, JOGOSAN! Tegnap nem viselkedett bután szakmailag, okosan nyúlt a dolgokhoz. Dicséretet érdemel mindenképp.

DE,

2 lehetőséget tudok elképzelni. Hozunk egy másodedzőt mellé, aki tud neki segíteni maximálisan, vagy a világ 3-4 legjobb edzőjéből elhozzuk az egyiket. Persze ennek a dolognak az előfeltétele, hogy végigcsinálják az alapozást 100%-osan, azután lehet majd érdemi munkát végeztetni a csapattal.
C.
Charlie!
Teljesen egyetértek Veled, minden szavad úgy igaz, ahogy írod. Én inkább az új edzős stratégiát helyezném előtérbe. A változásokat új edzővel kell megkezdeni - sztem.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.04.16. 19:38:59

Néha ő is szokott, de nekem általában olyan "robotnak" tűnik. :D
in to exile
barca99
Llegenda del Barça

2007.04.16. 19:08:57

Muringyó nem tud örülni? :roll:

Barca - Chelsea BL csoportkör - a kékek második góljánál térden csúszott örömében. (bár lehet egyedi eset, nem nézek sok dinamo london meccset)
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.04.16. 18:53:48

Tegnap tényleg nem rajta múlt volna a dolog.Látszott hogy mennyire ideges volt mert nem azt csinálták a fiúk amit ő kért - gondolom.

Annak meg nagyon örülök hogy a góloknál nagyon tud örülni ellenben például a fapofa Capelloval vagy Mourinhoval. :)
in to exile
Charlie
Öreg Harcos

2007.04.16. 18:38:39

Bántottuk a mestert az elmúlt időben rengeteget, JOGOSAN! Tegnap nem viselkedett bután szakmailag, okosan nyúlt a dolgokhoz. Dicséretet érdemel mindenképp.

DE,

C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.16. 18:33:28

lionelmessi19 írta:
grecki írta:Ez az, süvegeljük meg Rijkaardot, mert ezúttal felállt a kispadról, és a pálya széléről volt ugyanolyan...Meg dícsérjük meg valóban, mert pusmogott a padon Eusébióval...
ISTENEM :roll:

Eddig az volt a bajotok, h hülyén cserél, meg unott pofával ül és nem hajtja előre a fiúkat, nem tüzeli...

Tessék, állt, ordított, hajtotta őket, nagyon jól cserélt. És a nagy hajtás eredménye végül meg is lett.

De nem, Nektek ez nem elég. Nektek az kell, hogy úgy játszon a csapat ahogy tavaly. Hát nem fognak, ha idehozzák Lippit, Scolarit, Fergussont, Mourinhot, és még a fsz tudja kit, és egyszerre 20 top edző vezeti a csapatot, akkor sem fog EZ a csapat ennél sokkal jobban játszani.

Nyáron kis keretfrissítés, jó alapozás, nagytakarítás a fejekben, és ismét jobb lesz a csapat.
Ez igaz, viszont nem tudhatjuk, hogy mikor pattan vmi meg megint a fejében és küldi ki a csapatot 3-4-3-ban. :roll: Emelett ott vannak a néha borzalmasan összeállított kezdőcsapatok :roll:
Andris
Adminisztrátor

2007.04.16. 18:28:35

grecki írta:Ez az, süvegeljük meg Rijkaardot, mert ezúttal felállt a kispadról, és a pálya széléről volt ugyanolyan...Meg dícsérjük meg valóban, mert pusmogott a padon Eusébióval...
ISTENEM :roll:

Eddig az volt a bajotok, h hülyén cserél, meg unott pofával ül és nem hajtja előre a fiúkat, nem tüzeli...

Tessék, állt, ordított, hajtotta őket, nagyon jól cserélt. És a nagy hajtás eredménye végül meg is lett.

De nem, Nektek ez nem elég. Nektek az kell, hogy úgy játszon a csapat ahogy tavaly. Hát nem fognak, ha idehozzák Lippit, Scolarit, Fergussont, Mourinhot, és még a fsz tudja kit, és egyszerre 20 top edző vezeti a csapatot, akkor sem fog EZ a csapat ennél sokkal jobban játszani.

Nyáron kis keretfrissítés, jó alapozás, nagytakarítás a fejekben, és ismét jobb lesz a csapat.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.04.16. 18:22:31

Zambrottát úgy etették tegnap, ahogy még soha. És nem ment fel a támadásokkal, nem csinált semmit. Ha valakit, akkor őt le kellett hozni.

