Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ellenségre is szüksége lehetett akkor,mert azt is talált így,nem is kevesetrobag írta:Teljesen egyetértek! Platininek szüksége van új barátokra márpedigBoixos írta:mink van, mink nincs... a görögök két teniszpályára kapták meg az athéni olimpiát...
nem, ezt akárhonnan nézem, egy képmutató, saját magát meghazudtoló, részrehajló, mutyizgató, tetű szervezetnek a döntése volt. ha 100 allianz-arénánk lenne, akkor sem mi kaptuk volna meg.
hülyítették egy kicsit a népet, mintha számított volna vmit a pályáztatás, közben magasról szartak az egészre, viszik a cuccot az x milliós ukránlengyel piacnak, a többi meg le van sz.rva. csak azt nem értem, h ha már annyira felzárkóztatni akar ez a gyökér békazabáló platini, és annyira nem a pénz körül akarja forgatni a focit, mint ahogy harsogta, amikor megválasztották, akkor miért nem velünk kezdi a zárkóztatást, akik a béka segge alól figyelünk ki már egy ideje, vagy akkor miért érdekesek a piacok, ha ugye nem a pénz dominál nála?
bosszantó ez az egész.
lengyel-ukrán tandemben 100 millió rajongóra talált!
Énsem nagyon szeretem az öreget de teljesen igaza van ebben a videóban.Raziel írta:http://www.nemzetisport.hu/Stream_playe ... am_id=1811
Mészöly kicsit ki kelt magábólmondjuk megértem ,énis igy érzek mint ő...
Teljesen egyetértek! Platininek szüksége van új barátokra márpedig lengyel-ukrán tandemben 100 millió rajongóra talált!Boixos írta:mink van, mink nincs... a görögök két teniszpályára kapták meg az athéni olimpiát...
nem, ezt akárhonnan nézem, egy képmutató, saját magát meghazudtoló, részrehajló, mutyizgató, tetű szervezetnek a döntése volt. ha 100 allianz-arénánk lenne, akkor sem mi kaptuk volna meg.
hülyítették egy kicsit a népet, mintha számított volna vmit a pályáztatás, közben magasról szartak az egészre, viszik a cuccot az x milliós ukránlengyel piacnak, a többi meg le van sz.rva. csak azt nem értem, h ha már annyira felzárkóztatni akar ez a gyökér békazabáló platini, és annyira nem a pénz körül akarja forgatni a focit, mint ahogy harsogta, amikor megválasztották, akkor miért nem velünk kezdi a zárkóztatást, akik a béka segge alól figyelünk ki már egy ideje, vagy akkor miért érdekesek a piacok, ha ugye nem a pénz dominál nála?
bosszantó ez az egész.
Mészölyről megvan a magam véleménye, de most sajnáltam őt is és azokat is, akiket néhány kárörvendő kiröhögött, lehurrogott.Raziel írta:http://www.nemzetisport.hu/Stream_playe ... am_id=1811
Mészöly kicsit ki kelt magábólmondjuk megértem ,énis igy érzek mint ő...
Sztem megtérült volnalionelmessi19 írta:Sajnálom nagyon, de nem biztos hogy az új stadionok megtérültek volna, sőt...
Francia. Ők pedig utálnak minket. Platini különösen. Arra is emlékszik, mennyire megbántotta őt Mezei György anno a 86-os vb előtt. Azt mondta a kapitányunk, hogy Platini nélkül a francia csapat gyenge. Ezt a szívére vette, és a mai napig emlékszik rá a majom. Több alkalommal is felemlegette, mennyire neheztel a magyarokra ezért. Egy gőgös igazi francia sz*r. Persze nem mondom, hogy ezért nem nyertünk, de hogy az esélyeink eleve kissebbek lettek a szinrelépésekor, az tuti.LG írta:Nem biztos, h Platinin mulott. Lehet neki is meg volt kötve a keze. Legalább is remélem, mert eddig nekem egy nagyon szimpatikus ember volt, és örültem is, h ő lett az elnök.
Gondolom egy kicsit befolyásolni tudta a többi szavazótLG írta:Nem biztos, h Platinin mulott. Lehet neki is meg volt kötve a keze.
Hát igaza is lettRumig írta:Gyárfás ezt még korábban mondta:Én azt mondom, ha a pályázatokat mérik össze, akkor nyerünk. Ha egyéb szempontok, mögöttes szándékok döntenek - legyen az politika, sportdiplomácia -, akkor összetettebb ez a kérdés.
Szvsz most kb. 30 évig nem lesz kelet-európai EB.Game90 írta:Sztem egy ideig nem kéne EB-kre pályázni. Mindegy, hogy milyen pályázatot nyújtunk be, úgysem kapjuk meg![]()
De ha esetleg pályáznánk a 2016-os EB-re, akkor még Andorra vagy Macedónia is esélyesebb lenne![]()
Ezt a Platinit sem fogom a szívembe zárni...
Én azt mondom, ha a pályázatokat mérik össze, akkor nyerünk. Ha egyéb szempontok, mögöttes szándékok döntenek - legyen az politika, sportdiplomácia -, akkor összetettebb ez a kérdés.