Nemzetközi Labdarúgás - Válogatottak, Egyéb bajnokságok

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Vito
Llegenda del Barça

2007.04.19. 16:36:55

olvassatok!

Mindkét országra "a régi idők focija" jellemző, a posztkommunista struktúrák, a korrupció és az oligarchák hatalma.

Az újság szerint mind a lengyel, mind az ukrán szövetség elnöke az európai futball "legsötétebb alakjai" közé tartozik.

...a Dinamo Kijev élén eltöltött éveket, ennek kapcsán pedig egy spanyol bíró megvesztegetését, ami a csapat kizárásához vezetett a Bajnokok Ligájából 1995-ben.

Mindennek nyomán a Die Welt arra következtetett: ilyen háttérrel aligha valószínű, hogy a két ország lakossága különösebben profitál majd a 2012-es Eb-ből, ami sokkal inkább egyfajta támogatási programot jelent a vállalati szférában tevékenykedő oligarchák számára.

Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.19. 15:43:05

robag írta:
Boixos írta:mink van, mink nincs... a görögök két teniszpályára kapták meg az athéni olimpiát...
nem, ezt akárhonnan nézem, egy képmutató, saját magát meghazudtoló, részrehajló, mutyizgató, tetű szervezetnek a döntése volt. ha 100 allianz-arénánk lenne, akkor sem mi kaptuk volna meg.
hülyítették egy kicsit a népet, mintha számított volna vmit a pályáztatás, közben magasról szartak az egészre, viszik a cuccot az x milliós ukránlengyel piacnak, a többi meg le van sz.rva. csak azt nem értem, h ha már annyira felzárkóztatni akar ez a gyökér békazabáló platini, és annyira nem a pénz körül akarja forgatni a focit, mint ahogy harsogta, amikor megválasztották, akkor miért nem velünk kezdi a zárkóztatást, akik a béka segge alól figyelünk ki már egy ideje, vagy akkor miért érdekesek a piacok, ha ugye nem a pénz dominál nála?

bosszantó ez az egész.
Teljesen egyetértek! Platininek szüksége van új barátokra márpedig
lengyel-ukrán tandemben 100 millió rajongóra talált!
Ellenségre is szüksége lehetett akkor,mert azt is talált így,nem is keveset :twisted: persze amíg kapja majd a vaskosabbnál vaskosabb borítékokat magasból lexarja...az a kötsög!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.04.19. 15:41:48

Raziel írta:http://www.nemzetisport.hu/Stream_playe ... am_id=1811

Mészöly kicsit ki kelt magából :shock: mondjuk megértem ,énis igy érzek mint ő...
Énsem nagyon szeretem az öreget de teljesen igaza van ebben a videóban. :roll:
in to exile
robag
Jugador d'estrella

2007.04.19. 13:52:12

Boixos írta:mink van, mink nincs... a görögök két teniszpályára kapták meg az athéni olimpiát...
nem, ezt akárhonnan nézem, egy képmutató, saját magát meghazudtoló, részrehajló, mutyizgató, tetű szervezetnek a döntése volt. ha 100 allianz-arénánk lenne, akkor sem mi kaptuk volna meg.
hülyítették egy kicsit a népet, mintha számított volna vmit a pályáztatás, közben magasról szartak az egészre, viszik a cuccot az x milliós ukránlengyel piacnak, a többi meg le van sz.rva. csak azt nem értem, h ha már annyira felzárkóztatni akar ez a gyökér békazabáló platini, és annyira nem a pénz körül akarja forgatni a focit, mint ahogy harsogta, amikor megválasztották, akkor miért nem velünk kezdi a zárkóztatást, akik a béka segge alól figyelünk ki már egy ideje, vagy akkor miért érdekesek a piacok, ha ugye nem a pénz dominál nála?

bosszantó ez az egész.
Teljesen egyetértek! Platininek szüksége van új barátokra márpedig lengyel-ukrán tandemben 100 millió rajongóra talált!
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
Vito
Llegenda del Barça

2007.04.19. 13:23:12

Raziel írta:http://www.nemzetisport.hu/Stream_playe ... am_id=1811

Mészöly kicsit ki kelt magából :shock: mondjuk megértem ,énis igy érzek mint ő...
Mészölyről megvan a magam véleménye, de most sajnáltam őt is és azokat is, akiket néhány kárörvendő kiröhögött, lehurrogott.
talán egy dologban hibáztatom őket egy kicsit, mégpedig a naivitásukban.
szinte felfoghatatlan, hogy ennyire nem voltak, vannak képben a mai futball mozgatórugóival és érdekcsoportjaival. bár, talán ez most tényleg egy "a nyolcas pálya győzelme volt", mert ugye az olaszok még ma is úgy mossák fel magukat a padlóról a megrőkönyödésük után.
aki a stadionokra fogja a vereségünket az szvsz hasonló cipőben jár, mint a többi meglepett kandidáló. az ok:pénz, pénz, pénz... és ki az a marha befektető, aki ne két ilyen korrupt országba látná a mégtöbb pénz megszerzésének lehetőségét. csak gondoljatok bele!
ami szomorú, az az, hogy ma odáig jutottunk, hogy CSAK erről szól a foci, ahogy antiimperialista mondta: a sport arconköpése...
(ez demagógia? :roll: )