Amugy Belletti beált, és rögtön kb. gólpaszt adott Messinek, csak hát azt még elszúrtuk. :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.16. 18:07:25

Vito írta: -a végén a játék frissítésére azt a Bellettit hozza be, aki a 3 éve alatt 1 gólt lőtt a Barcaban (igaz, hogy az BL-t ért).
-ekkor is Zambit viszi le és nem Gio-t.
Alap esetben én is néznék erre egy nagyot,és ideges is lennék,de tegnap speciál ez tökéletesen bevállt :wink: Zambi elfáradt,jött Béla ,és amíg pályán volt,jól is kente! Szóval ezzel most nem húzott rosszat...többiben teljesen egyetértek!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.16. 17:10:08

Hát...A hibákat mindíg is lehet és keressük is. Rijkaard esetében ez pedig különösen igaz. Vito azt írta hogy mostmár nála is elszakad a cérna. Én annak ellenére, hogy most írtam róla egy-két dícsérő szót, már réges nem bízom Rijkaard-ban. Ezek amiket leírtatok igazak, de ezek Rijkaard állandó hibái. Ezért nem hiszem, hogy ezeket most, egy győzelemnél kell Franknak szegezeni. Igen, kiderült, hogy nem igazán alkalmas egyedül erre az edző posztra mert taktikailag nem valami képzett és túlságosan is elfogult néhány játékossal szemben. Viszont ezeket már jópárszor leírtuk, túlragoztuk. Tegnap aratott egy győzelmet azzal hogy végre tűzelt vmit a játékosokon. Én ezt javulásnak látom nála, ezért mertem megdícsérni. Ezzel együtt továbbra is fenttartom a véleményem Rijkaard távozása felől...
Vito
Llegenda del Barça

2007.04.16. 11:06:54

mostmár nálam is elszakadt a cérna.
ez az ember teljesen megbolondult, elhagyta az eszét.

-először is Marquez került a középpályára egy olyan Mallorca ellen, akit 3-4 góllal szoktunk verni, így a védelmünket sosem teszik nagyon próbára.
-az a Xavi került a padra, aki az utóbbi idők talán legjobb formában lévő középpályása. ha pihentetni akarja, akkor a jelen körülmények közt -sajnos- bukdácsoló Barcaban miért nem kezdeti őt és, ha megfelelő az előny, akkor hozza le a félidőben.
-megint a 60. percig várt a cserével és erre lehozza Thuramot, a betliző Marquez pedig ismét fent maradt.
-a végén a játék frissítésére azt a Bellettit hozza be, aki a 3 éve alatt 1 gólt lőtt a Barcaban (igaz, hogy az BL-t ért).
-ekkor is Zambit viszi le és nem Gio-t. Gio-t sokan dicsérik, de ajánlanám, hogy nézzétek végig a meccs első 60 percét: a baloldalon alig vezetett támadást a csapat, Gio a két beadásán kívül nem jelentett veszélyt, labdát nem tudott felvinni. az összes támadást Zambrotta felfutásaival, passzaival vezette a Barca, Messi mintha nem lett volna pályán.

és mégegy ezzel kapcsolatban:
tudja mindenki, hogy Zambit különösen kedvelem, de nem csak ez beszél belőlem -szóval ezek után nem biztos, hogy meglepő lenne, ha elfogadná a Juve invitálását. egyszerűen úgy látom, hogy nincs megbecsülve a csapatnál. igaz, hogy volt tegnap egy hibája, amiből majdnem gól lett, de most is azt mondom, hogy féllábbal is jobb, mint bármelyik szélsőnk.
ehhez képest két rangadó veszett el úgy, hogy ő a padon ücsörgött, közben pedig Gio-k, Ole-k hozzák rám a szívbajt. emellett ide-oda tologatja Rijkaard, Zambi így nem tudja felvenni a ritmust. amikor átkerült baloldalra és folyamatosan játszott, szemmel látható volt a fejlődése, kiegyenlített, jó teljesítményt nyújtott.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.04.16. 10:16:23

Ez az, süvegeljük meg Rijkaardot, mert ezúttal felállt a kispadról, és a pálya széléről volt ugyanolyan...Meg dícsérjük meg valóban, mert pusmogott a padon Eusébióval...

Gyerekek, ezt nem gondoljátok komolyan ugye?

