Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ha már a memoriád semmit sem érGame90 írta:Így igaz (mire jó az eurobarcának a Tabella menüjeozsimiki írta:Szntem így van: 4ponttal van mögöttünk Sevilla,5el Madrid,és 6al Valencia,szóval csak 1 pont van köztük!).
Így igaz (mire jó az eurobarcának a Tabella menüjeozsimiki írta:Szntem így van: 4ponttal van mögöttünk Sevilla,5el Madrid,és 6al Valencia,szóval csak 1 pont van köztük!
Szntem így van: 4ponttal van mögöttünk Sevilla,5el Madrid,és 6al Valencia,szóval csak 1 pont van köztük!barca99 írta:Jaja... ne felejtsük el, hogy a Valencia nem azért akar győzni, hogy ezzel a Barcának jót tegyen...Ha jól tudom 3 pont van a két csapat között, a Valenciának nyernie kell, ha dobogós akar lenni. Ahhoz pedig hogy nyerjenek, a Valenciának nagy szüksége van Villára.
Had reménykedjen...Kira írta:10:44 - Iker Casillas: "Egy ponttal mi leszünk a bajnokok."
![]()
![]()
Igy van. Ha fejesek, meg a madridi szenylapok nem adták volna a nyomorult szorkoloik alá a lovat, akkor nem hiszem, h a biro hal§los fenyegetéseket kap. Nemcsak a real kapott ki biroi tévedések végett, más, normálisabb csapatok mégsem csinálják a fextivált. Annyira szánalmas, h nem birják el viselni a vereségett, és inkább a birora fogják, pedig a játékuk nagy fos.Enrique írta:Miután elhordtak mindenkit mindennek (Capello, Mijatovic, Calderon), az a minimum, hogy kiadnak egy ilyet.
![]()
Majd elvállikSlither írta:Láttam a kis Zizout az Eurogoalsban, és meg kell hagyni, téleg egész jó. Vannak olyan mozdulatai, amik nagyon emlékeztetnek a "nagyra".Rivaldo11 írta:A madridistán video található Zidane 12 éves fiáról, aki állítólag nagy tehetség. Odaát már meg vannak erről győződve, hisz, ahogy írják-"a vér nem válik vizzé"...
Ha ez így van, a srácnak már most lehet keresni egy megfelelő parókát.
Jézusom, lefejelt valakit?Slither írta: Láttam a kis Zizout az Eurogoalsban, és meg kell hagyni, téleg egész jó. Vannak olyan mozdulatai, amik nagyon emlékeztetnek a "nagyra".
Láttam a kis Zizout az Eurogoalsban, és meg kell hagyni, téleg egész jó. Vannak olyan mozdulatai, amik nagyon emlékeztetnek a "nagyra".Rivaldo11 írta:A madridistán video található Zidane 12 éves fiáról, aki állítólag nagy tehetség. Odaát már meg vannak erről győződve, hisz, ahogy írják-"a vér nem válik vizzé"...
Ha ez így van, a srácnak már most lehet keresni egy megfelelő parókát.
akkor a fent felsorolt 3 és a kapello mögött 10 éve üvöltöző két [auto_cenzúra] a bunkók brigádja, a többiek pedig az urak a madridnál.Enrique írta:Miután elhordtak mindenkit mindennek (Capello, Mijatovic, Calderon), az a minimum, hogy kiadnak egy ilyet.
![]()
Pár napja még nem ezt mondták ha jól tudom. Nem olvasom a hivatalos oldalukat, de ha ők is szídták a bírókat akkor végre valakik tudnak higgadt fejjel is gondolkodni náluk.Game90 írta: 12:42 - Sajtóközlemény: A Real Madrid mindig is tiszteletben tartotta a játékvezetői döntéseket. A klub elhatárolódik azoktól a drukkerektől, akik fenyegetik a játékvezetőt és annak családját. A Real Madrid mindig is az "urak klubjának" számított, éppen ezért nem ért egyet azokkal, akik a véleménynyilvánítás ilyen formáját választják. Mindazonáltal a klub azokat is kritikával illeti, akik szándékos provokáció árán szeretnék bemocskolni a Real Madrid hírnevét, és szeretnék megosztani a drukkereket. A futball csak egy játék, melynek elsődleges feladata, hogy egyesítse az embereket - áll a Real Madrid hivatalos weboldalán.
Nem is rossz mérlegPedro írta:09:50 - Lasa mérlege a Real Madridnak: 13 győzelem, 1 döntetlen, 3 vereség.