sok dolog jutott azóta eszembe, például az is, hogy a tavalyi év végén kellett volna dönteni a '12-es EB-ről, amit ugye fondorlatos módon elhalasztottak. ott még az olaszokkal fej-fej mellett álltunk, emlékeim szerint 6-6 vokssal...
az ukránok prezentációja akkor még az alap kritériumokat sem tartalmazta, olyan volt, amilyen általában szokott lenni az ő munkájuk:
egy összekapart, se eleje, se vége hányadék. legalábbis a magyar-horvát pályázathoz képest.
láss csodát, erre októberről áprilisra halasztották a döntést és ott az ősszel "futottak még" kategóriába tartozó ukrán pályázat mindenkit meglepve, minden számítást áthúzva nyert, egy milliárdossal az élén.

a lengyeleket direkt nemírom be, mert nekik aztán semmi,de semmi közük nincs a háttérben folyó alkudozásokhoz.

szvsz
Raziel
Entrenador del Barça

2007.04.19. 12:36:40

http://www.nemzetisport.hu/Stream_playe ... am_id=1811

Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2007.04.19. 00:10:15

Komáim!
Nem lehet, hogy Franszmisel neszét vette annak, hogy a Viasat3
vetíti a Lúzer S. C.-t és úgy gondolta, hogy:"A magyarok úgyis
hozzászoktak a vereséghez, akkor ezt is lenyelik!"?
Mellesleg ha potenciált felmutató focink, illetve stadionjaink lennének
rendszeresen kilátogató tízezrekkel, vandálmentesen rendezve,
akkor legalább 1 szavazat jött volna...
De az a tragikus, hogy nem volt egy sem!!!
Ebből a mélyütésből pár évig ocsúdni fogunk, az zicher!
Reagált Krojf koma.
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.04.18. 23:46:17

OLIMPIÁT hát elég nagy változtatásoknak kéne bekövetkezniük hogy itt lehesen olimpia :roll:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PCsabi
aka Game90

2007.04.18. 23:36:30

lionelmessi19 írta:Sajnálom nagyon, de nem biztos hogy az új stadionok megtérültek volna, sőt...
Sztem megtérült volna :wink:
De gondoljatok bele, hogy mi lett volna Bp-en. Így is állandó dugók vannak az utakon, akkor mi lett volna :oops:
Nem vagyunk elég ,,érettek'' egy EB rendezésre :? És állítólag Olimpiát is akarunk rendezni.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.04.18. 23:35:13

LG írta:Nem biztos, h Platinin mulott. Lehet neki is meg volt kötve a keze. Legalább is remélem, mert eddig nekem egy nagyon szimpatikus ember volt, és örültem is, h ő lett az elnök.
Francia. Ők pedig utálnak minket. Platini különösen. Arra is emlékszik, mennyire megbántotta őt Mezei György anno a 86-os vb előtt. Azt mondta a kapitányunk, hogy Platini nélkül a francia csapat gyenge. Ezt a szívére vette, és a mai napig emlékszik rá a majom. Több alkalommal is felemlegette, mennyire neheztel a magyarokra ezért. Egy gőgös igazi francia sz*r. Persze nem mondom, hogy ezért nem nyertünk, de hogy az esélyeink eleve kissebbek lettek a szinrelépésekor, az tuti.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2007.04.18. 23:37:01-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Andris
Adminisztrátor

2007.04.18. 23:30:14

Azért tudjátok remélem, h mi volt az Ukrán pályázat nyerő pontja...

A végén a különben robban a székház... mondat, pont ekkora betűkkel. :roll: :)

Sajnálom nagyon, de nem biztos hogy az új stadionok megtérültek volna, sőt...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.04.18. 20:59:17

LG írta:Nem biztos, h Platinin mulott. Lehet neki is meg volt kötve a keze.
Gondolom egy kicsit befolyásolni tudta a többi szavazót :roll:
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.04.18. 20:58:01

Nem biztos, h Platinin mulott. Lehet neki is meg volt kötve a keze. Legalább is remélem, mert eddig nekem egy nagyon szimpatikus ember volt, és örültem is, h ő lett az elnök.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.18. 20:50:45

Rumig írta:Gyárfás ezt még korábban mondta:
Én azt mondom, ha a pályázatokat mérik össze, akkor nyerünk. Ha egyéb szempontok, mögöttes szándékok döntenek - legyen az politika, sportdiplomácia -, akkor összetettebb ez a kérdés.
Hát igaza is lett :?
Kép
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.04.18. 20:46:12

Game90 írta:Sztem egy ideig nem kéne EB-kre pályázni. Mindegy, hogy milyen pályázatot nyújtunk be, úgysem kapjuk meg :?