No, meg azért, mert a 60ik percben behozta az eddig az ég világon semmit nem csináló Giuly helyett Saviolát (éljen!) és a csapat egyik legjobban játszó Thuram helyett Xavit. Hogy teljesen őszinte legyek mindkettőnek kezdenie kellett volna, ez az alap.
Ráadásul a szűrő pozícióban ilyen hullagyangén embert én még játszani nem láttam senkit, Márqueznek sikerült az a bravúr, hogy egyetlen labdát sem szerzett. Kóricált összevissza a pályán... De természetesen a francia bekknek kellett elhagynia a pályát.

Az egyetlen, amiért meg tudom dícsérni az az volt, hogy ezúttal hajtott a csapat, küzdöttek, még talán Deco is. Ebben nyilván benne van az ő kezük, így ezt nem akarom elvitatni. Az, hogy örül, meg természetes, ezért még nem fogom jobban szeretni...
antiimperialista
Director del Fútbol

2007.04.16. 09:14:44

Taibi írta:Ha mégis elküldi Laporta Rijkaardot (amit nem hiszek), akor nekem Juande Ramos lenne a vágyam a kispadra. Úgyis van már barcelónai múltja.
Ez nem is rossz ötlet...
rytuu
Jugador del Barça

2007.04.16. 00:14:06

Nekem is az tetszett, ahogy ugrált a gólnál a kispad előtt :)
Aranyos volt nagyon!
Andris
Adminisztrátor

2007.04.15. 22:34:17

Az a helyzet, h bár nem volt bíztató a csapat játéka, ma megmozdulni láttam valamit a padon!

Nagyon pusmogtak Eusebioval...sztem hozott a lelátóról néhány tanácsot is ... mondjuk Cruyff-tól...
Meg aztán Frank is most nem csak ücsörgött, hanem már fel is állt! És hajtotta a fiúkat előre. Cseréi meg beváltak, a támadójátékunk abszolut beszorította a végére a Mallorcát. Ha nem védekeztek volna 11 emberrel, akkor meg rugtunk volna többet is. Szal a cserék is jók voltak sztem.

A gólnak meg hihetetlenül örült. Remélem kicsit meghozza a kedvét, nagyon szorítok érte. :)
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.15. 22:24:43

Nekem ma ő is bizonyított. Minden cseréje bejött és végre mert nagyot húzni azzal hogy a félidőben 2-t is cserélt. Remélem helyre állnak a fejében a dolgok.
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.04.15. 14:51:58

Nem tudom elfogadni,hogy Giuly játszik ma is.Messit meg kitolja a bal oldalra,ami tőle idegen.. :roll:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.15. 12:13:06

Mostmár egyre jobban kitűnni látszik, hogy azokat a döntéseket amiktől ment a szekér nem Rijkaard hozta hanem Henk. Jövőre, meg azután ha Frank marad az edző nem azoka döntések fognak szülteni mint tavaly hanem azok mint most meccsről meccsre. Vagyis: Ole, Giuly, Deco állandó kedző, taktikailag teljesen felkészületlenek vagyunk stb stb stb.
Charlie
Öreg Harcos

2007.04.15. 12:07:56

Eddig is ezeket a döntéseket hozta szinte. Akkora nem tűnt fel, mert ment a gépezet, azt vertünk mindenkit. Most sok okból kifolyólag, a játékosoknak nem megy ebben az idényben. Így állunk ,ezt kell szeretnünk.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.15. 12:06:06

Charlie írta:Nem sok olyan bajnokszezon van, amikor az első helyezet toronymagasan, nyeri bajnokságot. Tehát szükséges az ellenfelek bukdácsolása, kedvező meccsalakulások.

Nekem mind1, hogy hogy hozzuk, csak behúzzuk. Az egészéségem viseli csak meg az izgalmakat.
C.
Itt nem azzal van a gond, hogy szoros a bajnokság. Hanem azzal ahogyan hozzááll ehhez pár játékos és amilyen döntéseket hoz az edzőnk.
Charlie
Öreg Harcos

2007.04.15. 11:27:49

Nem sok olyan bajnokszezon van, amikor az első helyezet toronymagasan, nyeri bajnokságot. Tehát szükséges az ellenfelek bukdácsolása, kedvező meccsalakulások.

Nekem mind1, hogy hogy hozzuk, csak behúzzuk. Az egészéségem viseli csak meg az izgalmakat.
C.
Balika Gaucho
Jugador d'estrella

2007.04.15. 10:26:25

Most már volt 1 nagyon jó döntése..... márcsak 1 kellene ........(Giuly mehetne Oleguer mellé) :wink:
Mes que un Dream Team !

Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
Lezárt