Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hatalmas nem vagyok és tévedhetetlen sem... De olyan 80-90%ban nem szoktam tévedni...Xavi írta:Ebben nem lesz igaza a hatalmas,szerény és tévedhetetlen redlionsnak.....
Hát azért csak majdnem.Rapika írta:Ezt mondta Rapika is!Enrique írta:Naaa... Ilyen nem hinném h megtörténne... Csak elég megnézni a 2 játékos közötti különséget.redlions írta:Mint egy jó iparos dolgozott a mezőnyben.Félek, hogy bele fog szürkülni, mint Dárdai a Hertába...
![]()
Ezt mondta Rapika is!Enrique írta:Naaa... Ilyen nem hinném h megtörténne... Csak elég megnézni a 2 játékos közötti különséget.redlions írta:Mint egy jó iparos dolgozott a mezőnyben.Félek, hogy bele fog szürkülni, mint Dárdai a Hertába...
Naaa... Ilyen nem hinném h megtörténne... Csak elég megnézni a 2 játékos közötti különséget.redlions írta:Mint egy jó iparos dolgozott a mezőnyben.Félek, hogy bele fog szürkülni, mint Dárdai a Hertába...
Ő nem csak a labdaszerzéseivel van a csapat hasznára,hanem óriási a lövőtudása!redlions írta:Mint egy jó iparos dolgozott a mezőnyben.Félek, hogy bele fog szürkülni, mint Dárdai a Hertába...
Igen-igen őt el sem tudnám képzelni más csapatban.Zsolti írta:Senki nem mondta,hogy el fog menni.Xavi köbö akkor hagyná el a Barcát amikor Puyol.Magyarul soha.Bodi írta:De Xavi nem fog elmenni.....
A mi elnökünk nem hülye!
meg kell h mondjam, tök igazad van. a margit azóta [auto_cenzúra], amióta a makit eladták! nincs aki melózzon a királyok helyett. monnyuk ez a legkevésbé sem bosszant, sőt örülök neki. meg annak is, h nálunk itt a Xavi, akit tuti, h nem fognak beáldozni 100 csatárért, mint a perezék a makelelét. ezért (is) vagyunk mi jobbak és ezért (is) fogjuk megnyerni a bajnokságot!Barcaforever írta:Tudjátok vannak emberek akik nélkül egy csapat nem lenne csapat.Erre nagyon jó példa Makelele esete a Madriddal.Csak Perez nem vette észre h ő szerzi a labdákat.Eladták és megvolt az eredménye.Szerintem mi is így vagyunk Xavival.Ha ő nem lenne akkor baj lenne.De itt van.