De ha esetleg pályáznánk a 2016-os EB-re, akkor még Andorra vagy Macedónia is esélyesebb lenne :? :roll:

Ezt a Platinit sem fogom a szívembe zárni...
Szvsz most kb. 30 évig nem lesz kelet-európai EB.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.04.18. 20:42:15

Sajnos a mai modern sporthoz az ilyenek hozzá tartoznak :(
Rumig
Entrenador del Barça

2007.04.18. 20:41:06

Gyárfás ezt még korábban mondta:
Én azt mondom, ha a pályázatokat mérik össze, akkor nyerünk. Ha egyéb szempontok, mögöttes szándékok döntenek - legyen az politika, sportdiplomácia -, akkor összetettebb ez a kérdés.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Dos Santos
Jugador d'estrella

2007.04.18. 19:49:19

http://index.hu/velemeny/jegyzet/ebjegyzet/

Érdemes végigolvasni.
Elgondolkodtató.
...tele van igazsággal.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.18. 19:25:15

Platini: sikeresen el tudok vonatkoztatni,hogy mekkora játékos volt,úgy írom amit: egy álszent [auto_cenzúra] alak! Sosem akartam,hogy Ő legyen a góré,ideges is voltam amikor Johanssont legyőzte...

Egy csomó hülye ötlete volt,amit sajnos lehet is hogy bevezetett...nagyobb bajnokságokból kevesebb csapat játszhatna Blben stb...

Most meg a lefizethető,seggetcsinálok a számból,farokfejű énje (lehet nem is énje,hanem csak ilyen) is előjőtt...GRT Neki,GRT az Ukrán Maffiának,meg még a Lengyelnek is...
Kép
Morminho
Entrenador del Barça

2007.04.18. 19:05:27

Valami biztos h van a háttérben, mert az h egyetlen szavaztot sem kap az a pályázat ami a kihirdetés előtt a legesélyesebb volt, az több mint furcsa... Tök mind1 h most Magyarországról van szó, vagy bármelyik más országról.

Platini tuti benne van, mert 1. lehet h az ukránok beígértek neki vmit, mert ott van pénz is, maffa is ugye, nem kell tovább mondani, 2. amikor megválasztottá Platinit a magyarak Johanssonra szavaztak anno, szal ez is benne lehet.

Most meg olvasom h a lengyelek szeretnék ha kijutna a magyar válogatott az EB-re, vajon mér...?!

Pedig ez jó lehetesőg lett volna, 2012-be már új generáció lenne, ugye U19-es meg U21-es korosztályban ott vagyunk Európa élmezőnyében...

csak úgy zárójelben kérdezném h mér nincs újabban fórum ajánló?:)
Balika Gaucho
Jugador d'estrella

2007.04.18. 19:03:15

Sok elismerés mindenkinek aki ott volt!
Nagyszerű!! Lengyel - Ukrán fantasztikus Eb lesz.

Ezek után márcsak annyit hogy remélem jól belebuknak!
Szemét népség az összes!

Ha az Olaszok a bunda miatt nem nyertek , akkor a lengyelek mit csináltak?

Platini téged meg ellehet felejteni!Senki vagy! :!:
Mes que un Dream Team !

Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
PCsabi
aka Game90

2007.04.18. 18:58:26

Sztem egy ideig nem kéne EB-kre pályázni. Mindegy, hogy milyen pályázatot nyújtunk be, úgysem kapjuk meg :?

De ha esetleg pályáznánk a 2016-os EB-re, akkor még Andorra vagy Macedónia is esélyesebb lenne :? :roll:

Ezt a Platinit sem fogom a szívembe zárni...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.18. 18:52:48

Mindenesetre ennyit Platini-ről meg a "foci nem üzlet" dumájáról.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.04.18. 18:42:03

Hát igen, én is nagyon szivesen megkérdezném ezeket az öltönyös nagyembereket. Aztán jól felképelném mindet :D
Dagoth ur
Jugador d'estrella

2007.04.18. 18:14:27

Hát én mikor megtudtam az eredményt nem hittem a fülemnek.Ukrán-lengyel?ez kész.
De most tényleg az angol vagy egyéb nyugat-európai szurkolót eltudom képzelni milyen "vidáman" megy majd mondjuk egy olasz-német elődöntőre
Ukrajnába.egészelképesztően hihetetlen döntést hozott ma az Uefa.
Platini meg a döntéshozók menjen a....na tudjátok hova.
mondtam is én a tesómnak januárban mikor leváltották Johanssont ebből még baj lesz és meg is lett sajna
Lezárt